ג'ובים בשמות כפולים

ג'ובים בשמות כפולים

שלום לכולם. אנחנו בונים מערכת ניטור לקבצים רגישים. כחלק מפיתוח המערכת עלה לנו צורך לשגר מספר ג'ובים באותו שם בזמנים חופפים. במקרה כזה היינו רוצים שהג'ובים ירוצו במקביל אך הבעיה היא שיש להם אותו שם (אנחנו מאוד לא רוצים לשגר את הג'ובים בשמות שונים - זה יסבך לנו מאוד את המערכת)... אם יש למשהו רעיון מאוד מאוד אודה לו משה

דרך תוכנית קובול

שמשגרת את ג'וב וממשיכה הלאה לבדוק אם צריך לשגר ג'וב נוסף לג'ובים יכול לקחת כמה זמן לסיים ויש גם מצב שג'וב יתקע לא מעט זמן (למשל מחכה הרבה זמן לקלטת כי המפעיל לא הרכיב...) ןאז ג'ובים נוסף מגיע באותו שם אבל צריך לחכות שהתהליך הראשון יתסיים ואז ההתרעה שלנו תתקבל באיחור.... תודה מראש על כל הצעה או תגובה

zBigBlue

New member
שיגור ג'ובים בשם שונה

אני מניח שאתה כותב לכרטיס INTRDR ע"מ לשגר הג'ובים, מציע לך להגדיר את שם הג'וב כמשתנה או חלק משם הג'וב, ולהגדיר המשתנה כמקבל ערכים ממילה שמורה של קובול כמו זמן (Current-Time), או כל צירוף מנגזרת של מילה שמורה בקובול שמשתנה.

רעיון נוסף

ניתן לשנות ב-jes2 פרמטר ב- jobdef שם הפרמטר אם אני לא טועה הוא: DUPL_JOB ויש לו שתי אפשרויות: Delay - ברירת המחדל ומה שכנראה מוגדר גם אצלכם - במקרה זה jes לא מאפשר ריצת ג'ובים עם אותו שם... NoDelay - לא מעקב ריצת הגו'ב ומאפשר ריצה בו זמנית של ג'ובים עם אותו שם כתלות בזמינות initiators... למיטב זכרוני ניתן גם לשנות את זה דינמית, משהו כמו: TJOBDEF,DUPL_JOB=NODELAY / DELAY$

ailag

New member
started task ../images/Emo3.gif

היי, אני זוכרת משהו מהצבא! חוץ מהתלונות על מפקדים וכדו'!

למעלה