גבר שלא מבטא חיבה ....

elena20

New member
גבר שבתחילת קשר לא מפגין שום סוג חיבה

לא מחמיא, לא מראה חיבה מילולית/פיזית (אפילו לא מחזיק בידה), לא מפנק במיטה. בעיני כל הקריטריונים האלו לא מתאימים (הייתי מבינה אם אחרי כמה שנים זה היה קורה, למרות שגם אז זה בעייתי בעיני) ל-י באופן אישי ומלכתחילה לא הייתי רוצה להמשיך קשר כזה.

זה רק חודש

זה ממש ממש ההתחלה.
יש אנשים שחוששים להביע אהבה מהמחדל שידחו אותם-מה שקצת מסביר לי את ההתנהלות שלו בקשר לשיחת המחוייבות והבלעדיות.

בלי ועם קשר-
אני לא הייתי מחזיקה מעמד חודש עם מישהו שלא יורד לי ולא מביע שום רגש. מבאס תתחת.

כל ההודעה בלה בלה בלה בלה

וכולה מסתכמת ב-"הוא הבהיר לי שאם אני רוצה אני יכולה לצאת עם מי שבא לי"
תפסיקי לנסות לנתח את ההתנהגות שלו- אם הוא אומר לך במפורש למה הוא מתכוון באותם מעשים.
הוא לא מביע חיבה, לא מתקשר, לא מפנק ולא עושה מחוות של קשר רציני כי אין פה קשר רציני מבחינתו. ואת לא צריכה לנחש-רק להקשיב.

ExLibris499

New member
הלאה.....

לשמר מערכת יחסים חיה, בועטת ומעניינת - זאת עבודה קשה!
וזה הולך ונהיה קשה עם הזמן ועם השיגרה.....
ברור לך, שקשר שרק התחיל - צריך לזרום. להיות קליל ובעיקר - להיות כיף וממלא.
אם חסרה לך חיבה וחסר לך משמעותית, סיפוק מיני בגלל אקט מסוים -
זה לא זה......
סורי.

Berethor

New member
חוסר התאמה..

לך חשוב כל 'הפוצי מוצי' ולו לא, את אוהבת שיורדים לך והוא לא אוהב לרדת לנשים, האמת אני יכול להבין אותו יותר מאשר אותך, אבל פשוט עושה רושם שאתם לא מתאימים בדברים האלה, ואני מניח שאלו לא דברים של מה בכך, אז אלא אם כן את תוותרי על הדברים האלה ותסתפקי במה שיש, או שאיכשהו הוא ישתנה בתחומים האלה מה שממש לא בטוח ולא נראה ככה, אז הבעיה תישאר, הבחירה אם ללכת או להישאר היא שלך, בנוסף הוא גם הציע לך "להשלים בחוץ", האם זה סימן לכך שלא אכפת לו ממך, או שבאמת זה לא מפריע לו, קשה לדעת בוודאות, אבל אם הוא רציני לגבי זה, זאת גם אפשרות, אבל אפשרות שלא מתאימה לכל אחת, למה לך לעשות את זה אם אתה יכולה פשוט למצוא זוגיות שיש בא את כל מה שאת מחפשת, לא בטוח אם יהיה קל לך למצוא כזאת, כי יש לא מעט גברים שבראש דומה לחבר שלך, אבל את יכולה לנסות אם זה חשוב לך.

five2go

New member
ראשית-תודה לכולכם על העצות

הדעות פה הן די חד-משמעיות לגביו,ואני מתחילה להפנים שיש דברים בגו ושאולי אני סתם מצפה ליותר מדי ממישהו שלא יכול/מעוניין להעניק לי מה שאני מחפשת.
מה שכן - אני לא מגלה יותר מדי חיבה,לא מציקה,לא דביקה וממש לא עושה יותר מדי פוצי מוצי.

קשה לי מאוד עם חוסר גילויי החיבה שלו (יותר מהבעיה באינטימיות), לא יודעת כמה עוד אוכל להתמודד עם מישהו שלא מפטיר אפילו שהוא התגעגע,או איזו מחמאה קטנה ,בכל זאת,עברו חודש ומשהו..

שוב רב תודות לכולכם, אני צריכה פשוט לקבל החלטה אמיצה וליישם אותה.רק חוששת לטעות..

את יכולה לדמיין

30 שנה של דינאמיקה כזו?

אני יודעת שאת מקווה שזה ישתפר פתאום- אבל אצל רוב האנשים השינוי בהתנהגות הוא מאוד מזערי ואם הוא טיפוס מופנם שלא מביע רגשות, הוא ימשיך להיות כזה.

שלום

יפה שהסכמת שלא רצוי שתצאי עם אחרים, כי לא טוב לבגוד בקשר זוגי. נתינה רגשית צריכה להיות טבעית, מתוך רגש. מרגישים בהתנהגות הטבעית של האדם כמה הוא אוהב. כל אחד אוהב ומעדיף דברים אחרים במגע הגופני, יש אנשים שלא אוהבים לרדת אבל אוהבים דברים אחרים (אני למשל), וזה בסדר גמור וצריך לעשות מה שנעים לשני הצדדים.

למעלה