אני אהבתי נמש...
S shwartchz New member 18/3/04 #30 להורי יש עסק לצילום. הם תמיד מחפשים צלמים נוספים לאירועים או לעיצוב אלבומים. אם את מעונינת אני אתן לך את המספר שלהם כמובן עם המלצה חמה.
להורי יש עסק לצילום. הם תמיד מחפשים צלמים נוספים לאירועים או לעיצוב אלבומים. אם את מעונינת אני אתן לך את המספר שלהם כמובן עם המלצה חמה.
א אמא של כדור New member 14/3/04 #18 אש"ת מחר היום ה ג ד ו ל ../images/Emo140.gif המון סיפוק והנאה בעבודה החדשה.
ג גן עדן היחידה New member 15/3/04 #19 מצטרפת לברכות ו מחכה לעדכונים. שיהיה לך קל, מקווה שאת מרגישה יותר טוב לילה טוב אורית
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 15/3/04 #23 בהצלחה לאש"ת../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif ספרי איך היה ומה עם תותוש.
א אמא של תותוש New member 15/3/04 #27 ../images/Emo51.gif על ההתעניינות ../images/Emo13.gif קשה להתחיל מקום עבודה חדש וקשה כל ההתארגנות עם הילדים. היום הראשון עבר בסדר מקווה שימשיך ככה. אין לי אינטרנט במשך היום אז זמני מאוד קצוב. אבל כמו שאתן קוראות, אני בעניינים
../images/Emo51.gif על ההתעניינות ../images/Emo13.gif קשה להתחיל מקום עבודה חדש וקשה כל ההתארגנות עם הילדים. היום הראשון עבר בסדר מקווה שימשיך ככה. אין לי אינטרנט במשך היום אז זמני מאוד קצוב. אבל כמו שאתן קוראות, אני בעניינים