גולן השמאלני הנאלח מאיים על ראש הממשלה ברצח והיועמ"שית המנוולת שותקת

DANIAVNI

Well-known member
הממ... עושה רושם לאחר קריאת תגובתך זו במלואה, פעמיים, שיש אי-הבנה קלילה בינינו. אנסה ליישר אותה כדי שלא תחזור על עצמה בטעות ויתכן שיהיה בכך כדי לפתור את הבעיה כולה.

מר אבני היקר,
בניגוד למה שאולי חשבת, אני לא עובד אצלך. אני אמנם מוכן לשקול לעשות זאת, אך כמובן שתצטרך להציג לי תנאי שכר קודם שאעשה זאת. כלומר קודם שאשקול אפילו. מאחר ולא טרחת לעשות זאת ובכל זאת נדמה שאתה סבור בטעות שאני כן עובד אצלך, נראה לי שכדאי שתקלוט, מהר ומוקדם ככל שניתן, שזה לא המצב.

כמובן שבמקביל אתה יותר ממוזמן לא רק להמשיך לשחק את המשחקים שלך, אלא אף, כמיטב המחנה אליו נראה שאתה מתעקש להשתייך (אודה שלא ידעתי זאת עד כה) להשליך תכונה זו (ואחרות ככל שתחפץ) עלי. אני מורגל בכך ומוכן לזרום עם זה דווקא אפילו לגמרי בחינם :). אתה יודע, קטע של מתן שירות וזה, במיוחד לחלשים שבחבורה ולאלו שהחינוך שקיבלו בצעירותם לא היה מהמשופרים.

אם אכריז שמיציתי? חחח, אתה חמוד, אני חייב להודות :). זאת לפחות הפעם השלישית או הרביעית בשבועות האחרונים שאתה מציע לי להכריז כך באמצע 'דיון'. גם זאת אגב, שיטה מוכרת זה מכבר. גולשים שמפחדים שהדיון יהיה ענייני מדי (מה שיכלול כמובן הצבעה על העיוותים והסילופים שלהם בדרך כלל), מנסים לגרות אותי להכריז על מיצוי. כך יוכלו לתקוף אותי על כך שאני עושה זאת וכולם מרוצים :).

דא עקא, אני נהנה מהתכתובת הזאת (אם כי מתקשה באמת לראות בה 'דיון' של ממש). היא מהווה אתנחתא קומית קלילה למדי, ומאחר ואתה הרבה פחות מנוסה בכתיבה התקפית ממה שנדמה לך שאתה, זה אפילו חביב למדי מבחינתי. אז... אם נורא חשוב לך להתחמק אני מוכן להכריז שמיצינו, אם זה מה שיעשה לך טוב. אם תחת זאת תעדיף להמשיך את המשחקים שלך (כמו למשל לטעון שאינך יודע שהשב"כ היה זה שהציג את תמונת 'רבין הנאצי'), גם עם זה אני זורם בכיף כפי שכבר כתבתי קודם. הכל לשיקולך. אני קליל היום :). מה שתחליט, מקובל עלי.

כמובן שגם שמורה לך הזכות לעזוב את כל המשחקים הללו, בין אם אלו שמובילים להכרזת מיצוי ובין אלו שממשיכים עוד כמה סבבים קודם, ולעבור לנהל דיון ענייני. אתה יודע, אנשים בוגרים ומבוגרים נוהגים לעשות זאת לעתים. אני מבחינתי אשמח, שכן למען דיונים כאלה אני כאן לכתחילה. אבל כאמור וכמובן, אם הדבר קשה לך או שסתם לא מתחשק לך היום, הכל בסדר מבחינתי או כמו שנהוג לומר, הכל צפוי והרשות נתונה.

לשיקולך בקיצור.
והוכחה לכך שהשב"כ אחראי לתמונותיו של רבין במדי קצין נאצי או בכפייה
אין
זולת דברי הרהב שלך ( ואתה אפילו לא רני רהב )
ואתה עוד טוען לחוסר ענייניות שלי .

Harrington

Well-known member
מנהל
והוכחה לכך שהשב"כ אחראי לתמונותיו של רבין במדי קצין נאצי או בכפייה
אין
דווקא יש, כבר עשרות שנים כאמור. אבל מאחר ובאמת שאין ישראלי (זולת חברה' ממש צעירים) שלא מודע לכך ולו בגלל שהדבר פורסם בכל מקום אפשרי פחות או יותר ואם זכרוני אינו מטעני, אף נעשה כך במסגרת החלק הגלוי של דו"ח ועדת שמגר על הרצח, הרי שבאמת שאינני מוצא סיבה מיוחדת להיגרר אחר תכתיביך למקום הזה. בנסיבות אלו כאמור, אני לא יכול אלא שלראות בעצם השאלה כמשחק כאמור מעלה בהרחבה.

נסיונך כעת לתת לזה נופך רציני לפתע, כביכול כדי להפוך אותי למתחמק וכו', בהחלט יפה ויצירתי. מצדיע לך עליו :). אבל מתנצל, בכל זאת אצביע על הנ"ל, למקרה שמישהו בכל זאת פספס. עמך הסליחה.
זולת דברי הרהב שלך ( ואתה אפילו לא רני רהב )
דברי רהב מיוחדים לא מצאתי בדברי (אתה בטוח שאתה מבין את משמעות המושג?). אבל נחמד לשמוע שלא רק שאתה מכיר את כל רשימת החברים שלי (כך טענתך באיזו תגובה מוזרה שלך הבוקר), כעת אתה גם מתיימר לדעת את זהותי :). ועוד מדבר על "דברי רהב" כביכול שלי...
ואתה עוד טוען לחוסר ענייניות שלי .
אהה דווקא לא כל כך טענתי את זה בתת-השרשור הזה היום. טענתי ועודני טוען שאתה משחק משחקים במקום לקיים דיון ענייני. מה לעשות, כך אני רואה את הדברים. אגב במסגרת השירות שאני מעניק (כמפורט מעלה) לגולשים מסוגך אף טרחתי לפרט בדיוק מדוע וכיצד אני רואה זאת כך ומדוע וכיצד קשה לראות זאת אחרת בנסיבות העניין. אולי אתה לא מורגל בכך, שכן במחנה שאליו אתה מתעקש להשתייך היום נהוג יותר לכתוב בסיסמאות. אבל בכל זאת, גם בהיבט הזה עומדת בפניך האפשרות להתייחס עניינית ר"ל, ככל שנדמה לך שאני "טוען לחוסר ענייניות שלך".

DANIAVNI

Well-known member
בניגוד למה שאולי חשבת, אני לא עובד אצלך. אני אמנם מוכן לשקול לעשות זאת, אך כמובן שתצטרך להציג לי תנאי שכר קודם שאעשה זאת
הסר דאגה מליבך ידידי חד הלשון,
לא הייתי מעסיק לא אותך ולא את שכמותך גם בהתנדבות שלכם, אלא אם היית מביא התחייבות עם ערבויות מתאימות לפצות אותי על הנזקים שייגרמו לי .

חוץ מזה, מה לך ולעבודה, אתה לא מקבל קצבת אברך כויילל ( והולך לעבוד בשחור ) ?

Harrington

Well-known member
מנהל
הסר דאגה מליבך ידידי חד הלשון,
לא הייתי מעסיק לא אותך ולא את שכמותך גם בהתנדבות שלכם, אלא אם היית מביא התחייבות עם ערבויות מתאימות לפצות אותי על הנזקים שייגרמו לי .
ועל זה כבר נאמר ואין לי אלא להגיב: בזיגזגים ידידי, בזיגזגים :cool:.
חוץ מזה, מה לך ולעבודה, אתה לא מקבל קצבת אברך כויילל ( והולך לעבוד בשחור ) ?
הממ... אני רואה כאן התקדמות. רק הבוקר החלטת שאתה מכיר את כל רשימת (סוגי וזהות) החברים שלי ואף הגדלת לעשות ולקבוע מסמרות בנוגע לזהותי שלי. מנהג מוכר של גולשים, בעיקר כאלה שחיים בבועה בדרך כלל, שסבורים שעל סמך דעתו של אדם הם יודעים עליו 1,001 דברים שהלכה למעשה אין להם שמץ של מושג ירוק לגביהם.
אבל כעת, הפתעת וout of the blue אתה פתאום מוסיף סימן שאלה בסוף ה'אקסיומה' שאתה כביכול קובע :). בהחלט מרשים, אני מודה, ולא ראיתי את זה בא. עם זאת, מצורת הניסוח בכל זאת לא ברור לי אם אתה קובע את הנ"ל ורק מוסיף סימן שאלה בשביל הדחקה, או שאתה שואל באמת ובתמים, יעני ברצינות מה שנקרא בעולם המבוגרים.

כמובן שהמענה לתהייתי זו תשליך על המענה שאוכל לתת ל'שאלתך', ככל שהיא אכן כזאת. שהרי כפי שבוודאי כבר הבנת ולמדת להכיר, על הנחות יסוד מצוצות מן האצבע אני לא נוהג כל כך להגיב. בכל אופן, לא מעבר לקומיות שבאתנחתא הנקודתית. על שאלות רציניות לעומת זאת, אני בהחלט מוכן לשקול להשיב באותה מידה של רצינות. אמנם לא תמיד אענה, אבל לא אתחמק ואם אעדיף שלא להשיב מטעמי פרטיות, לא תהיה לי כמובן בעיה פשוט לציין זאת. לפיכך אודה לך אם תבהיר את עמדתך בסוגיה זו, כלומר בתהייתי אם משפט זה מהווה אקסיומה עם תוספת סימן שאלה סתמית, או שמא עסקינן בשאלה שנשאלת במלוא הרצינות והכנות של אדם שמבקש פרט מידע שאינו מצוי בידיעתו באותו שלב.

אגב בלי כל קשר מיוחד אלי, לא כל "מקבלי קצבאות אבריך כויילל" "הולכים לעבוד בשחור". יש כאלה, ללא ספק, אבל הצורה הגורפת בה כתבת את זה חוטאת לאמת ולמציאות. אבל אולי צריך להכיר את העולם הזה יותר מקרוב בשביל לדעת זאת, כלומר להכיר את המַטריה ופחות להתבסס על גורמים שלישיים כמו תשקורת ודומיה.

דגלמנגל

Well-known member
יאיר גולן נגד רה"מ: "אם תסכל את העסקה, ייפתחו שערי הגיהנום"
ולחשוב שהבריון החלאתי הגועלי חסר הבושה הזה שרק שמאלנים שונאי-ישראל ותומכי חמאס כמוהו מצביעים לו היה סגן הרמטכ"ל והשר לבטחון לאומי של מדינת ישראל...
טיפש מטופש שכמוך, גולן מדבר על חיים, בעוד אתם מקשקשים על כבוד...!
יחי ההבדל הקטן.

Harrington

Well-known member
מנהל
יאיר גולן נגד רה"מ: "אם תסכל את העסקה, ייפתחו שערי הגיהנום"
ולחשוב שהבריון החלאתי הגועלי חסר הבושה הזה שרק שמאלנים שונאי-ישראל ותומכי חמאס כמוהו מצביעים לו היה סגן הרמטכ"ל והשר לבטחון לאומי של מדינת ישראל...
רק כעת ראיתי את דבריך אלו במלואם (בציטוט של גולש יקר אחר). אתה בטוח שגולן היה שר בישראל? ועוד השר לבטחון לאומי??

למעלה