גבר רוצה שתתייחסי אליו כמו שהיית

lisbon29

New member
גבר רוצה שתתייחסי אליו כמו שהיית

מתייחסת לחברה הכי טובה שלך. הגבר רוצה שתפסיקי לדרוש ממנו שיהיה גבר, ושתבקשי ממנו להיות קצת "אישה". כי להיות "גבר" מעייף אותו. מעייף אותו לשתוק כמו גבר טוב, להדחיק כמו גבר טוב, לבכות בחשאי כמו גבר טוב, לבקש סקס כל יום כמו גבר טוב, לפרנס יותר כמו גבר טוב, להיות יציב כמו גבר טוב...הוא רוצה קצת להיות חלש, קצת להיות יצירתי, וקצת שתדחפי אותו להיות נשי

תראה, העולם נשלט על ידי

המון חוקים מיותרים. כשאתה קולט, שאתה לא שותף לאחד מהם, אתה מוצא את עצמך בד"כ בקבוצה קטנה של נון קונפורמיסטים, ועליך לבחור מתוכה בן זוג/חברים. אני לא רוצה בן זוג חסום רגשית שחושב שתרומתו העיקרית לזוגיות היא לפרנס אותי כאילו אני חוסה, לשתות בירה עם החבר'ה ולאונן מול כדורגל בטלוויזיה. אני מניחה שגם אותי לא יקבלו הרבה גברים, כי אני לא עונה לאידיאל של רעיה קטנה ועדינה, שהיא זונה במטבח וטבחית במיטה. אז לקח לי עד גיל 31 למצוא אחד מתאים, שלא מאיים עליו להיות מפרנס משנה, שרוצה לדבר אחרי שרבים ולא מתבייש שהוא אוהב לבשל יותר מאשר לראות כדורגל. כשאתה לא נמנה עם הרוב, זה יותר קשה, אבל לא בלתי אפשרי.

lisbon29

New member
האם החוקים האלה מיותרים?

אם הם באמת היו מיותרים לא היינו מוותרים עליהם מזמן? העולם נשלט בידי חוקים שהתהוו מתוך מערכת היחסים ההסטורית בין הגברים לנשים, והם ימשיכו להתהוות. למעשה הם מתהווים ממש היום. נראה לי שזה לא קשור אם אתה קונפורמיסט או לא. גם לא קשור אם אתה מתאים את עצמך לדימוי כלשהו ("גבר אמיתי"/אישה אמיתית") אלא יותר אם אתה מודע לזה שהאחר הוא אחר, נקודה, והחוקים החברתיים הם בסך הכל אוסף של דימויים ושל דוגמאות, אין דוגמה טיפוסית, אין חוקים משותפים, כפי שאין מישהוא שהתנסות החיים שלו דומה להתנסות החיים של מישהוא אחר. והרי התנסות החיים היא שמעצבת את הזהות המגדרית העצמית.

Sefy

New member
"זונה במטבח וטבחית במיטה" ? ../images/Emo12.gif

הרגת אותי עכשיו!

נעמייה

New member
המושגים שלך לגבריות

שונים משלי. לשתוק כמו גבר טוב? להדחיק כמו גבר טוב? לבכות בחשאי, לבקש סקס כל יום, לפרנס יותר.... ???? בד בית, זה מה שהייתי עושה.

night mistress

New member
לדחוף אותו להיות נשי?? ../images/Emo5.gif

סורי..מיסטרס אוהבת טוסטסטרון..לא אסטרוגן...

tokit

New member
גם אני מעדיפה כאלה גברים

שמחצינים רגשות, שמדברים, שאפילו בוכים.. אפילו מצאתי לי אחד כזה..

mayday

New member
אוי כמה שאת לא מבינה גברים

גבר רוצה שיתייחסו אליו כמו אל בנאדם ודרך אגב, כל מה שציינת שהוא "גבר טוב" זה תפיסות שביססתם על סמך רומנים רומנטיים וטלנובלות גבר טוב הוא איש שיודע מי הוא ומה הוא רוצה מעצמו את יודעת מי את ומה את רוצה מעצמך ??

lisbon29

New member
ז'וזה סאראמאגו, סופר פורטוגזי

זוכה פרס נובל לשנת 1998, מחבר "הבשורה על פי ישו" (מדהים) ו"דברי ימי מנזר" (מאלף) בין השאר...

mayday

New member
את באמת רוצה להכנס לזה ?

נתחיל מזה שבבסיס שניהם בני אדם. שנים של השפעות חברתיות (מה מתאים ל"גבר" ומה מתאים ל"אישה") הורסות את ה,אני" האמיתי אבל בתכלס בגלל שבמשך מאות אלפי שנים הגברים היו ציידים והנשים נשארו במערה לגדל צאצאים, המוח הגברי פיתח את החלקים האחראיים על ראיה מרחבית וזיכרון ויזואלי, לעומת המוח הנשי שפיתח את יכולות התקשורת והשפה בגלל זה דרך אגב אתן יותר אינטיליגנטיות

lisbon29

New member
"אתה", לא "את"!!!!

הרי אמרת שגבר רוצה אמיתי שיתייחסו אליו כמו בנאדם, אני מסכים איתך, אבל מה שהתכוונתי לומר הוא שלפחות ברובד הזה, אין בינו לבין אישה אמיתית, הלא גם היא רוצה שייתייחסו אליה כמו אל בנאדם, לא? (למרות שהכרתי כמה נשים שהעדיפו שייתייחסו אליהן כמו אל קריקטורה של זונה, זה כנראה גרם להן להרגיש יותר "אישה"...מזל שלא כולן אותו דבר) גבר טוב יודע מי הוא ומה הוא רוצה מעצמו, כך אתה טוען. אז יש לי כמה שאלות, כגבר אל גבר: 1. ואשה טובה לא יודעת מי היא ומה היא רוצה מעצמה? ואם התשובה היא חיובית אז שוב, מה ההבדל בינה לבין גבר ברובד הזה? מה עושה את הגבר לטוב כל כך? זה שהוא יודע מי הוא ומה הוא רוצה? 2. גבר שלא יודע מה הוא רוצה ו/או מי הוא, הוא לא גבר טוב? 3. אין גברים רעים שדוקא יודעים מי הם ומה הם רוצים? ודרך אגב, התיאור שהבאתי באחת התגובות הקודמות לגבר ה"אמיתי" היה תיאור ציני, אירוני וסרקסטי כמובן, אולם למרבה הצער נשים רבות מחפשות גבר כזה, וגברים רבים מתחברים למודל גבריות שכזה. כמו שאני אומר תמיד, יש נשים שחושבות שגברים חושבים עם הזין. יש גברים שאכן חושבים עם הזין, ויש גם נשים שחושבות עם הזין של הגבר שלהם, או על פיו...

mayday

New member
מסכים עם מה שאתה אומר

ראשית, שליחה שהנחתי שאתה אישה ולא גבר שנית לשאלותיך 1) אישה טובה יודעת מי היא ומה היא רוצה מעצמה כמו גבר ולכן ברובד הזה אין הבדל בין המינים, וכן כל בנאדם (לא משנה גבר או אישה) שיודע מי הוא ומה הוא רוצה אבל באמת יודע, בלי מסיכות והסתתרות מהנפש שלו הוא בנאדם טוב ואפילו מדהים (אתה יודע מי אתה ומה אתה רוצה ?) 2) גבר שלא יודע מי הוא ומה הוא רוצה יפגע בבת הזוג שלו במוקדם או במאוחר, הוא יאשים אותה בהחלטות שהוא לקח (או לא לקח) בזה שהוא לא בריא(או בריא מדי) ויטיל עליה את האחריות לאושר שלו. דבר שלדעתי אף אדם לא עומד בו ותמיד תהיה אכזבה. 3) לדעתי הצנועה, יש אנשים בעולמנו שהרוע שבהם הוא רוע טהור (לא בגלל נסיבות ולא בגלל טראומות עבר) ולכן הגברים שאתה תארת, הם הגברים המסוכנים ביותר וכדאי לא לפגוש אותם כלל (אבל לשמחתי יש מעט כאלה)

למעלה