גברת הטוענת לאבחון מחלות ע"י חוצנים

חפY

New member
גברת הטוענת לאבחון מחלות ע"י חוצנים

מתוך מדור "ניו-אייג'" באתר NRG. כדי להגיע לסיפור- ליחצו כאן

חפY

New member
הפעם- אני חולק על דעתך, Majestic12

לדעתי- אם "הצלחנו להוכיח" ביקור חוצנים בכדה"א, לא צריך לפסול על הסף יכולות תקשור שניתנו לאנשים מסויימים, ע"י חוצנים מסויימים. מה דעתך ודעתכם?

Gilliana

New member
יש לי רק שאלה אחת קטנה...

אם אותם חוצנים כל כך טורחים להסתיר את קיומם מעיני בני האדם באופן רשמי שיטתי, איך זה מסתדר עם ה-"מתנה" שהם מעניקים ליחידי סגולה בדמות יכולת תקשור עמם? יש כאן סתירה מהותית ועל כן בעיני - כל עניין התקשור עם חוצנים לא ריאלי לחלוטין.

Majestic12

New member
לגבי תקשורים ו"מרפאים"

איני יכול להוכיח כי יחידי סגולה מתקשרים עם חוצנים - יתכן וכן ויתכן שלא. לי עצמי אין שום הוכחה ולו קלושה ביותר על אנשים, שאי פעם תקשרו עם חוצנים - סיפורים ישנם מכאן ועד הודעה חדשה, אבל הוכחה או שביב הוכחה - אין. הבעיה היא, שלפתע קמים אנשים (ממש אופנה אחרונה) ומתחילים לעשות עסקים ומכריזים כי בכוחם לרפא בסיוע חוצנים או צדיקים או כוחות כאלו ואחרים. הם גובים כספים עבור טיפולים אלו, בעוד הם עצמם חסרי ידע רפואי כהוא זה. כולנו זוכרים מספר דוגמאות בישראל, ומעניין שחלקם הקים דור תלמידים (מעניין שהחוצנים בוחרים לשתף פעולה ולחלוק את כוחות הריפוי רק עם תלמידים מסורים ששילמו שכר לימוד כדת וכדין). לדעתי יש להיזהר מאד כשמבקשים סיוע רפואי מכל אחד הטוען כי יש לו "כוחות" כאלו ואחרים. אני אומר זאת בנימה אישית, מכיוון שאימי כמעט סיימה את חייה תודות ל"טיפול מתקדם" מסוג זה (ה"מטפל", אגב, נמלט לפני שנים לחו"ל)... יש לזכור כי גם אם חוצנים החליטו לתקשר עם יחידים, הרי שמכאן ועד אופנה של מרפאים, מרפאות, יידעונים, וחורצי-גורלות - הדרך עוד ארוכה...לא הייתי מפקיד את עצמי בידי כל אדם הטוען שיש לו "כוחות על".

Gilliana

New member
בהחלט

פשוט מסוכן העניין הזה וחסר אחריות - במקום לקבל אבחון רפואי מוסמך אנשים נופלים בפח המרפאות החוצניות הללו, דבר המגיע לעיתים עד כדי סכנת חיים. אין לי שום דבר נגד רפואה אלטרנטיבית, נהפוך הוא - אני עצמי למדתי את התחום וברור לי שלרפואה האלטרנטיבית יש לעיתים קרובות מענה לבעיות שלהן לרפואה המערבית טרם מצאה פתרון הולם, אולם אין לכך שום קשר לתקשור עם חוצנים.

sns7

New member
../images/Emo186.gif

ניתקלתי בחיי בתופעות מוזרות ביותר ויש כאלה בהחלט, אבל ה"איבחון" הכללי של כל המתקשרים למיניהם מגניב את דעתי לחלוטין! זה לא רק חסר אחריות, זה אפילו גובל בסכנה ממשית.

franse

New member
Majestic 12 & Gilliana- המון ללמוד

צריכים אתם. (אנחת ייאוש בנוסח יודה). החוצנים מתקשרים רק עם מי שיש להם איתו הסכם שנעשה לרוב לפני הכניסה לגלגול הנוכחי. את ההסכם ניתן לבטל בכל רגע שרוצים- הוא מבוסס על רצון חופשי. הם עובדים רק עם מי שמתאים להם ובאופן דיסקרטי משום שהכוונה היא לקדם את האנושות באופן הדרגתי, ולא ליצור תלות של המין האנושי בגזעים מפותחים ממנו. התגלות פומבית בנוסח נחיתה מול הבית הלבן רק תגרור פאניקה ותעשה את ההפך ממטרה זו. החוצנים מעוניינים בקשרים אישיים אמיתיים ולא בקשרים פורמאליים פוליטיים שרק מנציחים פראדיגמות קיימות שחלקן מעוותות. חלק מתצפיות העב"מים קשורות לפרוייקט התגלות הדרגתי שנועד לעזור למין האנושי להסתגל לרעיון שאנחנו לא לבד. ישנן כיום מעל 2500 (אלפיים חמש מאות) מרפאות חוצנים ברחבי העולם. ולא, ההסבר הנ"ל אינו יוצר סתירה מהותית עם כל מה שידוע לנו על העולם (בכל תחום שתבחרו) אלא להפך- מתיישב איתו מצויין. Majestic12 - מצטער בקשר לאמא שלך.

sns7

New member
מבקשת הבהרה

האם אתה אומר בעצם שצורות חיים שקיימות בפלנטות אחרות מעורבות גם בגלגול נשמות המתים? האם מבחינתך חוצנים הם בעלי יכולות גם אחרי המוות? האם החוצנים מבחינתך אחראים במידה מסוימת על בחירת הגלגולים של נשמות בני האדם?

franse

New member
חוצנים שעברו הכשרה לכך וזהו תפקידם

עוזרים לבני אדם שסיימו את חייהם בבחירת עתידם, יחד עם גורמים נוספים. הם לא מחליטים על הגלגול הבא, האדם מחליט בעצמו. (עד כמה שידוע לי). אני לא יודע מה קורה לחוצנים אחרי המוות, אבל תוחלת החיים שלהם ארוכה משלנו. מבנה הנשמה של בני האדם והחוצנים זהה- כלומר אנחנו באים מאותו מקור, רק ה"ציפוי" שונה. לכן החוצנים רואים בנו אחים רחוקים שלהם ושותפים מלאים לקהילה הבין גלקטית. המין האנושי ידוע כמין מתגלגל. לא כל המינים הם כאלה. בני אדם שסיימו את חייהם נמצאים במצב של "רוח רפאים"- גוף אסטראלי ללא גוף פיזי. הגוף האסטראלי שומר על זכרונותיו, זהותו וצורתו של האדם בחייו, עד הגלגול הבא. בספריו של אדריאן דביר רוחות הרפאים נקראות "ישויות" למרות שהמונח הזה משמש במקומות אחרים לתאר דברים שונים. ישנן ישויות שהן חלק מצוותי הריפוי של החוצנים. למשל אדם שהיה רופא יכול להמשיך ולעזור בתחומים שבהם התמחה. ידוע לנו שאדריאן בעצמו ממשיך לעבוד עם החוצנים ולטפל באנשים. ישויות של בני אדם אינן חכמות יותר מהאדם שהם היו. אדם טמבל יהיה רוח טמבלית. למרות שלישות יש יכולת ללמוד (עד כמה שידוע לי), בשביל להמשיך ולהתפתח ממש, צריך גוף פיזי שיוכל לחוות את החיים באופן ממשי. ישנם בני אדם שבעברם הגלגולי היו חוצנים, לפעמים אלפי שנה לאחור. בני אדם אלה הם בעדיפות ראשונה אצל החוצנים ליצירת קשר, פשוט משום שאצלם קל הרבה יותר להתגבר על המחסום הפסיכולוגי.

אוי גוועלד

עשו לך שטיפת מוח חזקה אני רואה... מאיפה לך שכל זה נכון? מאיפה התיאוריות המשוגעות האלה? אני מצטער מאוד אבל את/ה מהאנשים שגורמים לנושא המדובר בפורום להיראות כבדיחה

HUhybrid

New member
אז מה, יש כיום גם מעל 2500000000000

כנסיות, בתי-כנסת ומסגדים ברחבי העולם. זה הופך את טענות המאמינים בהן לנכונות?

scriewy

New member
קודם כל Gilliana

החוצנים לא מנסים להסתיר את עצמם אם לא הבנת עדיין, הממשלות וכל האירגונים מהפרוייקטים השחורים מנסים להסתיר עובדה זאת, הכיוון מחשבה שלך לכיוון אחר מה שמביא אותך לשאלות ותשובות מטעות. לחוצנים יש גילגולי נשמות כמו לנו, והם יותר מפותחים רוחנית מאיתנו ומודעים יותר לסביבה מאיתנו. כן יש מרפאות חוצנים ועוד איך יש, כמובן שהרבה גם סתם מבלבלים תשכל, ואני לא יודע אם איזה זנים נעשה ההסכם לעזרה זאת. הכל פסיכולוגי, הכל מחסום פסיכולוגי בעיבוד מידע שמוצג לך. כשמנחיתים פצצת מידע ענקית קשה לקבל אותה, הכי טוב בהדרגה, אם הית שומעת על המרפאות האלה לפני 20 שנה ולא רק לאחרונה או לפני כמה שנים אז גם הית מסתכלת ובוחנת את זה אחרת. אתם צריכים מפתחות אנשים, בלי מפתחות לא תפתחו כלום. כמו שיש אנשים בליינד מאמינים בשדים ועין הרע בגלל סיפורי סבותם, ולמרות שזה נכון, אני עדיין אומר לאותם אנשים כל עוד אתה לא מתנסה בזה, זה עדיין בגדר סיפורי סבות אצלך, למרות שאולי אתה מאמין חזק חזק עמוק עמוק עד לרמת פנטיות. לאמונה ביסוד אין בסיס (אני לא מתכוון לבסיס שממנו הושרצה האונה, אני מדבר על כל אדם בפרט שמתחיל להאמין בצורה עיוורת- אפילו אם כיוון האמונה שלו נכון ב 100%). אבל לך תסביר את זה ל 99% מאוכלוסיה עולמית, יסקלו אותך באבנים.

STOP! ../images/Emo124.gif

מה עובר עליכם???!!! מאיפה לעזעזל אתם יודעים ומחליטים שחוצנים רוצים לתקשר איתנו והממשלות הם אלה שלא???!!! מאיפה לעזעזל אתם יודעים ומחליטים שחוצנים לא באו לראה ולפגוע בנו???!!! מאיפה לעזעזל אתם יודעים ומחליטים שחוצנים מתקשרים עם בני אדם מסוימים וגורמים להתפתחות האנושות???!!! מאיפה לעזעזל אתם יודעים ומחליטים שהנשמה של חוצנים היא כמו שלנו רק ב"מעטפת" שונה???!!! עכשיו אולי תגידו שלי יש מחסום פסיכולוגי, אני מצטער להודיע לכם ממש אין לי מחסום פסיכולוגי, לכם יש דימיון מפותח יתר על המידה, יש לכם הוכחות חותכות שהדברים האלה מתקיימים? יש לכם הוכחות חותכות ששום חוצנים לא רוצים לפגוע בנו כי אם לעזור לנו? מה עובר עליכם אנשים? תחשבו קצת לפני שמספרים לכם סיפורים, תנסו להיות הגיוניים!

Gilliana

New member
יפה אמרת

ואני יכולה רק להוסיף, שקשה לי לראות את ה-"כוונות הטובות" של יצורים שלוקחים בני אדם בניגוד לרצונם ומבצעים בהם בדיקות/ניסויים או השד יודע מה.

franse

New member
darkness & Gilliana אם גרמתי לכם

זעזוע אני מצטער, לא זאת היתה הכוונה. הכוונה היתה לעורר סקרנות. יש אנשים שיודעים יותר על חוצנים, ויש כאלה שפחות. ההסבר ניתן למעלה. darkness- אם בגילך הצעיר אתה כבר מתעניין בעב"מים וחוצנים תאמין לי שאתה עוד תזכה בחייך לתקשר עם חוצנים. נורא הצחקת אותי, עם כל ה-???!!!
אתה על הכיפאק, נחמד ובכיוון הנכון. יש לך עוד הרבה מה ללמוד ואני מאחל לך הרבה הצלחה מכל ה-
אני ממליץ לקרוא את הספרים של אדריאן דביר, שניים בסך הכל. יש שם המון חומר. לי ולרבים אחרים ישנן הוכחות חותכות שהדברים האלה מתקיימים. אתה תקבל הוכחות כאלה כשהנשמה שלך תהיה מוכנה לכך. לא אמרתי שאין חוצנים רעים. תלך עמוד אחד אחורה לשרשור שאתה פתחת ב 07/03/06 בשם 'תיאוריה' ותקרא את תשובתי ללימור לוחמת האור מתאריך 11/03/06. Gilliana- ההערה שלך לעניין. אלה שמבצעים את החטיפות הם הרעים. הם זכו להרבה פרסום משום שהם מתנהגים בניגוד לאתיקה. זה כמו שכל יום מיליון איש הולכים לבנק, אבל רק אם אחד שודד את הבנק כותבים עליו בעיתון. החוצנים הטובים יותר דיסקרטים וגם הטכנולוגיה שלהם יותר טובה לכן הספינות שלהם לא מתרסקות. תפקיד מרפאות החוצנים הוא בין השאר ליצור משקל נגד ציבורי נגד הרעים שהורסים את המוניטין לכל החוצנים.

Gilliana

New member
לא גרמת לי זעזוע - כלל וכלל לא

את התאוריות הללו שמעתי כבר לא פעם ולא פעמיים בעבר. אני בעיקרון לא פוסלת שום דבר על הסף אבל מכיוון שאין לי ולו שמץ של ראיה מוחשית לקיומם של אותם יצורים שאתה מדבר עליהם (מה שלא ניתן לומר על אותם "רעים" שחוטפים בני אדם) שלא לדבר על תקשורים למיניהם - אני מתייחסת רק לאותם יצורים אשר הראיות לקיומם הרבה יותר מוצקות. אבל אני עדיין רוצה להבין משהו - אם החוצנים הטובים כ"כ רוצים לתקן את הרושם הרע שמותירים החוצנים ה-"פושעים", מדוע אינם עושים זאת בדרך פחות שנויה במחלוקת ויותר משכנעת? הרי ליצורים כ"כ מפותחים ומתקדמים בודאי ברור שרוב בני האדם לא יאמינו בקיומם ויהיו סקפטים לגביהם ממש כשם שהם סקפטיים לגבי קיומו של אלוהים.

למעלה