גבר עם פחות תשוקות מאישה

גבר עם פחות תשוקות מאישה

שלום לכולם!
אני באמת התלבטתי ביני לבין עצמי אם לחשוף ולהתייעץ לגבי דבר כזה או לבלוע אותו ולהמשיך הלאה. והחלטתי שכן, כדאי להתייעץ! אולי זה יעזור לי במשהו..
בעלי ואני נשואים 5 שנים ויש לנו קשר מצוין בינינו. אבל יש נושא מסוים שמאוד קשה לי איתו. אני מאוד "חמה", מאוד צריכה את המגע כל הזמן, החיבוקים, הנשיקות וכמובן את הסקס. בעלי הרבה יותר מתון ממני, גם בחיים- שם אני דווקא מאוד אוהבת את זה- אבל גם בנושאים האלה.
שאני מבקשת ממנו שיהיה איתי, סתם לשבת איתי, הוא אומר לי: בסדר, אבל שתי דקות..."
אני דתית כך שלא הכרתי גברים אחרים בנושאים הללו, אבל מכל מה שאני רואה סביבי זה נראה שגברים בדרך כלל הרבה יותר מחפשים את הנושאים האלה מאשר הנשים.

האם יש בעיה איתי? עם בעלי? יש משהו לעשות עם זה??

אשמח מאוד לעזרה!!

אייבורי

New member
אין בעיה איתך

קורה לא מעט פעמים שיש פערים בין הצרכים והרצונות של בני הזוג.

בעניין הלהיות איתך, אני חושב שמעבר ללשבת איתך ולקשקש
כדאי אולי לדון ולדבר על דברים שמעניינים אותו
זה ישאיר אותו הרבה יותר משתי דקות.
בשביל זה כדאי שיהיה לך עולם פנימי עשיר, שעולמך יהיה עשיר
ושתכירי את בעלך ומה הוא אוהב ומתעניין.

תמיד יהיו פערים

אין פה צודק או לא צודק.
השאלה היא איך אתם מתמודדים עם הפערים הללו.
אם הוא מרגיש מותקף וחנוק ואת מרגישה בודדה וצמאה למגע- אז התחפרתם שניכם בעמדות מלחמה.
אם כל אחד מכם רואה את הצרכים של השני ומוכן ללכת קצת לקראתו-
אז שניכם תרגישו טוב יותר.

ואם אתם לא מסוגלים לעשות את זה לבד-
לכו ליעוץ זוגי.

את דתית...

ע"מ לענות על השאלה האחרונה - יש צורך באבחון מקצועי. רק הוא מוסמך לקבוע אם יש בעיה איתך/בעלך.

ציינת שאת דתית. ואני מניח שגם בעלך. עליו לדעת שיש מצווה כזו ועליו להיות מוכן לה בכל עת שאת - צריכה בזה.

שלישית - ייעוץ מקצועי, רב שעוסק בתחום והוא מקצועי ומנוסה - יוכלו לעזור לכם לצמצם את הפערים הללו (אם יש, וזאת לאחר בדיקה, ראיון).

[לציין, ששום דבר ממה שכתבתי מומצא, אלו עצות ממומחים בתחום]

Spidi man

New member
שאלה טובה

יכול להיות שמשהו נעלם לו במהלך הזמן - ולא חסרים דברים...

Berethor

New member
הם 'כולה' 5 שנים ביחד

לא 20, אבל שאלה טובה בכל מקרה למרות שיש לי הרגשה שזה תמיד היה ככה.

Berethor

New member
כמו שחשבתי

אם זה ככה על ההתחלה זה מראה שהמצב הוא חמור במיוחד וכנראה שרק יחמיר אם ימשך ככה.

Spidi man

New member
אולי בעיית משיכה?

אולי הרגיש חובה להתחתן בגלל המשפחה והחברה אבל חסרה לו משיכה אליך?

כמוני כמוך...

רק שאצלי זה להפך...

אם יש טעויות בחיים שלא ניתן לתקן, אחת מהן אלו נישואים כושלים.

Berethor

New member
לא ניתן לתקן?

אפשר לנסות לטפל בזה או להתגרש, וכן זה אחד הסיכונים שבנישואים, במיוחד שסביר להניח שבתור תדתייה הם שמרו נגיעה ולכן היה לה קשה עוד יותר לדעת שלא תהיה בניהם התאמה מינית והתאמה רומנטית. למרות שזה משהו שאפילו חילונים לא תמיד יודעים או כי בהתחלה זה קצת אחרת או כי יש כאלה שמשחקים אותה בהתחלה יותר מיניים או רומנטיים ממה שהם באמת, סוג של שקר.

לא הייתי קוראת לנישואים שלי כושלים...

הם בסדר גמור ואפילו מעולים, הקושי הזה זה הקושי העיקרי שמשליך על הרבה דברים.
במיוחד הקושי הריגשי שלי.

Berethor

New member
כן נשואים מעולים

הקושי הוא 'רק' בנושא מיני ורומנטי, דבר 'זוטר' לכל הדעות(ציניות)..

עכשיו ברצינות!

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי טוב- אנחנו כן עושים סקס ביחד לפחות פעם בשבוע ואז הוא עושה את המקסימום בשביל לעשות לי טוב.
אני דיברתי בעיקרון לזה שאני צריכה יותר מזה.
חסרות לי המחוות הרומנטיות, הנשיקה "סתם כי אני אוהב אותך".., החיזור אחרי...

Berethor

New member
פעם בשבוע? וואו זה מלא

בקיצור הוא לא מספק אותך לא מינית ולא רומנטית. האם זה יכול להשתנות או פשוט הפערים גדולים מדיי וזה לא מעניין אותו כמו אותך, זאת השאלה. בנוסף אם גם תסקס שהוא עושה פעם בשבוע זה בתור 'טובה' זה בכלל 'טוב'.

Berethor

New member
למעשה פעמיים בחודש

כי שבועיים הרי יש נידה אצל הדתיים לא, חיי מין פעילים במיוחד יש לכם, פלא איך את לא מרוצה מהם.

Berethor

New member
פחות נפוץ אבל קיים

יכול להיות שאת הרבה יותר מינית מהממוצע הנשי או לבעלך הרבה פחות מיני מהממוצע הגברי. זה מסוג הדברים שעבור האחת ברכה ועבור האחרת קללה. הידע שלך נכון, גברים בדרך כלל יותר מיניים מנשים, במיוחד בגלאים צעירים, לפני שמתחילות בעיות בריאותיות רציניות וירידה בטסטוסטרון וכו. אם המצב לא ישתנה, הוא רק ידרדר עם השנים. גם כי אחרי הרבה שנים כבר הזוגיות לא מה שהיה פעם וגם בגלל הגיל, וכבר עכשיו המצב שאת מתארת הוא לא משהו. בכל אופן את צריכה לחשוב טוב טוב אם את רוצה להמשיך בקשר הזה, במיוחד אם עדיין אין ילדים בתמונה, עדיף גם לדבר איתו על מה שמפריע לך ולפנות לסקסולוגים וטיפול זוגי, אבל לא בטוח שזה יעזור, ואת צריכה לחשוב האם את מוכנה להמשיך בקשר כזה או להיפרד ולחפש מישהו שיותר מתאים לך. יש עוד נשים עם בעיות כמו שלך בזוגיות, אבל יש עוד יותר גברים עם הבעיה הזאת בזוגיות, דווקא משום שאת אישה את מפסידה יותר, כי באמת בשבילך למצוא גבר יותר מיני לא תהיה בעיה גדולה, זה בשביל גבר יש יותר דילמה בנושא, אם ימצא או לא.

Berethor

New member
ועוד פרט אחד

בגלל שאתם דתיים, צריך גם לברר כמה מזה נובע ממיניות נמוכה של בעלך וכמה מזה משמרנות דתית.

למעלה