גברת הטוענת לאבחון מחלות ע"י חוצנים

franse

New member
Gilliana אני הנחתי כמובן שהחומר הזה

מוכר לך, אחרי שראיתי את תחומי ההתעניינות שלך. הגישה שלך לחפש ראיות היא חיובית ונכונה. החוצנים הטובים קובעים את דרכי הפעולה שלהם בצורה הכי נכונה לדעתם, בלי קשר למה שעושים החוצנים הרעים. האיסטרטגיה שבחרו- חשיפה הדרגתית ומאד אמביוולנטית, משאירה מרחב תמרון פסיכולוגי גדול למין האנושי. המרחב הזה חשוב מכמה סיבות: הם מכבדים את הרצון החופשי שלנו ולא רוצים ליצור תחושה שהם כופים את נוכחותם על מישהו. מי שאינו מסוגל ולא אמוּר להתמודד עם קיומם יוכל לשבת בשקט ולהמשיך להדחיק. אסור להם לפגוע בתהליך הלימוד של המין האנושי. הדיון האינטלקטואלי מדעי בנוגע לקיומם הוא בדיוק מה שהם רוצים שיקרה. זה מאפשר תהליך ארוך והדרגתי של לימוד, שאליו יוכל להתייחס בהמשך הרצון החופשי שלנו. בלי עובדות וידע לרצון החופשי אין משמעות. החוצנים מכבדים את האינטליגנציה שלנו. לטענתם אם בן אדם מגיע למרפאת חוצנים עם בעיה מסויימת והבעיה נפתרת. בנוסף לפעמים הוא מרגיש שנוגעים בו. הוא מקבל מידע מההילר לגבי מצבו ויכול להשוות עם מה שאמרו לו רופאיו הרגילים ומה שהוא מרגיש- שיעשה בעצמו את החשבון ויגיע לבד למסקנות אם הם קיימים או לא. מי שרוצה לקבל טיפול רפואי וגם להדחיק את קיומם זה בהחלט אפשרי ולא מפריע להם. כל אחד ויכולת ההתמודדות שלו. זה לא נכון שאין ראיות מוחשיות לקיומם של החוצנים המרפאים. מאות אנשים שטופלו במרפאות הנ"ל יעידו את ההפך, אם כי לא כולם כמובן. הגישה שלהם מחייבת אותנו להתאמץ ותוך כדי כך לסנן רק את אלה שבאמת מעוניינים בקשר איתם. מי שהגיע לשלב שבו הוא בשל לקשר עם חוצנים, יעשה כל מאמץ להגיע לשם, כי זה השלב הבא בהתפתחות שלנו. אבל זה עניין מאד אישי.

franse

New member
מטופלים יכולים להעיד על:

גידולים שהתכווצו או נעלמו, כלי דם שנפתחו, עצבים שחוברו, כליות שחזרו לתפקוד תקין, כבדים ששוקמו, נגעים על העור שנעלמו, הפרעות נפשיות שנעלמו, הפרעות שמיעה שנעלמו, הפרעות ראייה שנעלמו, הפרעות בקצב הלב שתוקנו, איברים שהוזזו במהלך בדיקה, שדות אנרגטיים שמקיפים את האיבר המטופל, זרמים (חשמליים או מסוג אחר) בתוך הגוף או על פני עור, תחושה עמוקה של הרפיה ורוגע, הבזקי אור בחדר הטיפולים (ולא מגופי תאורה), שינוי במקום הטיפול בגוף כתוצאה מהכוונה של המטופל, התייחסות לאירועים בעברו של המטופל שלהילר אין אפשרות לדעת על קיומם, התייחסות לתכונות ונטיות פסיכולוגיות שרק המטופל יודע על קיומם, כניסה למצבי תודעה יחודיים כגון תקשור או יציאה מהגוף, הקלה מיידית ודרמטית במצב המטופל כתוצאה מהסרת טפילים (נושא קריטי שלא מוכר לרפואה הרגילה), רשימה חלקית אך מקיפה למדי. להזכירך- ברוב המקרים ההילר לא מתקרב בכלל למטופל אלא מתפקד כמתקשר בלבד.

Majestic12

New member
לגבי מטופלים

אותן עדויות מתקבלות מאנשים שהלכו לרבנים, להשתטח על קברי צדיקים, לבקש עזרה מכמרים ומקדושים נוצריים....ישנו תחום ברפואה המכונה "ריפוי מכוח האמונה". אנשים לעיתים נרפאו ממחלות קשות ביותר בעזרת אמונה בריפוי עצמם. ככל הנראה גופם הצליח בעקבות זאת להתגבר על המחלה. אין לשכוח, כי על כל אחד שנרפא, ישנם רבים רבים שלא נרפאו...לכן כל עניין ה"מרפאים" כל כך בעייתי. בכל מקרה, אני ממליץ לפנות לרופא קונבנציונאלי, לפני שמחליטים לבקר רב או כומר או לתקשר עם חוצנים...

franse

New member
ריפוי חוצנים אינו ריפוי מכוח האמונה

בכל מקרה אני מסכים עם ההמלצה שלך. רפואת החוצנים אינה מחליפה רפואה קונבנציונאלית אלא באה בנוסף. הרבה פעמים ההילר מתרה במפורש במטופל לא להפסיק שום טיפול רפואי קונבנציונאלי שהוא מקבל. לפעמים החוצנים בעצמם ממליצים על טיפול קונבנציונאלי שנראה להם מתאים. יש דברים שהחוצנים לא עושים: טיפול במצבים אקוטיים כגון התקף לב והחייאה, חבישות למיניהן, פצעים, שברים או טיפול סיעודי (תארו לכם חוצן עובד בבית אבות ומאכיל זקנים בכפית). החוצנים מתעסקים בעיקר במה שקורה בתוך הגוף- מחלות, רפואה עדינה ומניעה, זיהומים וכו'. הסיבה לכך בין שאר היא, שבשלב זה הם לא מורשים להשאיר עקבות של עבודתם כדי שטיפוסים כמוך Majestic יוכלו 'לשבור את הראש' ללא הפרעה.

Gilliana

New member
כל אלו עדיין אינם מעידים על חוצנים

יכולות להיות סיבות נוספות להעלמותם של גידולים וכו' - בוא נתחיל בכך שכח האמונה של האדם הוא מאד חזק והוא עצמו יכול להיות זה שהביא לידי ריפויו העצמי. כל התופעות האחרות שאתה מתאר קיימות בריפוי האלטרנטיבי - הילינג וכו', ללא כל קשר לחוצנים. לגבי תכונות ונטיות פסיכולוגיות שרק המטופל יודע על קיומן - גם את אלו ניתן "להעביר" למטפל (וזה בהחלט קורה בטיפול האלטרנטיבי). מה שאני שואלת הוא האם יש עדות או תופעה ספציפיים אשר לא ניתן לשייך אותן לגורמים אחרים? למשל - מטופלים שראו את החוצנים ויכולים לתאר אותם?

franse

New member
ישנם מטופלים שהחלו לתקשר ולראות

את החוצנים תוך כדי טיפול. חלק ניכר מהסעיפים שרשמתי אינו יכול כלל להתרפא בעזרת ענפי הרפואה האלטרנטיבית האחרים. פתיחת כלי דם? תמהני. אשר לכח האמונה (סוגסטיה)- ישנו ספק גדול בקרב החוקרים באשר ליכולת ההשפעה האמיתי שלה אפילו במקרים פשוטים- לא כל שכן בנוגע לגידולים. הייתי מציע לבדוק פעם לעומק (אם למישהו יש זמן לקרוא מחקרים בנושא) מה גבולות ההשפעה של סוגסטיה, משום שהטיעון הזה חוזר על עצמו ולדעתי אינו יכול להסביר את התופעות המתוארות. עוד מעט יגידו שגם הצונאמי באסיה היה תוצאה של סוגסטיה. אגב, חלק מההילרים ה'פשוטים' מקבלים עזרה מהחוצנים ללא ידיעתם. הם פשוט טרם הגיעו לשלב שבו הם מסוגלים לתקשר איתם באופן מודע והחוצנים עוזרים להם 'מאחורי הקלעים'. רצית עדות או תופעה אשר לא ניתן לשייך אותה לגורמים אחרים? בבקשה: ידוע שהחוצנים מגיעים לבתי המטופלים להמשך טיפול ומטפלים בהם בשעות הלילה כשהם במיטה. אנשים אלה מדווחים על תופעות דומות למה שחוו בקליניקה אלא שהפעם הן מתרחשות בביתם. לכמות ועקביות החוויות יש משמעות גדולה כשמנסים לשלול הסברים אחרים. מדובר בכמות אדירה של דיווחים שמגיעים ממאות אנשים ממקומות שונים. את הדיווחים מצליבים עם מה שאמר ההילר, הרופא הקונבנציונאלי או כל מקור אחר בדומה למה שעושים כשמנסים לאמת עדות על עב"מים. תחילה מנפים מהתמונה את כל מה שבלתי אפשרי לחלוטין ואז מנסים להסביר את העובדות בעזרת התיאוריות שבאות בחשבון. כאשר התהליך הזה חוזר על עצמו הרבה מאד פעמים מגיעים למסקנות מעניינות...

Gilliana

New member
מעניין

אני כמובן אשמח תמיד לראות כל חומר שיש בנושא. תודה בעבור ההסבר.

franse

New member
תודה גם לך, ממני ומהחוצנים... ../images/Emo8.gif

הם מוסרים שישמחו לעזור במידת הצורך.

scriewy

New member
אז פה בא לידי ביטוי הקטע שחסר לך

מפתח, אתה עישת סיאנס אי פעם אחי ? באו אליך לביקור רוחות אי פעם ? כי מתוצאת מה שאני יודע עכשיו, ואז כשמישו אחר קצת יותר מפותח אחד שיכול לעשות מסע אסטראלי אומר לך ראיתי שם כך וכך והרגשתי כך וכך, אז בגלל שאני יודע איך זה באמת, אני יודע שהוא לא משקר. כי רק מישו שבאמת עשה משו מהתחום יכול לתאר בדיוק איך זה. ופה בא הידע הכללי בפסיכולוגיה, אתה לא תצליח לתאר משו שבחיים לא עשית ואין לך מושג מה כרוך בזה ואיך מרגישים ומה רואים, וישר רואים שהאדם סתם מבלבל בשכל, כמו שאחד שראה רק מסרטים שחקנים משחקים מסומם, ועכשיו הוא חושב שהוא חוץ מלשחק אותה מסומם מסוגל לתאר פרטים נוספים על מסטוליות. ותוסיף לזה עובדות שכן בני אדם מסוגלים לראיה מרחוק, וכן מסעות אסטראלים, כי ממש אין שום דרך לאדם שנמצא בחדר 1 לתאר מיקום כמה אלפי ק'מ ממנו שבו בחיים לא היה. אבל אדם פשוט שאין שלא התנסה בשום דבר יסתכל על הכל כסתם תאוריה. אתה יודע אבל מה עוד לדבר הזה יש גישה מכמה כיוונים, לא חייב לעשות סיאנס או מסע אסטראלי, אם נגיד היתה רואה חללים ממש קרוב, או אפילו חוצן יוצא מהחללית היתי כבר יותר מנוסה, והראש שלך היה מתחיל לתקתק לכיוון אחר אם היתה גם פוגש אחרי זה אדם אחר שיתחיל פתאום לספר לך איך הוא עשה מסע אסטראלי וראה זן מסויים של חייזר, ויתחיל לתאר לך בדיוק תזן שאתה ראית, אתה תתחיל לקשר בין דברים. אבל אם בנקודה הזאת או בשלב לפני איפה שתירא חללית או חוצן אתה תתחיל להיות בספק ממה שאתה רואה, אז זה כבר מחסום פסיכולוגי פשוט אצלך שמונע ממך לעבד תמאורעות. כי תתחיל לחשוב פתאום אולי זה סתם כלי ארצי והחוצן סתם אדם ממשלתי מחופש, זה כבר נקרא ששיחקו לך עם המוח בשטיפת שכל. אני לא מתכוון באו אליך הביתה ושטפו בכח, אני מתכוון דרך המדיה, סרטים, חדשות, רדיו, עיתונים, מסוגלים לחלחל מידע במשך שנים בשביל הטעיה. אנחנו מכירים איזה 11 או 13 מיני חוצנים, אז יש תאדישים יותר כלפי בני אדם ויש תסובלנים. מה לא מובן פה ? אלה שחותכים אותנו בדיוק מהסוג כמו המדענים שלנו שחותכים חיות. מה הקטע ? אם העולם היה מאוחד אז זה לא היה קורה, אבל יש אינטרסים להרבה כיוונים ולכן כל הבלאגן, אחרת אם הינו מאוגדים היתה מתחילה כבר מלחמת כוכבים. הם יותר מפותחים מאיתנו כי איך שהם מתקשרים והקצב שבו הם מתקשרים עולה על שלנו, והם מסוגלים לראות אדם שבמסע אסטראלי חודר לתחום האוירי שלהם. בשביל כזה דבר צריך להיות ממש מפותח רוחנית. ואת כל הסיפורים שאתה שומע מכל מיני דתות על גילגול נשמות בעצם הם התחילו. אחרת היה לוקח לנו הרבה זמן להגיע לרעיון הזה. אפשר בקלות לקבוע שאשם מתקשר עם חוצנים כאשר הוא יודע משהו שאדם לא מסוגל לדעת. תגיד לי נגיד קבעת פגישה עם מישו, חברך בא אליך ביתה והוא לא היה עד למה שקבעת. אתה אומר לו יאלה בוא נלך אדם מסויים יחכה לנו שם ופה, אתם הולכים ובאמת האדם מחכה לכם, עכשיו חברך ילך לספר לברים שלו איך הוא הלך איתך לפגישה ויא באמת התקיימה, עכשיו יבוא אחד מחבריו ויגיד מה פתאום איך אתה יודע שחברך התקשר אם אותו אדם שפגשתם ? מה זה איך דיברתי איתו לפני זה וקבעתי, אתה רואה שהשאלה שלך קצת לא במקום. והיו אנשים שקבעו עם חוצנים. אתה רוצה הוכחות, אז תירא תנביא יהודה, שהזכרתי העבר נירא לי. הוא הולך ואומר פה יהיה עב'ם, ובא עב'ם, אתה עדיין שואל איך אנו יודעים שהוא באמת התקשר עם מישו ? הרי הוכחה חותכת, הוא אומר יהיה והינה בא. מה עוד צריך, ואם היתה איתו היתה רואה את אותו הדבר. ועכשיו דיברתי לוגית רק על העובדה שיש והיו וצריך להיות מעבר כבר לשאלות האלה. ובקשר ללפגוע בנו, איך שהם מסוגלים לשתק בן אדם, אז מזמן הינו מחוסלים כבר, ומסיפורים שהם בעצם עדויות - רק בעיני אנשים כמוך וגילי הם סיפורים, היה ברוסיה למשל מקרה שפתחו על חללית מ נ'מ לא קרה כלום לחללית אבל היא אם איזה קרן המיסה תנ'מ תוך שניה לגוש מתכת. אתה תגיד לי עכשיו הינו שומעים על זה בחדשות
הינו שומעים בחדשות
שום חדשות ושום בטיח, לא הבנת שמה שלא רוצים שתדע לא תדע, אתה יודע בכלל מה המצב הכלכלי בארגנטינה ברזיל אוסטרליה ניו זילנד או זימבאבוא ניקאראגוה, רוב הסיכוים שלא, כי את אתה לא תתעניין בזה בעצמך אף 1 לא יספר לך, למרות שהאירועים בעולם גם קשורים לכל העולם, פשוט אף 1 לא מסתכל על זה כך, וזה ברור מבלי לראות את סרט אפקט הפרפר או לשמוע ל תאורית RIPLE EFFECT או מה שמו. מי אנחנו בכלל, זה אפילו לא העולם שלנו, אתה רוצה לדעת מה הזכויות שלנו ? תשאל תיצור האנושי הראשון שנוצר על כדה'א הזה. של מי הזכויות של יוצר פטנט חדש ? של הפטנט עצמו או יוצרו ? תחשוב קצת לוגית, תוציאו תלוגיקה שלכם. היו רוצים להשמיד פה את כולם תוך שבוע היו מצליחים.

Love Is Life

New member
ברשותכם, כמה הגיגים באותו עניין:

יסלחו לי אנשי המדע מבינינו, אולם עם כל הידע, האינטליגנציה, הקידמה וכו', עדיין אין שום (!!!) הוכחות בעולמנו לכלום (!!!) ובטח ובטח לא לקיומם או לאי קיומם של חוצנים. אם תחשבו בצורה פילוסופית, בקושי תמצאו הוכחה לקיומכם אתם. גם אם השתכנעתם שאתם קיימים, כל השאר זו אשלייה שאנו נוטים להיאחז בה כמציאות. מכאן אני מסיק, שהאמונה בקיומם או לא היא אישית מתוך המקום בו כל אחד מאיתנו נמצא. גם החוויות שחלקנו טוענים שחווינו עם חוצנים לא ניתנות להוכחה כלפיי צד ג' ויש להשאירן, לפיכך, כחוויות אישיות השייכות למשפחת התחושות, הרגשות או המחשבות. לכן, אינני מוצא צידוק לטעון כנגד אדם אחר שהוא "טועה" או "לא מציאותי", בבואו לתאר את חווויותיו ממגע עם חוצנים. זוהי המציאות שלו!!! אולי אנחנו טועים? מישהו מוכן לחתום מה נכון? ספציפית לעניין מרפאות החוצנים ובמיוחד לעניין האחריות של המתקשרים ה'מתווכים': אני מסכים עם מי שטען, כי על כל אדם הבא לבקש את טיפולם של החוצנים מוטלת האחריות האישית כלפיי עצמו אם לקבל או לא לקבל את הטיפול. יחד עם זאת, מבלי כל קשר להוכחת קיומם של החוצנים ו/או ליכולתם לרפא, יש בהחלט לצפות מהמתקשרים שיבהירו בצורה אחראית ומדוייקת למטופלים את תחומיי התמחותם ואת תפקידם בעסק. לדעתי, אם כל מתקשר יאמר בוודאות למטופל, שלו אישית אין הכשרה רפואית וכי כל הידע אמור להגיע מהחוצנים, יש סיכוי כי ההחלטה שייקח המטופל תהיה יותר שקולה ונכונה. אם במצב כזה מטופל יחליט, על דעת עצמו ומתוך שקיפות, שהוא זונח טיפול אחר ומתמסר לידי הרופאים החוצנים, זו תהיה החלטה שלו, שדינה כמו כל החלטה שהוא לוקח בעניין הטיפול בבעיותיו הרפואיות (אני מניח, שאם המתקשר הוא אדם אחראי מספיק, הוא יבצע בדיקה צולבת אל מול המטופל כדי לוודא שהלה הבין את המשמעויות לאשורן ושדעתו מספיק צלולה לבצע את החלטתו). מצד "שלישי", אם אכן קיימים בתוכנו מרפאים מעולמות אחרים, היכולים לתרום ידע, אהבה ומזור לאנושות, למה לא לעודד את פעילותם ואת מי שמסייע בידם מבינינו? אם הם אכן כאן, בואו נכבד אותם ולא נפריע להם בשאלות קטנוניות כמו "למה הם בלתי נראים" או " למה הם לא מתפרסמים יותר" וכו'. אם הם אכן כאן, יש להם, מן הסתם, את הדרך שבה הם בחרו להתפרסם, להפיץ את שמעם ולהתגלות בקרב שוכני ארץ. אם הם אכן כאן, אולי מהם 'תצמח הישועה' ונזכה לעבור את תהפוכות הכדור שלנו ביותר בטחון ושלווה... שלכם באור ואהבה, LIL נ.ב. אני מאוד נהנה מהפורום שלכם. תודה!!!

franse

New member
Love Is Life מטרת הדיונים בפורום זה

היא דווקא להיפטר מהגישה של "האמת הסובייקטיבית שלי לעומת האמת הסובייקטיבית שלך" משום שהיא אינה רציונאלית ומרחיקה מהאמת המדעית. נראה לי שמקובל על רוב חברי הפורום הזה שעב"מים אכן קיימים והם אינם פרי דמיונו הקודח של צופה כזה או אחר, או מעשי ידיהם של מתחנים מתוחכמים (למעט מקרים בודדים). למסקנה הזו הגיעו כתוצאה מהשוואת אלפי עדויות מדווחות או מצולמות וניתוח קפדני של מקרים פרטניים. בדומה לכך הייתי ממליץ שתופעת מרפאות החוצנים תחקר באותה צורה תוך השוואת עדויות וממצאים בשטח (לרוב רפואיים במקרה זה) ולא תידחק אל ערפיליה ההזויים של הפילוסופיה הסובייקטיבית. אני מקבל בהחלט את הערותיך בקשר לאתיקה של ההילרים. בנוגע לשאלה אם אנחנו קיימים או לא, הייתי מציע לקרוא את מאמריו של דה-קארט בנושא: "אני חושב משמע אני קיים".

Love Is Life

New member
שאלה בהמשך...

האם התקיימה איזושהי בדיקה אובייקטיבית של גורם בלתי משוחד לגבי תוצאות טיפוליהם של הרופאים החוצנים? האם יש סיכוי שתתקיים בדיקה כזו ובהיקף נרחב? לדעתי, הגיע הזמן שיקום גורם רפואי רציני ויבצע מחקר מקיף, בסגנון של "לפני ואחרי", שיעיד על מה שקורה למטופלים בפועל.

franse

New member
לא ברור למה הכוונה גורם אובייקטיבי

ובלתי משוחד בדיון הזה. אני מניח שמשרד הבריאות ייחשב לגורם יותר אובייקטיבי מאשר המרכז הישראלי לחקר עב"מים...
לא ידוע לי על גוף ממלכתי כלשהו שחוקר את התופעה. גופים ממסדיים נוטים להתרחק מהנושא מחשש שישימו עצמם ללעג. ישנה בעיה מי האנשים שישתתפו בחקירה כזאת. אנשי המעגל הראשון- האנשים שעובדים ומתקשרים עם חוצנים, אינם יכולים לחקור את עצמם- הם ייחשבו למשוחדים. (למרות שאדריאן עשה בדיוק את זה- חקירה עצמית שערכה לדעתי גבוה מאד). אנשי המעגל השני- חוקרי וחובבי עב"מים כמו האנשים בפורום זה, אינם בשלים עדיין לנושא. הם מעדיפים לחשוב על חוצנים כעל משהו שנמצא 'שם' ולא משהו שנמצא 'כאן'. אנשי המעגל השלישי- אלה שלא קשורים כלל לנושא, בורחים ממנו כמו מאש משום שהוא נראה להם מטורף לחלוטין. בכל אופן מי שירצה לחקור את הנושא יצטרך לרקוד על שתי חתונות: גם לבוא כמשקיף ספקן מבחוץ וגם להניח לפחות כהנחת עבודה שהחוצנים קיימים, אחרת אין לו מה לחקור. יופי של אקרובטיקה
שיהיה לו בהצלחה. עדויות וחוויות לעומת זאת מצטברות כל הזמן: בכל מקום שבו פועלת מרפאת חוצנים מצטברות עוד ועוד חוויות של מטפלים ומטופלים. לפני שש שנים היו בישראל כ-15 מרפאות חוצנים והיום יש יותר מ-150 (מאה חמישים). המודעוּת עולה כל הזמן ונראה שיש פה אפקט גל כלשהו.

Love Is Life

New member
מה עם התקשורת לסוגיה?

איך היא מתייחסת לסוגייה? ובאותו עניין: מה צפוי לקרות לאדם תמים מן השורה, שיחווה טיפול מוצלח ויפנה לתקשורת? כיצד יתייחסו אליו? נניח שאותו אדם מתקשר לכל מערכות החדשות ומוסר להם שהוא ראה אותם ושהם רפאו אותו. לא יאשפזו אותו ישר בגהה? (נראה לי שעניתי כבר לעצמי...)

franse

New member
התקשורת מחפשת בעיקר את הצד הבידורי.

הנסיון של הופעות הילרים ומתקשרים בטלויזיה הראה שהם לרוב מוצגים כליצנים או פסיכים בלתי מזיקים שאפשר להריץ בדיחות על חשבונם. יצאה מכלל זה התוכנית "על TV" בהנחייתו של מייק הוּלר ז"ל, שירדה בינתיים. התקשורת מודעת לנושא והתפרסמו לא מעט כתבות בעיתונים ובטלויזיה. ישנם עיתונאים קבועים שעוסקים בנושא, חלקם מכיוון העב"מים וחלקם מכיוון הרפואה האלטרנטיבית. ניתן להשיג הרבה מאד עדויות של אנשים שנרפאו על ידי חוצנים, אין בכך שום חידוש. מי שנרפא לרוב שמח מאד לשתף אחרים במידע כדי שעוד אנשים יוכלו לקבל עזרה רפואית שאיננה זמינה במקום אחר. להערכתי ישנם בישראל אלפי אנשים שטופלו במרפאות החוצנים, לפי החישוב הבא: ישנן בישראל כמאה חמישים מרפאות חוצנים (למעשה יותר). אם כל מרפאה מקבלת עשרה מטופלים בשנה, שזו הערכה מינימאלית, כיוון שיש מרפאות שמקבלות מטופלים בכמות שהיא כפול עשר מזה, ואם המרפאות האלה פועלות כבר מספר שנים, אנו מגיעים למספרים של אלפי מטופלים. אז איפה כל האנשים האלה? חלקם סתם ממשיכים את חייהם כרגיל ולא עונים על שום שאלות מפני שאף אחד לא פנה אליהם ושאל שאלות... חלקם היו שמחים מאד לענות לשאלות אבל היחס המזלזל והמבטל מוציא להם את החשק. אף אחד לא מפחד שיאשפזו אותו בגהה. אנשים רוצים בסך הכל יחס הוגן וכבוד מינימאלי ולא שכל צופה טלויזיה ידביק עליהם תווית של פסיכים.

למעלה