אויי זה כזה שטותי שצריך לעבור ראיון לדעתי...כאילו כולה פורוםםםם וואט איז זה ביג דיל???
T TuTyBoP15 New member 1/8/05 #24 אויי זה כזה שטותי שצריך לעבור ראיון לדעתי...כאילו כולה פורוםםםם וואט איז זה ביג דיל???
S Sonia La Rebelde New member 31/7/05 #15 מישהו בבקשה..../images/Emo142.gif יכול לתת לי קישור לפורום הזה כי כולם מדברים עליו וזה ונורא מסקרן אותי... בסה"כ עוד פורום על רבלדה/קלאסה חחח
מישהו בבקשה..../images/Emo142.gif יכול לתת לי קישור לפורום הזה כי כולם מדברים עליו וזה ונורא מסקרן אותי... בסה"כ עוד פורום על רבלדה/קלאסה חחח
ל ליאת 406 New member 31/7/05 #16 סוניה נשמה הנה הלינק http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=7932
S Sonia La Rebelde New member 31/7/05 #17 תודהההההה../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif תודה מאמי!!! ניכנס ונראה מה הולך שם חח
M moranstf New member 1/8/05 #25 חחחח באתי לשים זה פורום ביתי כזה יש ב 20 ומשהו 30 אנשים ככה קבועים ועוד כמה שבאים פעם ב... וזה ממש כמו בית שם נכון??? סבבה גבי!!! אתה יודע שלא אמרתי את זה מכוונה רעה נכון?? זה רק מגעגועים
חחחח באתי לשים זה פורום ביתי כזה יש ב 20 ומשהו 30 אנשים ככה קבועים ועוד כמה שבאים פעם ב... וזה ממש כמו בית שם נכון??? סבבה גבי!!! אתה יודע שלא אמרתי את זה מכוונה רעה נכון?? זה רק מגעגועים