גבר נשוי ששכב עם בחורה נשלח לרצות עבודות שירו

Matsman

New member
ליעד, זאת ההחלטה של מועצת השבט

את לא יכולה להתווכח. כיייייייייף ? את מודחת רשמית מהשרשור ונאלצת לעזוב את הפורום. שלום ולא להתראות.

../images/Emo45.gif מצמן, החפרנית הזו באמת חושבת שמישהו קורא

את כל המלל שהיא כותבת, היא אין לה אפילו את המוח לראות שמגיבים לה במקרה הטוב רק לכותרת שהיא כותבת אחרי זה שואלים למה נשים אוטיסטיות אני מקווה שהנידחפת הזו תעזוב מהר

goldy

New member
את יודעת עוד מילים בהיברו?

אין לי מושג את מי את חושבת שאת מזהירה עם "
": כל הכותבים כאן נמצאים בפורום המתאים להם.

תן לי לעזור לך

ולהגיד לך שמהכרותי הרבת חפירות איתה לא כדי לך לנסות למצוא היגיון או תשובות בוגרות, כי הדבר היחיד שתקבל זה קישקוש ארוך ארוך מאוד שכל שורה בו חוזרת על עצמה וזה מהסיבה שהיא כולה ילדה קטנה שחייה בסרט ראה הוזהרת !

goldy

New member
אתה לא מכיר אותי../images/Emo140.gif

אני קניתי את המחשב בו אני משתמש עכשיו, אני משלם על כל הקשור לחיבור האינטרנט, אני זה שקונה לעצמי את הבגדים, כרטיס האשראי שלי לא מגובה ע"י הוריי וכך הלאה והלאה. אם יש כאן מישהיא שחושבת שיש לי כוונה לבזבז את זמני וכספי כי "כן מה 'כפת לי ההורים משלמים", אז כדאי שתסכים להבין שיש דבר כזה אנשים שסיימו חטיבה בראשם.

Matsman

New member
אחי, זאת לא חיה בסרט. היא חיה בספר

ארוך ארוך ארוך... עם אותו משפט 72 אלף פעם...

Love Today

New member
מן הסתם: פורום הוא מקום ציבורי שכל אחד יכול

לרשום בו אם הוא מוצא זאת לנכון, אלא אם כן הפורום סגור רק לגולשים מסוימים ע"י הנהלת תפוז. אני לא רואה שתפוז החליטו לסגור את הפורום הנ"ל לנשים, אז צא לי מהוריד.

Love Today

New member
טעות,נושא הפורום הוא "שיחת גברים"

כלומר הנושאים והשרשורים יותאמו לנושא.א-ב-ל הפורום פתוח לגלישה והשתתפות לכל סוגי הגולשים גם מהמין הנשי, בהוראות הנהלת תפוז.

Matsman

New member
אנחנו לא רוצים אותך פה, סוף פסוק

צאי לנו עכשיו מהוריד. בזמנו כשעברנו מהביוב לסינגלס הכל היה טוב עד שאת הגעת. גם עכשיו כשפתחנו את הפורום הזה הכל היה טוב עד שאת הגעת. תעופי קיבינימאט כבר יא עלוקה

yeti asx

New member
נו מה אחי אתה לא רואה שהיא עושה לך דווקא?

פשוט אל תיקרא ותגיב לה מה הבעיה. תאמת שאותי זה די משעשע העניין.

../images/Emo41.gifחבל שאתה לא תופס את גודל הטעות שלך פנומ../images/Emo41.gif

בחורים כמוני יכולים פעם לזיין ופעם לא, אז? זה עושה אותי לבד? לא ! הבעיה היא שאין לך מושג בכלל מה זה לאהוב את עצמך ולכן זה נראה לך לבד בגלל שאנשים כמוך (רוב העולם) לא מסוגלים לאהוב את עצמך, הם חייבים לאהוב מישהו אחר בשביל לאהוב את עצמם וזה עצוב מאוד וחוץ מזה אתה בעצמך כתבת כזה דבר " כי האנושות בנויה כך שמי שלא מקדם את האנושות נפלט ממנה או חוטף באבי אביו" ואתה פשוט לא יודע מה מקדם את האנושות בשביל שאני אקדם את האנושות אני צריך לשכב עם כמה שיותר נשים, זה הקידום אנושות היחידי שיש לי כוח כגבר לעשות אבל דביל כמוך שחוזר על אותו טקס של שנים על גבי שנים, עושה בדיוק את ההפך אין לי זמן להרחיב אבל אני רוצה להגיד לך שיש אנשים (מעטים מאוד) שלא מפחדים מסקס ואוהבים לקיים יחסי מין, ואוהבים את הפרטנרים שלהם וצחוקים איתם והכל טוב ויפה, והסקס נעשה מאהבה לחיים ולא מתוך פחד=דחפ כך שאלו שזה נראה להם בהמתיות זה אלו שמפחדים מזה, ושוב הם באים להרוס לכולנו ולצעוק לכולנו שאנחנו חיות ושלא ניהיה בני אדם עד שניהיה כמוהם ונמצא לעצמינו רק מישהי אחת נזיין רק אותה ונקרה לזה רומנטיקה למזלינו אנשים כמוני מחרבנים על חארות כמוכם שבאים להרוס, ולצערי אני מהבודדים שטקטיקת ההפחדה הזו לא עוברת אותם תודה וים מקסים לכולם

למעלה