גב’ דנה, יש מצב שתתנצלי?

JimmyGee

New member
גב’ דנה, יש מצב שתתנצלי?

עכשיו כשהסתבר שצדקתי ואונס לא היה ולא נברא, והבחורה אף נעצרה על השקרים שלה, אני מחכה להתנצלות כנה ממך.

אני מתנצלת. עדיין לא מגיע להם פרס ישראל אבל הם לא אנסו אותה

מקווה שהם למדו שעור לחיים גם לעצמם וגם לאחרים שעקבו אחרי הפרשה

JimmyGee

New member
פרס ישראל אולי לא, אבל לבית הלבן

ובית המשפט העליון באר׳הב מתאימים בהחלט ויהיה להם גם עם מי להעביר חוויות.

הם לא יכולים לרוץ לבית הלבן או לבית משפט כי הם לא אזרחים

אבל כן... הם בהחלט יכולים להעביר דחקות עם ברט ודונלד

JimmyGee

New member
לכי תדעי, אולי אחד מהם נולד בארצות הברית במקרה

ואז למה שלא יגיע למקומות בהם יושבים סוטים מיניים אמריקאים, כמו הבית הלבן או בית המשפט העליון.
יאלה שיהיה בהצלחה.

vinney

Well-known member
דוגמא מצויינת לכך שכשנשים כן ממציאות דברים - הן נתפסות

לתשומת לבה של הגברת דנהקמה.

מקווה שהבחורה תענש בחומרה.

לא הבנתי את הלוגיקה, איך ממקרה אחד אתה מסיק כלל

לדעתי, זה תלוי בכמה מאמינים השופטים\חוקרים למתלוננת, בישראל עם כל ארגוני הפשיניסטיות המתלוננת תמיד צודקת ורוב סוגי יחסי המין מוגדרים כאונס
(אם היא הסכימה אז היא נוצלה\לא רצתה\מוחלשת...)

vinney

Well-known member
אוי, אמרת משהו רע על ישראל! אבוי לך, לאן תחזור עכשיו?

JimmyGee

New member
אנשים כמו דנה

תמיד יעדיפו שקרים שמגיעם מבהמות לבנות כמו טרמפ׳ או חובבת האורגיות הבריטית על האמת שמגיע מאנשים חומים. כמו האזרח שנזרק לכלוב של טרמפ׳ או הנערים הישראלים.
נחמדים הם לא, אבל על זה לא מגיע להם לשבת שנים בכלא.
היה די ברור לי שהם לא אשמים מההתחלה. כמה אידיוטים הם יכולים ליהיות ולצלם את האונס? איזה אנס היה מפליל את עצמו ככה?

Boston Guy

New member
כלומר - להסריט יחסי מין שאינם אונס ולפרסם את זה בסושיאל מדיה

זה מעשה שלא צריך להיות אידיוט כדי לבצע אותו?
כי אם הבנתי את הסיפור כפי שפורסם בתקשורת -
"סרטון ותמונות של הצעירה הבריטית... התפרסמו ביום שבת ברשת וביישומי העברת הודעות. בתיעוד נראית מקיימת יחסי מין עם אחד החשודים שנעצרו בקפריסין. בתיעוד נראה חברו של החשוד מצטלם ל"סלפי וידאו" ברקע".
ועוד הוסיף המאמר: "החוק אוסר העברת סרטונים פוגעניים באמצעות הוואטסאפ".
(מקור: מאמר של MAKO מתאריך 27 ליולי 2019).

אין ספק - כשכל אחד מאותם צעירים יהיה בן 25 או 30, ואולי ינסה לבנות לעצמו חיים וקריירה - הסרטונים הללו בהחלט יעזרו לו בכך (NOT).

JimmyGee

New member
צודק בוסטון הצעירים בהחלט עשו דבר מטומתם

אבל זה עדיין לא הופך אותם לאנסים. אני עדיין מאמין שאם באמת היו אונסים לא היו מתעדים את האונס. גם לטימתום יש גבול.

פיתוי קטין בידי אישה = אונס

המיוחמת הבריטית חיפשה קטינים בגלל שיותר קל לפתות אותם
מקרים כאלו ייחשבו לבעילה אסורה בהסכמה

נחמנית

New member
עד עכשיו שתקתי, אבל עכשיו אני באמת מזועזעת

לא ראיתי את הסרטונים ואני לא רוצה לראות את הסרטונים. ברגע שיש בחורה אחת, שלא הסכימה להיות מצולמת, שלא הסכימה שהסרטון לה ישלח לכל מי שבא להם, ברגע שיש אנשים בחדר שמדברים בשפה שהיא לא מבינה בזמן שהיא לא לחלוטין בשליטה על מעשיה (אלכוהול) יש כאן בעיני תקיפה מינית. יש כאן עדות שהם בצעו תקיפה מינית. יש כאן סיבה שההורים שלהם יתביישו. שהמשפחות שלהם יתביישו. שהם יתביישו ולא יגידו שהמסקנה שלהם מהארוע זה שבפעם הבאה הם צריכים להחתים מישהי שהיא מרשה להם לצלם אותה עם עשרה מחבריהם הטובים שלא תתהפך עליהם אחר כך.

מקודם היו 12 ישראלים שאולי יקבלו מה שמגיע להם תמורת קצת השפלה מדינית לישראל. עכשיו יש 12 ישראלים, שלא יקבלו אפילו שיעור צנוע בלהיות בני אדם, ועוד עליה במפלס של מה שנחשב "בסדר" תקרה. אני עדיין לא התגברתי על זה שאייל גולן חף מפשע.

iris mom of two

New member
הבחורים האלו

הם עדיין חלאות.
היא היתה שכורה. הם צילמו אותה ועשו חינגה.
&nbsp
העיקר שיש שחושבים שהם גברים, ושעשו להם קבלת פנים של מנצחים.

vinney

Well-known member
אני לא חושב שיש למישהו ספק לגבי זה שהם חלאות.

אבל בין זה לבין בדית אונס אין כלום ואין שום דבר.
&nbsp
הייתה באה ואומרת את האמת יכול להיות שהבחורים האלה עדיין היו יושבים במאסר בקפריסין. פועל יוצא מהשקר שלה הוא שהיא זאת שעכשיו במעצר והבחורים חושבים שהכל בסדר והם לא עשו שום דבר רע.

את מתעלמת שהמין בגיל ההתבגרות דומיננטית....

וגורמת לשינויים התנהגותיים פיסיולוגיים ורגשיים, שמלווה בבילבול
וגם במעשי שטות שעלולים להצטער עליהם יותר מאוחר
הגישה שלך ממש מנותקת וחסרת הבנה, את צריכה דחוף לקבל הדרכה

iris mom of two

New member
הדרכה בממה?

שלבנים בגיל ההתבגרות מותר לאנוס? כי זה גיל ההתבגרות? שבנים יהיו בנים, והכל בסדר? זה ההדרכה שאני צריכה לקבל?
&nbsp
גידלתי בן, והוא עבר את גיל ההתבגרות. עבדתי עם ילדים בגיל ההתבגרות, והתחביב שלי כולל להיות הרבה בקרבת צעירים ממני בהרבה, בג'ים שיש בו מכל הגילאים. אני מוכנה לקבל שטויות שעושים בגיל ההתבגרות, אבל גם למתבגרים יש יכולת הבחנה בין טוב לרע ויכולת לשלוט על הליבידו שלהם.
&nbsp
אין לי בעייה עם מין בהסכמה. אבל יש דברים שזה התנהגות מגעילה, וגם ילדים בגיל ההתבגרות יכולים לראות את זה, מעבר לבלבול והדחף.

למעלה