גובה

גובה

פעם אנשים היו הרבה יותר נמוכים מאשר היום ועם השנים האנשים כל הזמן נעשים גבוהים יותר. מה היתרון בכך? איך זה משרת את הצרכים שלנו?

רגע, ועוד כמה דברים

1. למה בד"כ נשים יותר נמוכות מגברים? 2. למה לגברים יש יותר נטייה להקריח מאשר לנשים? היתה לי עוד שאלה, אבל היא שייכת לתחום אחר לגמרי אז אני אשאיר לפעם הבאה

זה דווקא לא קשור לאבולוציה.

מפני שהגדלת הגובה היא כתוצאה משינויים סביבתיים, לא גנטיים.

GOTN

New member
יש לך טעות קטנטנה...

אנשים לא היו יותר נמוכים בעבר... ציוויליזציות קודמות שחיו על כדור הארץ היו גבוהות בהרבה מבני האדם שאתה מכיר כיום.. אם תרצה.. גוליית (מהסיפור של דוד וגוליית) האטלנטי.. האטלנטים היו ציוויליזציה שקדמה לבני האדם.. אבל אם מדובר רק בציוויליזציה שלנו אז אני מניח שבני האדם גבוהים יותר מבעבר לצורכי הישרדות.

Levos

New member
איזה שטויות

גוליית, אם לא הומצא, גובהו הוגזם על מנת להגדיל את כוחו של דוד. אטלנטיס היא אגדה בלבד.

GOTN

New member
אז ככה...

אין קשר לאטלנטיס בכלל... לפני בני האדם היו מספר ציוויליזציות האטלנטים היו אחת מהציוויליזציות האלה אטלנטיס הייתה אגדה

SilentMike

New member
סליחה?

"לפני בני האדם היו מספר ציוויליזציות" סליחה? מה? למה? כיצד? איזו מין ציוויליזציה היתה לפני שהיו בני אדם? בני-אדם הם לא במקרה המין המתורבת (מתורבת אעלק, אבל עזוב) היחיד על כדוה"א?

Levos

New member
חשבתי שאטלנטים הם בני אטלנטיס

בכל אופן, למה אתה מתכוון במילה "ציוויליזציה". לדעתי המשמעות היא תרבות או עם ששלטו על אזור גדול כמו אינקה, רומא, מונגוליה ועוד. למה אתה מתכוון לפני בני אדם. לפני בני אדם היו מינים דמויי אדם נוספים כמו נאנדרטלים, הומו ארקטובס, הביליס ואחרים. לא שמעתי שקראו לאחד מהם אטלנטים.

GOTN

New member
כן.. בדיוק לדמויי אדם האלה

אני התכוונתי. לאחד מהסוגים האלו קראו "אטלנטים" הם היו גדולים בהרבה מבני האדם כיום כל דמויי האדם בסדר הכרונולוגי של קיומם רק יורדים בגודלם הפיזי מי לדעתך בנה את הפירמידות? גם כיום.. עם הטכנולוגיה שלנו אנחנו לא יכולים לבנות פירמידות עצומות כאלה, שבנויות מלבנים עצומות בצורה כל כך סימטרית...

A L1

New member
אחי אתה צודק!

סוף סוף מישהו שמאמין בחוצנים!!! מי נראה לכם שבנה את הפירמידות? את הפסלים באייי הפסחא? את הסטונהנג'? את הגילגל בישראל??? אפילו מצאו בו מיטות עשויות מאבנים באורך 4 מטר!!! ויש עוד מלא מבנים דומים....

Levos

New member
אתם ממעיטים בערך האנשים שחיו

לפני חמשת אלפים שנה. אל תשכחו שהם היו חכמים בדיוק כמונו. הייתה טכנולוגיה לחציבה של אבנים וכן להעברה של אבנים במשקל טונות רבות בעזרת גזעים להקטנת החיכוך וכח עבודה גדול.

nכמ

New member
האמונה של כת הריאלים

(לא שאני מאמין בה) התחילה בזה שריאל לטענתו נפגש עם חוצונים ושבאותו מפגש הם סיפרו לו שהם יצרו את בני האדם, ושהם עוקבים כבר זמן ארוך בהתעניינות במה שקורה בכדור הארץ, לטענתו החיזרים רואים שבני האדם הגיעו לשלב ולקידמה טכנולוגית והמפגש בין החיזרים לבני האדם קרוב. וכאשר יקרה המפגש החיזרים יתנו לבני האדם טכנולוגיות רבות, ובין היתר פיענחו של הגנום האנושי.

A L1

New member
אני לא מאמין בזה!

אני מחשיב את ראל כמשוגע! ראיתי תוכנית שבה הוא התארח והוא סיפר שפגש לא מזמן את משה מהת"ך ועוד כמה נביאים, זה גרם לי לחשוב שהוא משוגע!. אבל אני בטוח שחוצנים היו קשורים בהיסטוריה של האנושות... ואני מאמין שהיו קשורים בבריאה שלנו.

תוכיח

וראל לא משוגע,הוא פשוט שרלטן,די מוצלח האמת. הוא שטף לאנשים את המוח ועכשיו הוא מאוד עשיר.

אטלנטים?????

חיפשתי 'אטלנטים' בגוגל וזה מה שהוא מצא. ציטוט: (כל שגיאות האיות והעריכה הן במקור) " ... אני אדלג על 2 גזעים הראשונים.רק אני אציין רקשהיה להם קשר ישיר עם עולם הדק. קשר זה היה מתבצע על ידי העין השלישית. עד לימינו עין השלישית נשמרה בצורה של חלק ממוחינו. לאחר 2 גזעים הראשנים הגיע גזע השלישי : גזע של לאמורים. גזע זה היה גזע דומיננטי במשך תקופה ערוכה. הם היו דומים מאוד לבן רדם העכשיו, רק שהגובה שלהם היה מגיע בערך 13-14 מטר. היה להם קשר ישיר לעולם הדק באמצעות העין השלישית. הם היו לוקחים משם ידע .היו להם קישוריים טלפטיים. אחריהם היה גזע מעבר " לאומור-אטלנט". ואחרי זה נשארו רק אטלנטים. הם היו מכבדים לאמוריים כאלים. גובה שלהם עם הזמן ירד ל 5-7 מטר. היה להם קשר עם עולם הדק, אך חלק של אטלנטים השתמשו בכך לרעה. לטובת תפיסת שלטון, מלחמות וכו'. עולמם נהרס. חלקם הקטן שרד ואטלנטיס-מרכזם תבע. את הטלנטים שנשארו החליף גזע חדש- החמישי- גזע הארי. לא! לא ארי במובן של גרמני. זה למה שאנשים הפכו את המושג. אלא לגזע הארי-אנושי. " --- לא ידוע לי על מאובנים של דמויי אנשים בגובה 13 מטר.

GOTN

New member
בבקשה לך...

זה בדיוק מה שטענתי כשאמרתי שהגובה של בני האדם רק פחת עם השנים והסיבה שאין מאובנים של אנשים בגובה 13 מטר היא שהעצמות שלהם לא היו קשיחות כמו העצמות שלנו, בני האדם כיום, העצמות שלהם היו רכות בהרבה והן התפרקו עם השנים בלי להשאיר שרידים, כמו שאר דמויי האדם שהיו לפני בני האדם כיום.

Levos

New member
לא קראו לאף מין הומנוידי אטלנטים

וגובה המינים גדל פחות או יותר לאורך האבולוציה אם כי לא בצורה חד ערכית. לא קיימים שום אדויות ליצורים דמויי אדם בגובה רב משני מטר, ועל כן אפשר לאמר כי מעולם לא היו. את הפירמידות בנו המיצרים עם עזרתם האדיבה של צבא עבדים לפני כמה אלפי שנים. כמובן שעם טכנולוגיה מודרנית ניתן לבנות מבנה כזה בקלות ודי מהר.

GOTN

New member
מה שאמרת נורא טיפשי...

גם עם הטכנולוגיה של היום לא ניתן לבנות את הפירמידות

ofeking

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"גם עם הטכנולוגיה של היום לא ניתן לבנות את הפירמידות". למה מי אמר לך את זה? אפשר לבנות ועוד איזה אפשר. למה לא בונים? בימינו הכל שאלה של כסף.

למעלה