גדולתו של אדם ,הלוואי עלינו בארצנו?

תודה על המחמאות אבל לא אני

מדובר כאן בטיול שעשה אלעד שמואל, לאחר שהוא התלווה לקרב שעשו מרחב, נמרוד, והגר בארה"ב. בטח הוא פגש את טייסון במכון שם.. יניב

MikeTyson

New member
חחחח פישר,

זה עוד כלום. שימו לב לזווית שבה תפס אלעד שמואל את טייסון והילדים. לדעתי הוא צריך ללכת לעבור קורס צילום אצל פישר.

חחחח כל אחד והג'וב שלו......./images/Emo13.gif

מה שבטוח שלהתאגרף כמו אלעד שמואל אני לא מסוגל... יניב

MikeTyson

New member
תמונה אחרונה,

תמונה אחרונה להיום. אלעד שמואל וצמיג הגלגל של טייסון. אם זה גלגל הרכב של טייסון כשהוא בחובות, אז תארו לכם אם איזה מכוניות הוא מסתובב... איזה ג'יפפפפפ אגב, כאן התמונה ברורה, רואים שאלעד לא צילם

AmitNHB

New member
כן, תוסיף עוד 100 מיליון ואתה עדיין

לא מגיע לרווחים של וודס בשנתיים האחרונות... הבן אדם הרוויח בערך 170 180 מיליון בשנתיים האחרונות.

MikeTyson

New member
טייסון הרוויח 400 מיליון דולר

ב-20 שנה של קריירה מגיל 19 ועד 39. אתם יודעים מה זה 400 מיליון דולר ??? כשהוא הכריז על פשיטת רגל לפני כשנתיים הוא היה בחובות של 27 מליון דולר שגמרו לו את האוויר. ואתה מדבר איתי על ג'ניפר לופז? הצחקת אותי. אני אומר לך הבחור עושה כסף מטימטום... הוא מסוגל ללכת עם חצאית ברחוב ולקבל על זה מיליונים. והוא כבר עשה כאלו דברים.

AmitNHB

New member
ג'ניפר לופז אולי לא אבל...

גם מדונה וגם מריה קארי עשו יותר מחצי מיליארד. AND COUNTING...

AmitNHB

New member
ממש לא נכון.

מייקל ג'ורדן היה הרבה יותר רווחי ל NBA, ממה שטייסון היה לעצמו או לאיגרוף, רק שבגלל הגבלות על חוזי שכר הוא מעולם לא הרוויח יותר מידי ממשכורות, אלא רק מפרסומות, וזה עדיין יותר ממה שטייסון הרוויח. כמה אמרתם שטייסון הרוויח במצטבר ? 400 מיליון ? מייקל שווה היום כמעט את הסכום הזה (כ- 370 ליתר דיוק), וזה אחרי מיסוי ועורכי דין\אמרגנים.

MikeTyson

New member
עמית,

יכול להיות שבומבר הגזים מעט, אך את "תואר" - המתאגרף הרווחי ביותר בכל הזמנים שייך לטייסון.

DimaStyle

New member
וודס עדין עושה הרבה כסף מגולף

והמספר למעלה מתיחס לזכיות בגראנד סלאם של הטניס בלבד...יש לו עוד הכנסה מפרסומות וכו'...וחלאס להכניס לדיון זמרים וחבריהם למה הם לא קשורים

למעלה