גבר שטועם מרצונו מהשתן של גרושתו

mormai

New member
גבר שטועם מרצונו מהשתן של גרושתו

כחלק ממעשה האהבה. האם יש לכך השפעה מכשפת על הגבר? האם כשהדבר נעשה מרצון הגבר - יש בכך פסול? אתם מדברים על כוונות שהן תנאי הכרחי לכישוף. אם הגבר טעם שלא מתוך כוונה "להתכשף" אלא כחלק מסערה מינית אבל האשה חשבה על ההשלכות הכישופיות ואף הזהירה אותו שלא יעשה זאת. האם יש בכך פסול מבחינת האשה? מדובר בזוג שהתגרשו אך עדיין אוהבים מאוד זה את זה. אני לא יודעת אם זה פרט רלוונטי אבל אני בכל אופן מציינת. אשמח להבהרות כי הנושא הזה ממש לא מוכר לי. תודה רבה וערב טוב

MaaYan B23

New member
מבחינה מאגית, תלוי ברצון האישה.

כלומר, סביר להניח שהאישה לא מזהירה סתם.. בייחוד אם תזהיר מסיבה מאד מסויימת. אך כמובן כאשר אנחנו מדברים באוויר עם הרבה פירושי "נגיד..." אז הכל מסתכם בניחוש. כמו כן, סביר להניח שהוא טעם "שתן טרי" ואזי ההשפעה הספונטנית מעלה ספק מסויים, שכן לא היה ניתן תוך כדי לעשות טקס כזה או אחר. מבחינה מינית - בדיוק כמו כל נטייה אחרת. מבחינה רפואית - להכניס פסולת חזרה למערכת העיכול זו טעות.

mormai

New member
תודה על תגובתך - הבהרות

ראשית, לא מדובר במקרה היפוטתי, אלא כך בדיוק קרה. שנית, צה זאת אומרת "סביר שהאשה לא מזהירה סתם" - לא ירדתי לסוף דעתך. ושלישית - מדבריך אני מבינה שעצם טעימת השתן הוא לא הכישוף אלא שזה חלק מטקס והטקס הוא הכישוף. אז בעצם אם לא התבצע כל טקס אזי אין כאן כישוף? הבהרה - הרעיון היה של הגבר מסיבות של הנאה בלבד. לאשה זה הזכיר משהו שפעם שמעה שזה יגרום לגבר לרצות רק אותה ולכן שיתפה פעולה ברצון ומתוך כוונת כישוף. האם יש הבדל בין שתן טרי לשתן שנאסף ונשמר? מקווה שאני לא מעיקה מדי עם השאלות. ותודה מראש לעונים.

charlila

New member
אחד הטקסים החזקים ביותר שיש

הוא התעלסות באהבים... אפילו היהדות מכירה בה במקרים מסוימים (=כשנלווית הכוונה) כ"קידוש בביאה" (קידוש=נישואין, ביאה=מין) כך שיש סיכוי טוב שהטקס יעבוד. אם האישה הזהירה - היא "כיסתה לעצמה את התחת". אם מתעורר רצון\צורך לטקס ביטול: שכל אחד מבני הזוג יאסוף כמה טיפות שתן ראשון מהבוקר במשך שבעה ימים. לערבב יחד ועם כמות זהה של מי ים להשהות בכלי לא סגור לעוד שבעה ימים. לצאת לחוף הים, לצקת מחצית הנוזל לכלי אחר כל אחד מבני הזוג ייכנס למים לפחות עד הברכיים עם אחד הכלים וישפוך את תכנו לים. ישטוף את הכלי במי ים. בני הזוג יפנו פנים אל פנים וכל אחד מהם יגיד לשני (בהתאמת המין הדקדוקי): אספתי בשמי ממך - אספת בשמך ממני - דרכינו נפרדות. משם יפנו השניים לכיוונים שונים. זהירות! זהו טקס גירושין, ותקפו יחול על המבצעים - כדאי שתהיו בטוחים שזה מה שאתם רוצים. במקרים אחרים זה יעבוד כטקס גירושין בלי כל הקטע עם השתן.

charlila

New member
הנוסח שציינת מתיר את אקסלוסיביות הקשר המיני -

לא מטפל כלל ב"בושם" - תמצית האהבה. להיפרד ממישהו בלי שהשניים יאספו את בשמיהם זה מזו - צפי פגיעה. כאבי לב וחרטות, או כעסים וטינות.

Jerald_Admonds

New member
אני מניח שמשקל שתיית שתן

כמשקלו של שתיית חומרים אחרים שמקורם בגופו של אחר, בין אם הם דם, דם מחזור, רוק או נוזלי מין. מדובר על לקחת אל תוך עצמך ביטוי פיזי של אנרגיית החיים של האדם האחר, כאשר עד כמה אנרגיית החיים הזאת מרוכזת וסוגה תלויים בסוג הנוזל. אם האישה חשבה על ההשלכות של העניין והזהירה את איש-ה לשעבר אז הייתי אומר שאין פסול בזה. אין כישוף אם לא נעשה כישוף לצד האקט הפיזי. באשר לשימוש בשתן מבחינה מאגית, קראתי כמה מאמרים מעניינים של יאן פרייס בנושא. הוא מעלה סברה שבכתות 'דרקוניות' של העבר הכהנים של הכתות היו נכנסים למשטר אדוק של תזונה ופעילות רוחנית במטרה לזקק בתוכם 'שיקויים' אשר הכילו חומרים משני מצב תודעה, שנוצרו בגוף של הכהן אך הוצאו מהגוף דרך השתן. במסגרת טקסית שאר חברי הכת היו שותים את השתן ונהנים מההשפעות שלו. הוא גם משתמש בדוגמא מעולם היוגה המציעה לשתות את השתן של הבוקר כל יום(לא את הטיפות הראשונות או האחרונות כי הן הכי מלוכלכות) על מנת ליצור השפעה מרגיעה על השותה. כמו כן מצויין שההשפעה תהיה מורגשת רק אחרי חודש. יאן מציע שהחודש ההתחלתי נועד כדי שנוכל 'להתכוונן', הציפיות שלנו יסמנו למוח שלנו להתחיל להפריש יותר ויותר חומרים מרגיעים אל תוך השתן במהלך הלילה.

PurpleFilth

New member
אתם מתעלמים מנקודה אחת חשובה:

איייייייייכככככככסססססססס, שתית שתןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד מרצון..!!!! בבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

gwizard

New member
יש לזה תוקף בריאותי

בזמנו קראתי כתבה בחיים אחרים על אנשים ששותים שתן מסיבות בריאותיות. היו שם כל מיני עדויות ומחקרים של רופאים ועושה רושם שזה באמת עובד. לגבי איכס, זה הכל עניין של פרספקטיבה. בתור ילדה קטנה לא אמרת איכס על נשיקות בפה ? ומה את אומרת עכשיו ?

MaaYan B23

New member
אני לא בטוח..

אני יודע [בערך כמו כולם] על שתן נחשים בתרבויות מסויימות כשווה ערך ליין בתרבויות שלנו. יתכן גם שרעיל פחות משלנו. כמו גם אני מכיר את השתן כחומר מעסה, לאחר עיבוד מסויים. אבל מבחינה ביוכימית, לשתות שתנן [אוראה] כדרך קבע זה דבר שמזיק לבריאות. באם שתנן יגיע למחזור הדם, בלא טיפול מתאים רק מזל טוב יוכל לגרום לתוצאות קלות. נכון, כחלק התנסותי [או ייחודי] אין בעיה מיוחדת, אומנם נטייה מינית נוהגת לחזור על עצמה. בכל אופן, אשמח לקרוא את הכתבה המדוברת.

gwizard

New member
גם אני לא

כעיקרון הם דיברו על התופעה ללא שום קשר לנטייה מינית. השתן ששותים הוא רק שתן של בוקר (הראשון או השני, לא זוכר) כי הוא הכי נקי. הרציונל לפי מה שאני זוכר הוא שהגוף מפריש הרבה ויטמינים ומינרלים שיוצאים בשתן וזו דרך טבעית להחזיר אותם. כמובן שמדובר רק על שתן של עצמך כי אצל בן אדם אחר המאזן הגופני יהיה שונה לגמרי. לא יודע, באותו הזמן זה נשמע לי די הגיוני.

Alpha biscuit

New member
נחשים לא משתינים יש להם לשלשת

כמו שציפורים לא משתנים יש להם לשלשת שזה חרא מעורבב בשתן\ אני יודע מניסיון לצערי אז אל תבלבל את המוח בקשר לזה שזה נחשב ליין בתרבויות מסויימות

MaaYan B23

New member
לתגובה...

כה יהירה ושטותית אני לא מתכוון להגיב בהרחבה. יש דרך להגיב ולתקן במקרה הצורך. עם זאת, אני מזמין אותך לחקור במקורותיך מהי בדיוק הלשלשת [מושג מאד כללי] ולאחר מכן לבוא ולהגיב בצורה יותר חכמה על נושא זה. בזה אני חותם את דיוני איתך.

Alpha biscuit

New member
משיהו פה חושב את עצמו

טוב אם אתה רוצה לשתות לשלשת ולחשוב שזה שתן אין לי בעיה אם זה תעשה מה שבא לך

ebony

New member
אם כבר שתן וכאלה.......

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459967,00.html אורגני אהההה

Jerald_Admonds

New member
מגניב לדעת

אמנם אני לא מגדל כרוב בגינה, אבל אולי יום אחד... בינתיים אני רק משתין לתוך בור הקומפוסט, זה אמור לסייע לתהליך הפירוק.

SVS1

New member
שטויות, אל תהיי מפונקת...

קצת לימון וחלב וקיבלת תה אנגלי איכותי ::)

למעלה