גווני, אש"ת, מה שלומכן הבוקר?

גווני, אש"ת, מה שלומכן הבוקר?../images/Emo101.gif

האם יש שיפור? גוון, לא שמענו ממך אתמול בכלל. כתבי איך את מרגישה. מקווה שאתן משתפרות. ואש"ת, מקווה שקנית את כל הוויטמינים שהמלצתי לך.

אנחנו על בייצים היום מה?../images/Emo6.gif

טוב לפחות אני. אני ר צ ה לעשות כלים לפני שהג'וקים ישטלתו לי על המטבח. איכס

ידעתי ש....

אש"ת לא מרגישה טוב, אבל מה עם גוון, גם היא הצטרפה???? אני מקווה שיש שיפור בהרגשה למי שקצת
נו יעל, הוא הגיע? שיהיה לכולכם יום נעים ושבוע טוב אורית

הגיע, אורית, בוודאי שהגיע../images/Emo160.gif

בשמחה ובששון ולשמחת כל יושבי הבית הזה. הגיע לפנות בוקר, ישן עד לפני שעה ונסע לעבודה.... יבוא אחה"צ. טוב שהוא כבר בבית.

יו איזה כיף לכםת שמחה וששון

אתמול הסתבר לי שעודד ממריא ביום שלישי בערב וחוזר רק ביום ראשון. אוף

יש לי הצעה אנוכית מה

מידי כמה שעות שיש לי גישה למחשב בא לי לכתוב משהו שלא קשור לכלום. אכפת לכם שנעשה שרשור יומי? זה שיכול להתחיל בבוקר עד הבוקר הבא ושם נכתוב כל מיני דברים כמו זה: כבר הרבה זמן אני מחפשת שם לעסק קטן שאני רוצה לפתוח וזה נורא מעקב אותי עם כרטיסי ביקור וכאלה. זה קשור לצילום. אני רוצה שם כייפי וקליל, משהו כמו "נפלא" או "טופי", שאין בניהם קשר אבל הם חביבים. טוב אני עוד מחפשת אוהבת אתכם עידית

תודה כפרה ../images/Emo6.gif

יש כבר מלא כאלו לא אכפת לי אפילו משהו שלא קשור לכלום, כמו שם תל-אביבי, כאיו כזה...

אני משתגעת כאן עם אופציות. הייתי

שמחה לשמוע תגובות לשם. האם אוכל לשלוח כאן את האפשרויות או זה יותר מידי. אבל שיש סופרים בפורום קשה לעמוד בפיתוי.

שלחי, שלחי.

אל תעמדי בפיתוי. גם אותי זה מעניין. נסי לכתוב בריף יותר מפורט של העסק. מה הוא עושה, מה הוא מציע לאנשים, איפה הוא יהיה ממוקם ואיזה שירות הוא יתן. מה מייחד אותו מאחרים, אם יש ייחוד כזה. נראה מה אפשר לעשות.

הפיתוי הגדול

אני רוצה לפתוח עסק שיהווה בהתחלה דמי כיס... צילום סטילס, אירועים, כנסים, גני ילדים, עיצוב אלבומים- כאלו נחמדים. מיועד לציבור חילוני ודתי כאחד. הרב בירושלים, סביר להניח. הינה הרשימה, ללא קיצוצים: אמש נמש טופי עלילה נהדר תודות יקירתי

עכשיו זה יותר ברור

קודם כל, מהרשימה שנתת הכי חמוד הוא נמש. כמובן, מנוקד וחמוד כזה. זה משדר משהו שמח, ציורי, ג'ינג'י ותוסס. עכשיו, מעבר לזה, יש עוד אפשרויות. כתבת קודם משהו תל-אביבי כזה, כמו כאילו-כזה, אבל אני ממש חושבת שלא. זה יכול להיות פספוס אם זה בירושלים. זה לא מתאים לאווירה הירושלמית וגם זה לציבור דתי וחילוני כאחד כך שזה לא נראה לי מתאים במיוחד. מה לגבי: זבח וצַלְמוּנָה (כמו השיר מפעם: "שני צלמי רחוב, זבח וצלמונה, יצאו בצהריים לצלם תמונה..." מכירה את השיר? עוד רעיונות: הצלמניה של עידית פילמאניה או פילם-מאניה תני לי לחשוב עוד, בסדר?

פטל חמוד

אני רואה שאת הולכת על העניין הילדותי. אז בואי נחשוב גם על: מרשמלו ביצת הפתעה שוקולדה (מנוקד) פונצ'-בננה

זה קצת קשה להסביר דרך האינטרנט

אבל בעיקרון. לחצי על caps lock כשאת עומדת עם הסמן אחרי האות שאת רוצה לנקד. אחרי שלחצת על caps lock, לחצי על shift ואז הניקוד נמצא במספרים למעלה. כלומר: 4 זה חיריק, 5 זה צירה, 6 זה סגול, 7 זה פתח 8 זה קמץ וכו', נסי את כולם. השווא נמצא על המקש התחתון במקלדת במקש שמסומן עליו הסימן ;

למעלה