חחח לא אמרת לפני דקה שיש לך
ח חיפושיתת זבלל New member 6/10/07 #24 שיהיו מיותרים תודיעו לנו../images/Emo8.gifאם יהיו../images/Emo13.gif לא לשכוח את הארצי מהפורום!
נ נוני וזהו New member 6/10/07 #23 יש לי! אבל שתהיה עוד אחת. ../images/Emo9.gif חוצמזה הסיכה היא כי חברה הביאה לי.. והיא משיגה לה חדשה. אני רוצה להקל עלייה. חחחח..
יש לי! אבל שתהיה עוד אחת. ../images/Emo9.gif חוצמזה הסיכה היא כי חברה הביאה לי.. והיא משיגה לה חדשה. אני רוצה להקל עלייה. חחחח..
ח חיפושיתת זבלל New member 6/10/07 #25 חחחח יש כאלה שלא קיבלו ואת חושבת על שניה?../images/Emo8.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהמ נועה
חחחח יש כאלה שלא קיבלו ואת חושבת על שניה?../images/Emo8.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהמ נועה
N noamsheron New member 7/10/07 #28 חחחחחח טווווב תקשיבו, בגלל הביקוש הכהההההההה רב לסיכות, אני אברר עם הרכזת שלנו אם יש אפשרות לקנות להשאיר סיכות בכפר ולמכור דרך הרכזים וזה. אבל חכו בסבלנוווווות, אפילו לי אין סיכה חחח סתם, אבדוק את הנושא. שבוע מעוווולה לכולםםםם
חחחחחח טווווב תקשיבו, בגלל הביקוש הכהההההההה רב לסיכות, אני אברר עם הרכזת שלנו אם יש אפשרות לקנות להשאיר סיכות בכפר ולמכור דרך הרכזים וזה. אבל חכו בסבלנוווווות, אפילו לי אין סיכה חחח סתם, אבדוק את הנושא. שבוע מעוווולה לכולםםםם