גבר עם פחות תשוקות מאישה

Berethor

New member
אוקיי

אם זה לא משמרנות דתית אז זה יותר עמוק ובעייתי.

אני לא במצב של עד כדי כך!

זה כן מפריע וכן מקשה, אבל לא ברמה שאני רוצה לחיות עם מישהו אחר.

Berethor

New member
ההחלטה היא שלך

זה לגיטימי בהחלט שהיית מחפשת מישהו אחר במצב הזה. אבל אם את רוצה להמשיך לסבול את זה, זה החלטה שלך. המינימום שאת יכולה לעשות זה לפנות לסקסולוגים, לדבר איתו על זה, ולנסות ליזום בעצמך יותר, אבל כל זה עדיין יכול לא לעזור, אם הוא פשוט ימשיך להיות כמו שהוא עכשיו בנושא. למעשה אפילו אם הוא היה מנסה להיות אחר זה לא היה בא לו בקלות ובטבעיות, והיית מרגישה את זה.

קריסטה

New member
אני אגיד משהו נורא קשה

ואני ממש מצטערת על זה - אבל נראה שאת לא מעניינת אותו כבן אדם.
בחודש הראשון הוא התלהב מהסקס אבל סקס עם בן אדם שלא מעניין אותך מהר מאוד הופך להיות משעמם.
את אולי פרטנרית לחיים - אבל את לא חברה. את לא נפש קרובה.
מקסימום שותף ל"עסק".

לא יודעת עד כמה זו אופציה בשבילך - אבל לדעתי זה מצב שמצדיק גירושין.
חיבה ויחס זה בסיסי, את באמת רוצה לחיות בלי זה?

אבל בלי קשר לסקס בעיני. כן יש אנשים פחות מיניים מאחרים, גם אצלנו קיים פער כזה (אני פחות מינית מבעלי)...
אבל התשובה שלו כשאת מבקשת שישב איתך, היחס הקר, האדישות וחוסר הענין בשיחות איתך- זה לא אמור להיות ככה כשזו בת זוג שהיא גם חברת נפש, שמעניינת אותך, שמבינה אותך, שאתה נהנה רק מעצם הנוכחות שלה.

Leillany

New member
ממש לא מסכימה

בעלי גם כזה.
לא בגלל שהוא לא נמשך אליי. הוא פשוט אדם שלא אוהב גיפופים וביטויי אהבה.
אני יודעת שלא משנה מה- תמיד הוא יהיה שם בשבילי ותמיד אוכל לסמוך עליו, אבל הוא לא אוהב להתנשק ולהתחבק. אז מה?
אני אדם נורא חם. זקוקה לתשומת לב תמידית. אז יש לנו שתי כלבות נפלאות ואנחנו מצפים לבת :)
נכון- לפעמים זה ממש מציק, אבל לא כל דבר הוא עילה לגירושים. לא כולם מושלמים, ולכל זוג יש את הבעיות שלו בחיי הנישואים. לומדים להסתדר עם זה.
ידעתי שהוא קר כשהתחתנו, וידעתי שאצטרך ללמוד לחיות עם זה. אנחנו 4 שנים יחד ואני לא מסוגלת לתאר את חיי בלעדיו.
נכון- אני חושבת רבות ש"הלוואי והיה יותר חם". אבל אני יודעת שאי אפשר לשנות אותו. הוא אדם אנליטי ומחושב מאוד, ורגש תופס מקום שולי בחייו.
אז מה?
אין כזה דבר "הנסיך על הסוס הלבן". לא קיים אדם מושלם. קיים האדם שבו אנו מתאהבים ומוכנים לחיות ולהשלים גם עם המגרעות שלו. אלוהים יודע שגם לי עצמי יש לא מעט מגרעות והוא מעולם לא נטש אותי. גם לא ברגעים הקשים.

לעלומת שם- נסי לשוחח עמו על כך. לומר לו שאת זקוקה לביטויים הללו. בעלי מתעב ביטויי חיבה. זה גורם לו "מועקה". אם אשלח לו משהו קיטשי, הוא יענה "בא לי להקיא". לעומת זאת, הוא מבטא חיבה בדרך שלו. הוא לא זקוק לסקס (בדרך כלל אני זו שיוזמת). הוא לא אוהב לומר "אני אוהב אותך". אבל אני יודעת שאכפת לו. הוא חיפש חצי שנה את היהלום המושלם עבור טבעת אירוסין. הוא נשאר איתי גם כאשר הייתי חולה מאוד (התקפים שעוררו חשד לטרשת נפוצה) וטיפל בי. נסע איתי כל יום במשך שבוע מחיפה לקרית מלאכי בכדי להיות שם לצידי כאשר הגשתי תלונה על אונס שעברתי בצעירותי. סבל את התמוטטויות העצבים שלי, נכנס להוציא אותי בוכיה מהמקלחת והרגיע אותי.
עכשיו אני בהריון והוא לא מוכן לגעת בבטן שלי. הוא אומר "אני לא כמו השאר. אותי זה לא מרגש". אבל הוא מדבר עם אנשים בעבודה על התינוקת, בודק למה קנינו דווקא מנשא כזה ולא אחר. כעת אנחנו עומדים בפני רכישת רכב, והדבר החשוב לו ביותר הוא הרכב הבטיחותי ביותר. זו הדרך שלו להביע את הדאגה שלו.
לא כולם חייבים להבטיח לקטוף לך את הירח מהשמיים. בדרך כלל הם אלו שבורחים כשהעניינים נהיים קשים. אני יודעת שלא משנה מה- בעלי יישאר לצידי. זו האהבה האמיתית. לא מילים.
יצאתי עם מישהו במשך 4 שנים לפני בעלי. הוא היה אדם כה חם וכה אוהב. כתב לי שירים, מכתבים, חיבק ונישק בלי סוף. אבל כאשר עברתי אונס- הוא נעלם. נתן לי להתמודד עם זה לבד.
השאלה בסופו של דבר היא- האם את מסוגלת לחיות עם אדם שלא מביע את הרגשות שלו בצורה שאת רגילה אליה או חושקת בה?

זה לא ככה...

אם נעשה משהו- כמו לצאת לסיבוב, לקפל כביסה או לאכול ביחד- לא תהיה לו בעיה.
הקושי שלו עם עניין ה2 דקות הוא הרביצה והחיבוק בלי לעשות כלום ואת זה הוא לא אוהב.

Leillany

New member
חחחח

לבעלי?
אם אומר לו "מאמי, חבק אותי שתי דקות"
הוא יענה: "מה שתי דקות?! אני אתפגר שתי דקות שלמות".

תודה לך!!

את לא יודעת כמה הקלת עלי עכשיו!!
כל השבת הסתובבתי בהרגשה קשה מאוד ממה שהחברים כתבו לי כאן. הרגשתי שאין לי ברירה ולמרות שבעלי הוא אדם מדהים מכל הסיבות האחרות, אולי באמת אף פעם אני לא אשלים עם הקושי הזה שלו והתחלתי לחשוב על אולי אני באמת לא צריכה להיות איתו.
בתגובה שלך הארת את עיני!! בעלך אפילו יותר קיצוני מבעלי אבל זו הדרך.
בעלי די דומה בצדדים החיוביים לבעלך והרגשתי כאילו נשלחת משמיים כדי להאיר את עיני!!
בהחלט אני הולכת לשוחח איתו על מה שמפריע לי ואולי זה יעזור...
ושוב תודה רבה על ששיתפת!!!

Leillany

New member
על לא דבר

האמת היא שבשנה הראשונה היינו רבים המון. הייתי פורצת בבכי והוא היה מתעלם- מה שגרם לי לבכות עוד יותר.
דיברתי איתו. הסברתי שכשאני בוכה, אני דווקא כן זקוקה לכך שיבוא וינחם. הוא לא הבין, כי כשהוא עצוב או מעוצבן- הוא רק רוצה שיעזבו אותו במנוחה. היום כשאני מדוכאת, הוא מגיע ומנסה לשפר את הרגשתי.
לגבי נשיקות- יש לנו טקס. בכל פעם לפני השינה אנחנו נוהגים לתת נשיקה אחד לשניה ולומר:
אני: "אני אוהבת אותך"
הוא: "אני אוהב אותך"
אני: "אוהבת אותך יותר"
הוא: "תודה"
אני: "פאק יו".
היום כבר לא מפריע לי שהוא לא כזה חם. אנחנו פשוט צוחקים על זה.

נכון שלמצוא פתקים קיטשיים מוחבאים בכל מיני מקומות זה נחמד, אבל האם על זה בנויה מערכת יחסים שלמה?
גם אני חשבתי פעם כמוך- האם אני יכולה לחיות איתו לעד? האם אוכל להיות מאושרת איתו?
הגעתי למסקנה שכן- הוא גורם לי אושר בדרכו שלו, ואני לא מסוגלת לתאר את חיי בלעדיו.

את רק צריכה לדבר איתו. תמיד לומר לו מה מציק לך ולנסות לפתור איתו את הדברים. לא טוב לשמור את הדברים בבטן. זאת למדתי מבעלי.
לפעמים זה מסתדר מצוין- אני תמיד חושבת עם הלב ומגיבה באימפולסיביות, והוא, מצידו, מהווה את הצד המחושב וההגיוני. אם פעם היינו רבים המון, היום אנחנו מתייחסים להבדלים בינינו בהומור.
אז בינינו, גם אם את נשואה לבולי איש השלג, זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך.

אני חושבת שבגדול לליני

יש הרבה במה שאת אומרת.
וגם אני מעדיפה יציבות ומסירות מאשר רגש בעיקר אחרי שסיפרת
את הסיפור עם הבחור שנעלם ברגע המבחן.
אבל אני עדיין חושבת שהבדלים כל כך מהותיים די מקשים את החיים.
כלומר תמיד יהיו הבדלים וגם עם השנים עשויים להתחולל שינויים במיניות
אבל בכל זאת בענייני רגש כדאי שהפערים לא יהיו גדולים מידי.
אבל מאחר שידעת מראש עם איזה אדם את מתחתנת אז אולי זה לא כל כך
נורא כי זה לא משהו שבא לך בהפתעה.
סך הכל אם נתעלם מחוסר הפגנת הרגשות הוא כן עושה רושם של אדם
שאכפת לו ממך בדרכו

Leillany

New member
חחח לא

בעלי פיזיקאי.

הוא פשוט לא אוהב מגע. גם עם הוריו הוא מתנהג כך.
אפילו בהלוויה של סבתו, הוא לא היה מסוגל לחבק ולנחם את אמו. זה רק מוכיח עד כמה הוא משתדל עבורי, כי מגע לא בא לו בקלות.

היי, שמש

תשמעי,
פערים בין בני זוג קייימים מאז ומעולם,
אבל אצלכם זה נשמע הרבה יותר מסתם פער מיני.
על מה אתם משוחחים? מה תחומי העניין המשותפים לכם?

למעלה