שוב,
מה שהוא כתב בפועל היה:
"כשהתגייסתי לגולני בגיל 18, עוד ביום הראשון! של הטירונות המפקד לקח אותי לאזור הבונקר בגלל שאיחרתי למסדר בדקה, ואמר לי שם שחברה שלו עזבה אותו ויש לו זין ענק פנוי להכניס לי.
זו אינה הטרדה מינית? וזו רק דוגמא קטנטנה על מה שאני עברתי שם ומה שגברים עוברים שם מדי יום"
ניתן לפרש את זה בהקשרו בכמה אופנים:
1 (האופן בו אני פירשתי) כהזמנה לדיון -
"הנה דוגמא לאירוע אמיתי, שקרה לי בצבא. האם אתה מסכים שתקרית כזו (שאני מביא כדוגמא, שיהיה כאן ברור לנשים מהי המציאות היומיומית של גברים רבים מאד מאד) היא שוות ערך מכל בחינה להטרדה מינית מהסוג שהתנועה הפמיניסטית יוצאת נגדה כל הזמן? ואם אתה מסכים - איך אתה מסביר את הצביעות, מדוע תנועה חזקה כמו התנועה הפמיניסטית, בוחרת להחריש לנוכח המציאות של החיילים?"
2. (האופן בו אחרות פירשו) כהבעת מצוקה, וכהזמנה לדיון מסוג אחר -
"נפגעתי מאד מאירוע שקרה לי בעת שירותי הצבאי, וידוע לי שגברים רבים אחרים נפגעו ונפגעים באופן מאד דומה. האם נראה לך הוגן, שהפגיעה שלי לא תזכה כאן לשום הדהוד, רק משום שגברים, ואני ביניהם, טובים פחות מנשים בתמלול הרגשות שלהם?"
לדעתי, ומנסיוני עם אותו כותב בעבר, הפרשנות השניה היא מאד מקילה ביחס לכוונותיו, והעובדה שהוא זכה לקבל אותה, רק מוכיחה עד כמה צדקתי ואין שום צביעות או חוסר תום לב מאחורי ההתנהלות של נשים פמיניסטיות.