אותו סיפור...עדיין יש את UNLOCK MORE ASSISTANT FEATUERS ואותה שגיאה של מומלץ לבדוק את החיבור ולנסות שוב.כאשר אני מנסה ללחוץ על זה ולהפעיל. הAPK לא עשה כלום...
אותו סיפור...עדיין יש את UNLOCK MORE ASSISTANT FEATUERS ואותה שגיאה של מומלץ לבדוק את החיבור ולנסות שוב.כאשר אני מנסה ללחוץ על זה ולהפעיל. הAPK לא עשה כלום...
1) תקיש על האפליקציה
2) אל תעשה כלום תמתין
3) חכה שהמסך הקטן למטה יתפרס על פני רוב המסך
4) עכשיו למטה בצד ימין יש שלושה קווים עם נקודות מאונכים להקיש עליהם
5) עכשיו למעלה בצד ימין יש את האייקון של גוגל אות או תמונה תקיש על האייקון ותגלה עולם חדש
1) תקיש על האפליקציה
2) אל תעשה כלום תמתין
3) חכה שהמסך הקטן למטה יתפרס על פני רוב המסך
4) עכשיו למטה בצד ימין יש שלושה קווים עם נקודות מאונכים להקיש עליהם
5) עכשיו למעלה בצד ימין יש את האייקון של גוגל אות או תמונה תקיש על האייקון ותגלה עולם חדש
אין לא זזה רוורס..ושמתי רוורס..ראה תמונה...לא מתחבר ההודעה ששל אנלוק נשארה..ואין נקודות בשום צורה למטה בימין גם אומר לא יכול להגיע לגוגל זה לא היה קודם...
אין לא זזה רוורס..ושמתי רוורס..ראה תמונה...לא מתחבר ההודעה ששל אנלוק נשארה..ואין נקודות בשום צורה למטה בימין גם אומר לא יכול להגיע לגוגל זה לא היה קודם...
נו זה ההגדרות..מה שלא עשיתי נשארת ההודעה הכחולה של אנלוק...ושאני לוחץ עליה לא מתחבר..גם שם לא הכל עובד למשל להקליט את שמי שהסייעת תענה לי בשמי..אז לא ניתן להשמיע אודיו כדאי לבדוק את החיבור..איזה פאקניג חיבור? לא אומרים..קיצור משהו דפוק מהשורש..בלי הAPK או איתו