גבר שטועם מרצונו מהשתן של גרושתו

Alpha biscuit

New member
אוי ואיי

פעם מישהי ירדה לי מה השפעות המאגיות של זה עיזרו לי דחוף אני חושב שהיא ניסתה לקלל אותי

RainBird

New member
זה *יכול* להיות אקט מאגי אבל המעשה עצמו לא נותן לזה כוח מאגי. צריך כוונה רצון, אמונה ואנרגיה כדי לעשות את זה וולידי.

PurpleFilth

New member
אגב...

אני דווקא לא לגמרי בטוחה בקשר לזה. הרי, אם אתה שותה דם של מישהו, גם בלי כוונה, יש לזה השלכות. שתן מאוד שונה מזה?

RainBird

New member
לא שמעתי דווקא על השלכות בריאותיות שמעתי על מחלות שמועברות בדם אבל לא משהו ספציפי.

gwizard

New member
נו, זו לא השלכה בריאותית ?

תאר לעצמך שאתה "בטעות" שותה דם של חולה איידס......

RainBird

New member
וחוץ מזה? השפעות של שתיית דם מעצם היותו דם יש לו השפעה בריאותית?

MaaYan B23

New member
לא למרות ש..

בתיאוריה יכולה להגרם אלרגיה מסויימת, כמו כל חומר אורגני אחר.

mb3inh

New member
האמת שנגיף האיידס נהרג בחשיפה לאוויר

ורוק גם משמיד איידס. שתית שתן היא רעילה משום שבשתן מנרלים ברכיזוים גבוהים ואם כמויות כאלו של מנרלים הימצאו בדם הם ייפרו את פעילות הלב וירעילו את תאיי הגוף. דם דווקא צריך להיות בריא(אלא אם הוא נושא נגיפים שונים).

holoni15

New member
דם הוא בכלל לא בריא..

וכן,דם זר יכול להזיק מעצם היותו דם זר... למה?!-אני לא יודע הרבה יחסית,אבל אני יכול להתת גורם אחד והוא סוג הדם... אם סוג הדם שלך הוא A ותשתה שם מסוג B,אז כן,יכולות להיווצר בעיות...

RainBird

New member
אתה מודע לכך שזה רלוונטי אך ורק בעירוי לתוך הווריד נכון? כשאתה אוכל דם, לסוג שלו אין חשיבות כי הוא בגלל לא מגיע לזרם הדם שלך (כמו שהוא). זו הסיבה שאתה יכול לאכול סטייק מדמם של חיה מכל סוג שהיא מבלי לדאוג.

PurpleFilth

New member
למיטב הבנתי,

ובהתחשב בכך שבאותו רגע רואים בחור שדפקו לו מכות והוא מדמם מכל הפרצוף, מדובר בדם של עצמך. אני לא יודעת בוודאות, אבל יש לי חשדות, שאף אחד לא אלרגי לדם של עצמו. אבל זה לא משנה, כן השפעות בריאותיות, לא השפעות בריאותיות, אם אתה שותה דם של מישהו, גם בלי כוונה מאגית של אף אחד מהצדדים, אני כן חושבת שיש לדבר אימפקט מאגי. הייתי רוצה לשמוע עוד דעות, והסברים מפורטים יותר.

MetalSinagouge

New member
You fool!

You will bring upon all of us with your wicked interest in fairies! Are you trying ti immentisize the ESCHATON? Are you outsane? Stop this fairy quackery at once, or it is DOOM upon all of us!

Lynnearia

New member
!You Faery

whats wrong with faeries? anybody, please yuo can and are invited to bring on what may in a private message

MetalSinagouge

New member
זו בדיחה כאילו דא?

נכון יש את הסרטי אימה סוג ז' האלה שבהם יש איזה נער פוחז שנכנס לחנות ספרי אוקולט וקונה את הנקרונומיקון, והמוכר מזהיר אותו אלפי הזהרות אבל הנער כמובן יודע יותר טוב? חשבתי שזה מצחיק אם זה יכלול גם פיות ביחד עם שאב-ניגוראת' וקתולהו.

למעלה