גדי ביטון חזר והביא עמו אורחים -

לגולן-בוא נסכים שאנחנו לא חייבים לה

בוא נסכים שאנו לא מסכימים או לא חייבים להסכים. אני מאד נהניתי.

לבש

ערב טוב. אצל החרדים רואים את פני הכלה רק בערב החופה{כך אמרו לי} אני לא חרד. וסביר להניח שגם עדה לא. אז איך תהיה חתונה? אל תרתום/תרתמי את העגלה לפני הסוס. שיהיה לך שבוע טוב מיום טוב.

עוד אלטרנטיבה !

אם בשני התאריכים האלה האולמות יהיו תפוסים אזי אציע מייד את האחד באפריל !!!

לעדלה מעדה

ההרקדות בבית דני מתקיימות לעת עתה פעמיים בשבוע יום א´ - מתחילים בשעה 20:00 - הם כבר לא כל כך מתחילים וניתן להגיע לשעה זו גם כאלה שאינם מתחילים מן הצעד הראשון. ריקודי הזוגות של החלק הראשון 21:00 עד 21:30. בינוניים מתחילים להגיע בשעה 21:30 ריקודי הזוגות בחלק השני בסביבות השעה 22:15 או 22:30. ההרקדה בהדרכת מישאל ודודו ברזילי - מומלץ ! יום ג´ - מתחילים מהצעד הראשון - אולם הגלגיליות בשעה 20:00 בשעה: 20:30 בינוניים ומתקדמים בערך בשעה 21:30 (בחלק של הבינוניים אין ריקודי זוגות - המעגלים מתחילים בשעה הנקובה ומסתיימים בסביבות 22:15 או 22:30 ואז יש ריקודי זוגות עד שעה 23:15 (משוער) אח"כ לפי בחירת גדי ביטון - ריקודי גוש (שורות) או לפעמים הוא מוותר על כך וממשיך במעגלים, למי שאין בן זוג קבוע ורוצה להנות מהרבה "מעגלים" - זו ההרקדה! החוג בהנחיית גדי ביטון. מקווה שקיבלת תשובה מלאה לשאלתך.

מזל טוב - על החשבון

ליום טוב ועדה אם אם אם ....אנא הזמינו את כל חברי הפורום ,ארגנו הסעה, וכולם יזדהו בשמם האמיתי.

גדי ביטון חזר והביא עמו אורחים -

גדי ביטון - חזר ובגדול! והביא עמו את שמחת החיים - הרקדה מדהימה! גדי הרקיד מן הבמה - עמד וישב לסירוגין (עם הקביים לצידו) - אורחים: ירון כרמל - המקסים שלימד הערב ריקוד חדש במעגל; אלי רונן- הנהדר - שרקד את שירו של צנחן ורקדו את מיטב ריקודיו; ערן ביטון- שחזר על הריקוד "הדליקו את הנר". כולם תרמו לערב נפלא היום בבית דני - ההרקדה היתה מאד מיוחדת - שמחה - מלאת שמחת חיים והכי חשוב - מאד מגוונת.

לחבר של כולם

צהריים טובים לך. אחי, אין לי תוכניות כאלה בעתיד הנראה לעין. בוודאי ובוודאי לא עם מישהי שאני לא מכיר.ואני גם לא בקטע של היכרויות. בכל מקרה,לא אשכח להזמינך ואת חברי הפורום כשזה יצא לפועל.(נדמה לי שאעשה זאת בתאריך: 30 בפברואר). שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

הרקדה מקסימה

לפני חמש דקות חזרה ידידתי מהרקדה בבית ההסתדרות ,בקרית חיים, טלפנה אלי במיוחד - (שימו לב לשעה) וביקשה להעביר את רשמיה לפורום. המדריך - יאיר בינו . האולם היה מלא גם בצעירים. רקדו עד אחרי חצות. היא עזבה כשהאולם היה מלא - בחצות. חזרו על הריקוד "צמאה צמאה" , של יואב אשריאל. המדריך רקד כל הזמן במרכז - והדגים את הריקודים. בריפרטואר היו הרבה ריקודים ישנים מקסימים , שלא ראתה אותם בהרקדות אחרות באיזור המרכז.

בי

New member
נו, לא כתבתי על זה כמה פעמים???

לא רק שזה החוג היחידי בארץ לריקודים ישנים שמחזיק מעמד, אלא הוא חוג נהדר עם אווירה נהדרת, ועם מדריכים נהדרים. יאיר בינו מלבד היותו בן אדם נחמד ביותר הוא מהמדריכים היותר טובים שהכרתי. הוא פשוט בא לעבוד, ולא חושב שתפקידו להיות d.j. אלא להיות במרכז המעגל ולרקוד כדי שיוכלו ללמוד ממנו. משה אורון שמרקיד איתו הגיע אתמול באיחור, אבל מייד כשהגיע הכניס את שמחת החיים שלו ורקד ג"כ את כל הריקודים במרכז. החוג מסתיים באחת אחרי חצות. זהו חוג שלפני פחות מחודש חגגו לו שנה, והוא הולך וגדל. ישנו גרעין קבוע של אנשים שבאים בכל שבוע, ובנוסף אחרים ששומעים ומגיעים לראות, וחלקם נשארים קבועים. אורח קבוע בהרקדה הוא המרקיד החיפאי הוותיק בנצי תירם. מדריכים נוספים שמגיעים מדי פעם להרקדה הם אליהו גמליאל (שהיה אתמול עם אשתו וחזר על ריקודיו), יואב סידי, חנן דדון, יאיר הראל, ועוד. לסיכום: מומלץ ביותר !!!

בי - אני מוכרח פעם להצפין לחוג הזה

בי - התאור שלך היה פלסטי מאוד. אני מצטער שלא הזכרתי את משה אורון, השותף של יאיר בהדרכת החוג הזה. נודע לי שמשה היה טרוד בטיפול בבנו , שנפצע בתאונה בחו"ל, והובא ארצה לבית חולים בחיפה. נאחל לבנו - החלמה מהירה. וכמובן , הצלחה במשימה של החדרת ריקודי הנוסטלגיה להרקדות העכשוויות. לאור הצלחה זו - יש להציע למדריכים הטובים שיש היום בשטח - לפתוח חוגים, וללמד את הריקודים הישנים בצורה יסודית ומענינת, כדי להחזיר עטרה ליושנה.

רק בלי כצנלסון טבנקין כמו שכתבת:

"החוג המצומצם בשכונה , עם המדריך ,בעל הערכים , אשר מכיר את ברל כצנלסון וטבנקין - הולך ונעלם . לא מושך יותר". אני כמובן מאד בעד הצעתך ומסתבר שגם אתה מתעניין בריקודים קצת אחרים. אני לא נגד ריקודים חדשים. נא לא להסיק מסקנות הפוכות!

ירון - כמוני כמוך, כעמי כעמך

אחרי התאור של חוג הנוסטלגיה בקרית חיים , והצלחות הנוסטלגיה של מישאל בכפר המכביה, של איל עוזרי בהדר יוסף - אני חולם שהגלגל יתהפך. ויהיה גדיסטולוגיה, ירון מישריסטולוגיה, מישאליסטולוגיה , דודוסטולוגיה וכן הלאה. אכן , ה ש כ ו נ ה של ברל כצנלסון - פסה אבל אם יעבדו נכון אז נראה הרקדות ענקיות "אונברסיטאיות" - של "נוסטולגיה" , והרקדות שכונתיות של סלסה , ושל שרידי השתלמויות עדכניות - עם הריקודים החדישים ביותר. ואז יתענינו בטבנקין, בשטורמן ובקדמן, ובקניונים הגדולים ישמיעו את שושנה דמרי, אסתר עופרים ולא את מייקל ג´קסון. ימות המשיח האלה יגיעו - אחרי מותנו. בינתיים - אני חושב כמוך , כנאמר בכותרת.

לירון מישר וחבר של כולם

אני בעד השילוב בין ישן לחדש. אם יתמקדו רק בישן - יברחו - ראו מה קרה לחוגים של נצחי פולת - שאגב היה ממשיכי הדרך של הריקודים הישנים/ותיקים. נצחי הוא מדריך בחסד עליון ואני מאד מעריכה אותו - אך הוא התרכז בעיקר ב-"ישן" והתוצאה? - בריחה מן החוגים שלו. ואם הולכים רק על ה"חדש" - אנו מרגישים מאד תלושים שכן הריקודים מתחלפים בקצב של החלפת גרביים וזה די מתיש. לכן אני בעד קומבינציה ושילוב בין השניים.

למעלה