גדי ביטון חזר והביא עמו אורחים -

כולנו בעד קומבינציה

בימים אלה, אני קורא להם "בין השמשות",אי אפשר למשוך לכיוון אחד בלבד. בזמנו גם המדריכים האידאליסטים, שהלכו להרקיד במעברות ובמועדונים,ערבבו ריקודי שורות , עם מוסיקה לועזית, כדי למשוך המונים , מגוונים ברצונם. מסאני ,רמיה ועמאיה - אל גינת אגוז והורה חסידית. וזה עבד לא רע. יש נטיה בין הרוקדים "החדשים" (שרוצים רק ריקודים חדשים. שחוברו "מחר")- סיראנו? - למשל. - לחזור למקורות. הם עושים זאת בהיסוס , אבל בכיוון הנכון. על זה אומרים בגרמנית : לנגזם, לנגזם אבר זישר. הכוונה לאט אבל בביטחון. וכמו שכתבנו במקום אחר - הלואי, וזה יקרה עוד בחיינו.

אני מצביע בעדך

בוקר טוב לך . מה שלומך?מזמן לא התקשקשנו. אני בעדך ובגדול.מסתבר שהמרשם הכי טוב הוא כפי שאמרת:שילוב בין ישן לחדש. כי עד עכשיו? כל מרשם אחר הרג את החולה. בשילוב של ישן וחדש?הצעירים נשארים וצעירים אחרים מתווספים, והמבוגרים נשארים וגם כמותם נוספים. אלה וגם אלה באים על סיפוקם ונשארים בהרקדות מתוך הנאה מרובה. שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

ליום טוב- שיהיה גם לך יום טוב

נכון, מזמן לא התקשקנו - מה נעשה שגם נתראתנו? אולי תבוא פעם להרקדה בבית דני ביום ג´ אגב נדמה לי שהשבוע תופיע שם להקת מחול רעים מחולון ותשאל את גדי מי זאת עדה ותבוא לומר לי שלום? מה ניתן לעשות שהמדריכים ישלבו את הישן בחדש ולא התרכזו באחד מהם?

לעדה החביבה

בוקר טוב לך. אני מבטיח שביום בו יצא לי להגיע לבית דני? אני אעדכן אותך קודם.ובוודאי שאבוא להגיד שלום .אני לא אינונימי, ואשמח להכיר אותך. את מכירה אותי? אם לא ? אז עד שניפגש? תשטפי את עינייך בינתיים בתמונה שבכרטיס האישי שלי. כך אני נראה היום. {זה מה שאלוהים נתן לי. מה לעשות} שתהיה לך שבת כייפית, שקטה ומהנה . יום טוב.

ליום טוב אוחיון - שטפתי עיניים

קיבלתי את הצעתך ונכנסתי לכרטיסך ואני עדיין לא מכירה אותך, דרך אגב אתה נראה ממש חמוד בתמונה, איך אני יכולה גם כן להוסיף תמונה? אין לי צורב בבית. ושוב כאשר תגיע לבית דני אין צורך שתודיע לי מראש השבוע ביום ג´ לא אוכל להגיע (אני הולכת להצגה) אך בדרך כלל אני הולכת לשם בקביעות ותוכל לשאול את גדי מי אני וכך אוכל להכירך בשמחה.

אנחנו אותך אוהבים עדה עדה

שבת שלום לך . כבר כתבתי שאני ממש אבל ממש לא מתמצא במחשבים. שתי פעולות בלבד אני יודע והם: להפעיל את ההרקדה, ולכתוב בפורום. את התמונה הכניס לי חבר שהשבת לא נמצא בעיר.כשיגיע ביום ראשון אני אשאל אותו? ואסביר לך איך לעשות זאת. תודה על המחמאה. לגבי בית דני? מקובל עלי,וגם אני אשמח להכירך. שבת כייפית שתהיה לך מיום טוב.

ליום טוב החמוד

תודה על מילות השיר "סרנדה לעדה" - אגב הרבה מאד מדריכים מכניסים את הריקוד הנ"ל לריקודי הזוגות כאשר אני "צצה" להם פתאם לחוג. ותמיד תמיד אני מגיבה בחיוך על הפנים כאשר הם משמיעים לי אותו. אגב, גם אני מבשלת מדהימה כמו עדה בשיר. אשמח לדעת כיצד להשתיל תמונה בפורום. דרך אגב, היכן אתה רוקד ו/או מרקיד?

לעדה הבשלנית

בוקר טוב ושבת שלום. אני מרקיד פעמיים בשבוע, בימי ראשון וחמישי בקאנטרי קלאב באר שבע. אני שם כבר 10 שנים. החוגים יפים וגדולים. אין לי מקום קבוע בו אני רוקד. אבל אני מבקר בחוגים, בעיקר מחוץ לעיר, מתי שרק מתאפשר לי מבחינת זמן,{אני עסוק גם בדברים אחרים} אם ממש תרצי לדעת? אני אכתוב לך במסר אישי, כי זה כבר לא קשור לרקודי עם, ואני לא רוצה שירון יכעס ובצדק.הוא כבר הוציא לי פעם אחת כרטיס צהוב. ובכדורגל? כרטיס צהוב שני?משמעותו כרטיס אדום !!! שזה אומר הרחקה מהמשחק.כשאני מבקר בחוגים אחרים? אני בעיקר מתרשם מהרפרטואר,מהאוירה,ריקודים חדשים וישנים,מהקהל שרוקד,ומעבודתו של המדריך.ואם יש משהו מעניין? אני אנסה לישם אותו אצלי בהרקדה. וכאן חל עלי המשפט: " מכל מלמדיי השכלתי". זהו, שתמשיך להיות לך שבת כייפית ומהנה בידידות יום טוב.

ליום טוב - גם אבי פרץ הרקיד בבאר-שב

גם אבי פרץ יוצא העיר באר-שבע ופעם גם הוא היה די מפורסם שם. היום הוא מרקיד כאן בגוש דן וברעננה. לגבי עסוקיך האחרים אשמח אם תכתוב במסר האישי. ושתהיה גם לך שבת כייפית ומהנה. נשמח לראותך אצלנו בחוגים. שבת שלום, עדה

לעדה המקורית

שבוע טוב לך. אבי פרץ במקורו ? הוא מעכו. הרקיד בבאר שבע כמה שנים עת למד כאן באוניברסיטה.הרקדנו יחד כזוג בערך שנתיים. היתה ביננו כימיה מדהימה והיו לנו חוגים גדולים ויפים. אני ואבי חברים טובים גם היום ומדי שנה אנחנו מוציאים קבוצות רוקדים פעמיים לסופי שבוע. פעם לחול ופעם לאילת.נכון. אבי היום מרקיד במרכז, יש לו חוגים יפים מאוד. אני מחליף אותו המון ברעננה. תיכף אתיישב לכתוב לך מסר אישי. שיהיה לך שבוע טוב מיום טוב.

חוץ מלגיל עופר

לא הוצא לאיש "כרטיס צהוב", לא כעסי ואינני עוסק בדברים מסוג זה. אני מבין שאתה אומר זאת בבדיחות הדעת, אך יש כאלה שיכולים לקבל ברצינות "פיק ברכיים" ולחשוש לכתוב, והרי לא לזאת כוונתך. אז בואו נשאר במסגרת הפורום לריקודי עם ורק נשתדל לשמור על הכללים לטובת כולנו.

באמת בבדיחות הדעת

ירון שלום. כל מה שכתבתי בקשר לכרטיסים הצהובים? נכתבו בהחלט בבדיחות הדעת, ובשפה מליצית. עובדה שכתבתי שאתה צודק, ואף השתמשתי במונחים של כדורגל. חבריי לפורום: רק ה ת ב ד ח ת י . שיהיה שבוע טוב לכולנו.

dw2322

New member
הוספת תמונה

אז ככה, צריך שיהיה קובץ במחשב עם תמונתך. עכשיו ניכנס לעדכון כרטיס אישי, ובחלק של התמונה, למטה, נסמן ב V את הוספת תמונה. המחשב ישאל למיקום הקובץ, נרשום לו (למשל הקובץ יכול להיות ב c:\MyDocumnets\picture.jpg) וזהו, לוחצים על עדכון ויש תמונה. לא צריך צורב, צריך קובץ של תמונה (אותו מקבלים מסורק, ורצוי בפורמט JPG)

ל- dw תודה

רשמתי את ההוראות ואני מודה לך. יש לי בעייה אין לי קובץ של תמונה - ואיך מקבלים זאת מ"סורק", בפורמט: JPG כפי שציינת?

עוז 2002

New member
שתי אופציות:

האחת, כל פוטו מכובד יעשה לך את זה על המקום תמורת תשלום. האחרת, אשמח לסרוק עבורך תמונות שלך. השבוע אני בגבעת ברנר ביום ראשון ובאוניברסיטה ביום חמישי. אם את מעונינת אז תשאירי לי טלפון במסר אישי ואתאם איתך.

לעוז - אני כבר לא רוקדת באוניברסיטה

תודה עבור הצעתך - לגבעת ברנר איני יכול להגיע ובאוניברסיטה הפסקתי לרקוד מהסיבות הידועות ! אבל הבוס שלי בעבודה הסכים לסרוק לי את התמונות יש לו סורק בבית, אח"כ נראה איך אני המוכשרת תשתיל זאת בתוך הפורום... נראה אם אצליח. תודה לך.

עוז 2002

New member
לעדה

עדה שלום, מה הן "הסיבות הידועות" שבגללן הפסקת לרקוד באוניברסיטה?? ולמה אין לך כתובת אימייל? עכשיו נתת לירון עוד סיבה לצעוק עלי... אבל לא נורא. שרדתי מצבים קשים יותר. עוז

לעוז - אתה חמוד (כמו אתה תותח...)

ירון הוא לא מפלצת ואין לך ממה לחשוש. הסיבות שבגללן הפסקתי לרקוד באוניברסיטה הינן ידועות מכיוון שהיתה התכתבות ענפה בנושא זה - האוניברסיטה רק לא מזמן. אין לי כל רצון לחזור שוב על הנאמר לכן אם אתה מתעניין, תוכל להכנס לעמודים הקודמים של הפורום או לארכיון ותקרא בעצמך את כל הסיבות... ערב נעים לך, עדה

למעלה