גבר שלא מבטא חיבה ....

five2go

New member
גבר שלא מבטא חיבה ....

היי לכולם :)
אנסה לתמצת,מבטיחה:
הכרתי מישהו לפני כחודש,ומאז אנחנו נפגשים לפחות 3-4 פעמים בשבוע.למען האמת כבר בלילה הראשון הוא ישן אצלי (ללא סקס-המתנתי עם זה) ואין ערב שבו אנו נפגשים ולא ישנים אחד אצל השנייה. הזמן טס,נורא נורא כיף,יכולים להעביר סופשי"ם שלמים יחד והסקס בגדול מעולה. לפני שבוע כבר הכרתי את החברים שלו ,הכל זורם. בשבת עשינו מעיין מיני שיחה כזו,שבה הוא הבהיר לי שאם אני רוצה אני יכולה לצאת עם מי שבא לי,אבל הוא מבחינתו לא שוכב ולא יוצא עם אף אחת אחרת.כמובן שאמרתי שגם אני רק איתו ובזה סוג של נחתם שאנחנו יחד,שוב,לא בדיוק נאמרו כל המילים אבל זה הגיוני למדי.
אבל (כמובן), יש שני דברים שאני קצת לא יודעת מה לעשות לגביהם... ראשית,קשה לו מאוד עם הפגנות חיבה. אנחנו שונים לחלוטין וזה ממש מפריע לי .אני אדם מאוד חם,מאוד נוגע,מחבק,מפנק שמבטא חיבה גם פיזית וגם מילולית. הוא,בלשון המעטה-לא. עד כה הוא מעולם לא אמר לי כי אני חסרה לו,שהוא מתגעגע (למרות שאני אמרתי זאת כבר פעמיים /:) ,אפילו לא קורא לי מאמי,או כל ביטוי חיבה אחר. הוא לא אוחז בידי,לא שולח הודעת בוקר טוב נחמדה,לא מחמיא אף פעם ואפילו בולנטיין שהיה-לא קיבלתי ממנו אפילו פרח. באמת שלא ציפיתי לשום מתנה גרנדיוזית אבל חשבתי שהוא לפחות הזמין לנו מקומות באיזה מסעדה הוא קנה לי שוקולדון או כל דבר קטן,שוב,רק מתוך העובדה שאני משוועת לאיזושהי הפגנת חיבה מצידו.

שנית- ומקווה שזה קשור לכאן- הוא לא אוהב לרדת לבחורות. הוא ירד בסה"כ לבחורה אחת בחייו (המיתולוגית),לא נהנה מכך ופשוט לא עושה זאת יותר.מיותר לציין שזה מפריע לי,וממש ממש ממש מרגיז היות ואני לחלוטין מפנקת וגם נהנית לעשות לו את מה שהוא אוהב במיטה,זה באמת הכיף שלי. אני אמורה לוותר על משהו שבאמת חשוב לי?סקס הוא חיוני בקשר ואני מרגישה שחסר לי חלק ענק.

אשמח לעצותיכם, אני מעט אובדת עצות /:

בגלל זה הוא אמר לך

שהוא מוכן שתצאי עם אחרים. כדי שתקבלי אצלהם את החוסרים שאצלו את לו מקבלת. אז מצד אחד את מוותרת על החופש שהוא נתן לך ומתחייבת לחפש את הדברים הללו רק אצלו. מצד שני הוא לא אוהב או לא רוצה לעשות את הדברים הללו. אז או שתוותרי עליהם או שתשלימי מהצד.

לו
לא

five2go

New member
באמת? אתה חושב שזו הסיבה?

קשה לי להאמין שהוא יתנהג ככה,בייחוד שהוא כבר הפגין קנאות לא פעם ולא פעמיים. הנחתי שהוא אומר זאת רק כי הוא רצה שאגיד לו שאני לא רוצה מישהו אחר כפי שהוא אמר לי שהוא לא רוצה מישהי אחרת...

הוא יודע

שהחוסר בדברים הללו מעצבן אותך?
קנאות זו תגובה אינסטינקטיבית שלא תמיד מצליחים להבליע אותה. זה שהוא מגיב בקנאות זה לא אומר שכשהוא עושה תחשיב קר של המצב, הוא לא קולט שיש כל מיני דברים שאת רוצה ולא מקבלת ממנו ולכן נותן לך חבל לחפש אותם במקום אחר.
אבל אם הוא בכלל לא מודע שחסר לך דברים אז יכול להיות שזה כמו שאת אומרת - והוא עשה את התרגיל הזה של "צאי עם מי שאת רוצה" רק כדי לבדוק אם את מחויבת לו.

Berethor

New member
במקרה הזה גם אחרות

כי מה שהיא רוצה, היא יכולה לקבל גם מאישה..

קריסטה

New member
שיחת ה"יחסינו לאן" (אם אפשר לקרוא לה ככה)

נראית לי חשודה ביותר.
את בטוחה שהוא מבחינתו לא יוצא עם אף אחת אחרת?
אולי הוא שומר את האופציות פתוחות למקרה ש?
נראה לי מאוד מוזר שגבר שמחליט על מונוגמיות מהצד שלו יהיה בסדר עם זה שהצד השני עדיין חופשי.
או יותר נכון, מוזר לי שזה קורה בקשר עם כיוון רציני.

p0st

New member
אז תדברי איתו

תגידי לו את כל זה.

תסבירי את מאוד נהנית מזה, ושזה שהוא ניסה פעם אחת עם מישהי אחרת ולא אהב - לא אמור למנוע ממנו לנסות איתך.

ויש אנשים מופנים שלא מפגינים חיבה. בטח שלא במע' יחסים שלא נמשכת זמן רב.
אבל את זו שמכירה אותו. את יודעת אם הוא באופן כללי כזה או לא. וגם במקרה הזה, את יכולה לדבר איתו.

אני אתחיל מהסוף

אם מאוד חשוב לך שהוא ירד לך- כנראה שאת בבעיה.
יש סיכוי קטן שהוא ילמד לאהוב את זה במשך הזמן, אבל באמת לא גבוה.
זה צריך לבוא ממנו כי אחרת זה סתם ירגיש מגעיל..
דיברתם על זה?

לגבי הבעת החיבה, יש טיפוסים כאלה. קשה להם עם זה.
למרבה ההפתעה טיפוסים כאלה נוטים להתחבר עם הפוכים מהם.
לך זה היה נראה גברי, רגוע, מאופק ולא מתרפס.
לו את מרגישה נשית, אוהבת, מתמסרת, והוא בטח גם קצת מקנא בך..
במהלך הזמן יתכן ותצליחי לשנות אותו מעט. עם הביטחון והרגשות אולי יהיה לו קל יותר להביע חיבה. יתכן.
חודש זה לא מספיק זמן כדי שזה יקרה.

אז תכלס נשאר לך עכשיו לתת לו צאנס.
במקרה הכי גרוע תביני עוד חצי שנה שזה לא טוב לך ולא מספק אותך.

רואה 6 6

New member
יש סיכוי שאת מפצה ביתר חמימות פיזית על החסר

וזה מביא לדביקות, להתרחקות ממגע. תפחיתי. תנסי ותראי מה הלאה.
לגבי הירידות, אני לא מישהי שהיתה מוותרת על משהו טוב ממש בגלל שלא רוצה לרדת לי. לנו מותר להתנגד לדברים ואנו מצפות להתחשבות ,לא?
תחליטי מה שתחליטי אבל אל תעשי מזה סמל למה שטוב ואיכותי בחיי מין.זה חלק אבל לא חובה.

Berethor

New member
במקרה כזה השאלה היא מה היא עושה

אם הוא דורש ממנה לרדת לו אבל לא מוכן לרדת לה זה מאוד לא הוגן כלפייה.

elena20

New member
אם הוא ככה בתחילת הקשר, סביר להניח

שזה רק ילך ויחמיר כי הרי בתחילת מערכת יחסים הכי אמורים להיות בעננים ולרצות כל הזמן להיות אחד עם השני והקטע השני ממש מבאס.

בקיצור, הוא לא נשמע לי כזו מציאה

p0st

New member
מסכימה חלקית

ברור שיש אנשים כמו שתיארת.
(ואני מסכימה שהוא לא נשמע כזה מציאה, ומבאס ממש שהוא מסרב לכל מיני דברים P:)

אבל
וזה אבל לא קטן - יש אנשים מופנמים, ולא כולנו חמים ומלטפים ודביקים ומחמיאים.
בטח שלא בחודש הראשון.
יתכן שכעבור תקופה מסויימת ביחד הוא יתרכך ויהיה חם ומוחצן רגשית.

AlabamaW0rley

New member
מממ

אני אדם מופנם והמופנמות שלי לעיתים מתפרשת ע"י בן זוגי כקרירות או ריחוק. מצד אני השתפרתי המון מאז שנהיינו ביחד. אז קודם כל - יש תקווה.

אבל ילנה ציינה כלל אצבע חשוב - אם על ההתחלה אין התאהבות ודביקות, כנראה שזה לא ממש "זה".

elena20

New member
לא מאמינה בזה...זה לא מופנות, לפי הדברים

שהיא מספרת בעיני זו אדישות וחוסר איכפתיות.

למעלה