גבשוש 406!

moranstf

New member
גבשוש 406!

גבי! את חתיכת נוטש! נטשת אותנו לגמרי בהייד פארק אתה בקושי נכנס נטשת לגמריייייייייייייייייייי למה???:( את לא אוהב אותנו יותר?? אם לא אז תגיד אנחנו נבין..:(

shucina

New member
מה הלחץ ?

סך הכל לגבי יש על הראש לנהל עכשיו פורום גדול ומבולגן בתפוז.. אני בטוחה שברגע שיהיה לו זמן הוא ילך גם לשם (אם מעניין לו שם- אני לא מכירה ת'פורום) הפורום פה די רץ בקצב של 3 דפים ביום וגבי לקח על עצמו (עשה לכולנו טובה ענקית) לנהל את כל הבאלגן הזה.. אז למה הלחץ ?

moranstf

New member
הלו הלו

לא פניתי אלייך אז אל תעני לי ודבר שני גבי גם מנהל שם אז אל תתערבי במה שאת לא יודעת סבבה? ומי אמר לך שיש לחץ?יאללה גם כן..

NiM®0D

New member
הלו הלו תירגעי ומיד!!!

מה את מעליבה אותה? למה מי את ומה היא עשתה לך?היא ענתה לך על מה שאמרת... ויכולת לשאול את גבי במסרים על זה...

moranstf

New member
העלבתי אותה??

ממש לא העלבתי אותה ואני בחיים לא תוקפת אבל היא פשוט ענתה בצורה מעצבנת היא יכלה לכתוב את זה בצורה ורמלית ולא עצבנית כאילו שאני באתי לדרוש מגבי משהו חוץ מזה שהוא מנהל גם את הפורום שלנו אז זה לא שסתם באתי לשאול מה איתו אם הוא היה עוזב את הפורום הזה פתאום???לא היה מעניין אותכם למה? אז באתי לשאול למה והיא ענתה לי ככה כאילו כבר מה שאלתי אותו "אם מעניין לו שם"

סוכריה16

New member
אפרוחית אני מצטרפת לשאלה חח

גבי למה נטשת!?1?1 זה ממש קשה לנהל1?!? ודיי לא לריב!!! רק זה חסררררררר!!!

shucina

New member
תרגעייייי

מי ישמע מה אמרתי לך ... סך הכל הסברתי לך למה אני מניחה שגבי לא בא לשם ... למה להפוך את זה לריב (יכולתי עכשיו לצרוח עליך להרגיע וסך הכל מה אמרתי לך ובלע בלע בלע אבל אין לי כח להפוך את זה לריב מטופש ) סך הכל עניתי לך ... את לא חייבת להתנפל עליי

סוכריה16

New member
אל תתנפלו או תעירו למורן! חח

מורן ילדה מצחיקה היא קראה לו נוטש כי ככה כל אחד בשבילה, קיקה- אני חח והיא לא צעקה באמת שהיא אמרה את זה ... אז קחו את זה ברוח טובה ו!1 מורןןןןןןןןןןןןןן את נוטשת ואת יודעת למה

moranstf

New member
את ענית לי בצורה עצבנית אז עניתי לך

בחזרה ואין לי שום כוונה לריב אז בואי נסגור את זה וזהו כי זה סתם ויכוח מפגר... ובאמת כל אחד בשבילי נוטש זה לא היה בכוונה רעה הנה דיקלה מבינה וגם גבי מבין את זה חחח... דיקלה מי זה הניצב הזה שלך????? ואני לא נוטשת!הנני כאן!

eveligne406

New member
דיקלה היא שומרת ראש../images/Emo98.gif

בעברה הרחוק.... : ]] גוו דיקלה! גוו דיקלה!!

סוכריה16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ולמה את אומרת !?!?
חחחח.. אבל שתיינו יודעות שאת הרבה יותר חח

ג ב ש ו ש

New member
מורנו'שששש../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

סורי מותק,את צודקת אני לא כמו פעם אבל באמת שזה ממש קשה לנהל
כשיהיה איתי עוד מישהו או מישהי יהיה יותר קל. אבל אם שמת לב היום הגבתי בכמה הודעות,באמת שאני משתדל.. מה שבטוח-בחיים לא אנטוש אתכן שם

TuTyBoP15

New member
אז תמנה מישהווו

כמו שמינית את ברונו לכמה ימים... אני מתנדבת לעזור לך

חח באמת גבי

אני חוושבת שאתה צריך למנות או מנהל נוסף או משגיח פורום כי נראה לי הפורום גדול על מישהו אחד אתה חייב עזרה... הפורום הזה ממש מתקדם ואני חושבת שזה גדול רק על בנאדם אחד אפילו על שתיים זה טיפה גדול חחח... אבל זוהי רק הצעה.. ולא אמרת שאתה עושה משהו כדי למנות משגיח?<!

eveligne406

New member
גבי, אתה לא חייב למנות מנהל, אתה יכ

אתה יכול להאדים מישהו... מישהו שנצא הרבה בפורום שיוכל לעשות סדר מתי שאתה לא נצא...

ג ב ש ו ש

New member
חחח זה לא כזה קל..אממ תראו../images/Emo88.gif

אני לא מיניתי את ברונו,אני המלצתי עליו כי הוא כבר מנהל ומכיר ויודע מה עושים.. אבל מי שרוצה לנהל אמור ללכת למשרדי תפוז
ואממ לעבור ראיון ולראות אם הוא מתאים.. שאלתי פה כבר המון אנשים באופן אישי אם הם רוצים ואני לא ארחיב בתשובות שלהם אבל אני מאמין שבקרוב יהיה עוד מנהל או מנהלת..
ד"א המנהל יכול להיות מגיל 16 ומעלה.. אני לא עושה הצבעה או משהו כזה...

אוי חבל שברונו לא רצה!../images/Emo142.gif

הוא 100% היה עוזר לך! כי זה באמת קשה לנהל לא?! אחרי מה שענית לי אתמול במסר הבנתי שממש כבד כל העניין הזה..אבל אתה עושה את זה לבד ועושה את זה בצורה הטובה ביותר
אבל בכל זאת אם אתה צריך עזרה אתה יודע שכולם פה ישמחו לעזור לך כמובן בתור משגיחים!חחח

למעלה