גוגל אסיסטנט לא פועלת כראוי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תרשום בדפדפן GOOGLE ASSISTANT APK
תתקין וזהו
אחרי זה תבין למה התעקשתי
אותו סיפור...עדיין יש את UNLOCK MORE ASSISTANT FEATUERS ואותה שגיאה של מומלץ לבדוק את החיבור ולנסות שוב.כאשר אני מנסה ללחוץ על זה ולהפעיל. הAPK לא עשה כלום...

JEK12345JEK

Well-known member
אותו סיפור...עדיין יש את UNLOCK MORE ASSISTANT FEATUERS ואותה שגיאה של מומלץ לבדוק את החיבור ולנסות שוב.כאשר אני מנסה ללחוץ על זה ולהפעיל. הAPK לא עשה כלום...
1) תקיש על האפליקציה
2) אל תעשה כלום תמתין
3) חכה שהמסך הקטן למטה יתפרס על פני רוב המסך
4) עכשיו למטה בצד ימין יש שלושה קווים עם נקודות מאונכים להקיש עליהם
5) עכשיו למעלה בצד ימין יש את האייקון של גוגל אות או תמונה תקיש על האייקון ותגלה עולם חדש

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
1) תקיש על האפליקציה
2) אל תעשה כלום תמתין
3) חכה שהמסך הקטן למטה יתפרס על פני רוב המסך
4) עכשיו למטה בצד ימין יש שלושה קווים עם נקודות מאונכים להקיש עליהם
5) עכשיו למעלה בצד ימין יש את האייקון של גוגל אות או תמונה תקיש על האייקון ותגלה עולם חדש
אין לא זזה רוורס..ושמתי רוורס..ראה תמונה...לא מתחבר ההודעה ששל אנלוק נשארה..ואין נקודות בשום צורה למטה בימין גם אומר לא יכול להגיע לגוגל זה לא היה קודם...

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220616-105717_Google.jpg
    Screenshot_20220616-105717_Google.jpg
    KB 338.5 · צפיות: 2
נערך לאחרונה ב:

JEK12345JEK

Well-known member
אין לא זזה רוורס..ושמתי רוורס..ראה תמונה...לא מתחבר ההודעה ששל אנלוק נשארה..ואין נקודות בשום צורה למטה בימין גם אומר לא יכול להגיע לגוגל זה לא היה קודם...
בהקשה על האפליקציה או בהפעלה דרך המקש המרכזי
חייב בצד ימין להופיע אייקון עגול של גוגל עם תמונה או אות שלך או עיגול סתם להקיש על זה בבקשה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בהקשה על האפליקציה או בהפעלה דרך המקש המרכזי
חייב בצד ימין להופיע אייקון עגול של גוגל עם תמונה או אות שלך או עיגול סתם להקיש על זה בבקשה
נו זה ההגדרות..מה שלא עשיתי נשארת ההודעה הכחולה של אנלוק...ושאני לוחץ עליה לא מתחבר..גם שם לא הכל עובד למשל להקליט את שמי שהסייעת תענה לי בשמי..אז לא ניתן להשמיע אודיו כדאי לבדוק את החיבור..איזה פאקניג חיבור? לא אומרים..קיצור משהו דפוק מהשורש..בלי הAPK או איתו

aviramo

New member
מצאתי לזה פיתרון שיניתי את שפת המכשיר לאנגלית ובדקתי ברשת סלולרית וזה עבד.

למעלה