והוכחה לכך שהשב"כ אחראי לתמונותיו של רבין במדי קצין נאצי או בכפייההממ... עושה רושם לאחר קריאת תגובתך זו במלואה, פעמיים, שיש אי-הבנה קלילה בינינו. אנסה ליישר אותה כדי שלא תחזור על עצמה בטעות ויתכן שיהיה בכך כדי לפתור את הבעיה כולה.
מר אבני היקר,
בניגוד למה שאולי חשבת, אני לא עובד אצלך. אני אמנם מוכן לשקול לעשות זאת, אך כמובן שתצטרך להציג לי תנאי שכר קודם שאעשה זאת. כלומר קודם שאשקול אפילו. מאחר ולא טרחת לעשות זאת ובכל זאת נדמה שאתה סבור בטעות שאני כן עובד אצלך, נראה לי שכדאי שתקלוט, מהר ומוקדם ככל שניתן, שזה לא המצב.
כמובן שבמקביל אתה יותר ממוזמן לא רק להמשיך לשחק את המשחקים שלך, אלא אף, כמיטב המחנה אליו נראה שאתה מתעקש להשתייך (אודה שלא ידעתי זאת עד כה) להשליך תכונה זו (ואחרות ככל שתחפץ) עלי. אני מורגל בכך ומוכן לזרום עם זה דווקא אפילו לגמרי בחינם. אתה יודע, קטע של מתן שירות וזה, במיוחד לחלשים שבחבורה ולאלו שהחינוך שקיבלו בצעירותם לא היה מהמשופרים.
אם אכריז שמיציתי? חחח, אתה חמוד, אני חייב להודות. זאת לפחות הפעם השלישית או הרביעית בשבועות האחרונים שאתה מציע לי להכריז כך באמצע 'דיון'. גם זאת אגב, שיטה מוכרת זה מכבר. גולשים שמפחדים שהדיון יהיה ענייני מדי (מה שיכלול כמובן הצבעה על העיוותים והסילופים שלהם בדרך כלל), מנסים לגרות אותי להכריז על מיצוי. כך יוכלו לתקוף אותי על כך שאני עושה זאת וכולם מרוצים
.
דא עקא, אני נהנה מהתכתובת הזאת (אם כי מתקשה באמת לראות בה 'דיון' של ממש). היא מהווה אתנחתא קומית קלילה למדי, ומאחר ואתה הרבה פחות מנוסה בכתיבה התקפית ממה שנדמה לך שאתה, זה אפילו חביב למדי מבחינתי. אז... אם נורא חשוב לך להתחמק אני מוכן להכריז שמיצינו, אם זה מה שיעשה לך טוב. אם תחת זאת תעדיף להמשיך את המשחקים שלך (כמו למשל לטעון שאינך יודע שהשב"כ היה זה שהציג את תמונת 'רבין הנאצי'), גם עם זה אני זורם בכיף כפי שכבר כתבתי קודם. הכל לשיקולך. אני קליל היום. מה שתחליט, מקובל עלי.
כמובן שגם שמורה לך הזכות לעזוב את כל המשחקים הללו, בין אם אלו שמובילים להכרזת מיצוי ובין אלו שממשיכים עוד כמה סבבים קודם, ולעבור לנהל דיון ענייני. אתה יודע, אנשים בוגרים ומבוגרים נוהגים לעשות זאת לעתים. אני מבחינתי אשמח, שכן למען דיונים כאלה אני כאן לכתחילה. אבל כאמור וכמובן, אם הדבר קשה לך או שסתם לא מתחשק לך היום, הכל בסדר מבחינתי או כמו שנהוג לומר, הכל צפוי והרשות נתונה.
לשיקולך בקיצור.
אין
זולת דברי הרהב שלך ( ואתה אפילו לא רני רהב )
ואתה עוד טוען לחוסר ענייניות שלי .