קודם כל Gilliana
החוצנים לא מנסים להסתיר את עצמם אם לא הבנת עדיין, הממשלות וכל האירגונים מהפרוייקטים השחורים מנסים להסתיר עובדה זאת, הכיוון מחשבה שלך לכיוון אחר מה שמביא אותך לשאלות ותשובות מטעות. לחוצנים יש גילגולי נשמות כמו לנו, והם יותר מפותחים רוחנית מאיתנו ומודעים יותר לסביבה מאיתנו. כן יש מרפאות חוצנים ועוד איך יש, כמובן שהרבה גם סתם מבלבלים תשכל, ואני לא יודע אם איזה זנים נעשה ההסכם לעזרה זאת. הכל פסיכולוגי, הכל מחסום פסיכולוגי בעיבוד מידע שמוצג לך. כשמנחיתים פצצת מידע ענקית קשה לקבל אותה, הכי טוב בהדרגה, אם הית שומעת על המרפאות האלה לפני 20 שנה ולא רק לאחרונה או לפני כמה שנים אז גם הית מסתכלת ובוחנת את זה אחרת. אתם צריכים מפתחות אנשים, בלי מפתחות לא תפתחו כלום. כמו שיש אנשים בליינד מאמינים בשדים ועין הרע בגלל סיפורי סבותם, ולמרות שזה נכון, אני עדיין אומר לאותם אנשים כל עוד אתה לא מתנסה בזה, זה עדיין בגדר סיפורי סבות אצלך, למרות שאולי אתה מאמין חזק חזק עמוק עמוק עד לרמת פנטיות. לאמונה ביסוד אין בסיס (אני לא מתכוון לבסיס שממנו הושרצה האונה, אני מדבר על כל אדם בפרט שמתחיל להאמין בצורה עיוורת- אפילו אם כיוון האמונה שלו נכון ב 100%). אבל לך תסביר את זה ל 99% מאוכלוסיה עולמית, יסקלו אותך באבנים.