ממש לא מסכימה
בעלי גם כזה.
לא בגלל שהוא לא נמשך אליי. הוא פשוט אדם שלא אוהב גיפופים וביטויי אהבה.
אני יודעת שלא משנה מה- תמיד הוא יהיה שם בשבילי ותמיד אוכל לסמוך עליו, אבל הוא לא אוהב להתנשק ולהתחבק. אז מה?
אני אדם נורא חם. זקוקה לתשומת לב תמידית. אז יש לנו שתי כלבות נפלאות ואנחנו מצפים לבת
נכון- לפעמים זה ממש מציק, אבל לא כל דבר הוא עילה לגירושים. לא כולם מושלמים, ולכל זוג יש את הבעיות שלו בחיי הנישואים. לומדים להסתדר עם זה.
ידעתי שהוא קר כשהתחתנו, וידעתי שאצטרך ללמוד לחיות עם זה. אנחנו 4 שנים יחד ואני לא מסוגלת לתאר את חיי בלעדיו.
נכון- אני חושבת רבות ש"הלוואי והיה יותר חם". אבל אני יודעת שאי אפשר לשנות אותו. הוא אדם אנליטי ומחושב מאוד, ורגש תופס מקום שולי בחייו.
אז מה?
אין כזה דבר "הנסיך על הסוס הלבן". לא קיים אדם מושלם. קיים האדם שבו אנו מתאהבים ומוכנים לחיות ולהשלים גם עם המגרעות שלו. אלוהים יודע שגם לי עצמי יש לא מעט מגרעות והוא מעולם לא נטש אותי. גם לא ברגעים הקשים.
לעלומת שם- נסי לשוחח עמו על כך. לומר לו שאת זקוקה לביטויים הללו. בעלי מתעב ביטויי חיבה. זה גורם לו "מועקה". אם אשלח לו משהו קיטשי, הוא יענה "בא לי להקיא". לעומת זאת, הוא מבטא חיבה בדרך שלו. הוא לא זקוק לסקס (בדרך כלל אני זו שיוזמת). הוא לא אוהב לומר "אני אוהב אותך". אבל אני יודעת שאכפת לו. הוא חיפש חצי שנה את היהלום המושלם עבור טבעת אירוסין. הוא נשאר איתי גם כאשר הייתי חולה מאוד (התקפים שעוררו חשד לטרשת נפוצה) וטיפל בי. נסע איתי כל יום במשך שבוע מחיפה לקרית מלאכי בכדי להיות שם לצידי כאשר הגשתי תלונה על אונס שעברתי בצעירותי. סבל את התמוטטויות העצבים שלי, נכנס להוציא אותי בוכיה מהמקלחת והרגיע אותי.
עכשיו אני בהריון והוא לא מוכן לגעת בבטן שלי. הוא אומר "אני לא כמו השאר. אותי זה לא מרגש". אבל הוא מדבר עם אנשים בעבודה על התינוקת, בודק למה קנינו דווקא מנשא כזה ולא אחר. כעת אנחנו עומדים בפני רכישת רכב, והדבר החשוב לו ביותר הוא הרכב הבטיחותי ביותר. זו הדרך שלו להביע את הדאגה שלו.
לא כולם חייבים להבטיח לקטוף לך את הירח מהשמיים. בדרך כלל הם אלו שבורחים כשהעניינים נהיים קשים. אני יודעת שלא משנה מה- בעלי יישאר לצידי. זו האהבה האמיתית. לא מילים.
יצאתי עם מישהו במשך 4 שנים לפני בעלי. הוא היה אדם כה חם וכה אוהב. כתב לי שירים, מכתבים, חיבק ונישק בלי סוף. אבל כאשר עברתי אונס- הוא נעלם. נתן לי להתמודד עם זה לבד.
השאלה בסופו של דבר היא- האם את מסוגלת לחיות עם אדם שלא מביע את הרגשות שלו בצורה שאת רגילה אליה או חושקת בה?