גולשים בזמן - החוזה - פרק אחרון

Freemee

New member
גולשים בזמן - החוזה - פרק אחרון

הפרק האחרון... אני חייב להגיד שלמרות שזה לא הסוף הכי יפה, זה בהחלט סוף ראוי והפרק היה עשוי היטב. הרעיון היה טוב של כל הקטע של החוזה. ועדיין לא ידוע אם הוא מת ככה שזה בוא נגיד: "תשאירו תקווה
" אם כבר מסכנים יותר מגי מלורי ודיאנה מאשר רמי, הם גם לא ידעו מה עלה בגורלו של רמי וגם צריכים לסבול את העולם הזה :\ רמי איפה שיהיה מאמין שימצא את אושרו. הייתה סדרה נפלאה וחבל שנגמרה בצורה הזאת אבל מה לעשות, זה לא תמיד הצופים שמחליטים אלא הכותבים ובעלי ההון והכוח. מי יתן ונראה עוד הרבה סדרות מד"ב איכותיות כמו גולשים בזמן. אל תתנו למדע בדיוני לגווע

meiror6

New member
פרק מדהים היה היום למרות שזה נגמר

תגידו מה קרה לקווין בסוף העונה הרביעית כי ג'רי או'קונל היה באמאי והוא לא חשב שייצרו עוד עונה כי הוא עזב אז מה היה בפרק האחרון של העונה הרביעית מישהוא יכול להגיד יל

אכן אחלה פרק ../images/Emo45.gif

היה בפרק הזה קטע קצת מצחיק , שהגולשים רואים שעשו סדרת טלויזיה עליהם , ופתאום רואים שמה בסדרה שמה שחקן שמשחק את פרופסור ארטורו , וקוראים לפרק הזה שובו של ארטורו

GrandPrix2OO7

New member
הקטע הכי מצחיק בפרק לדעתי

היה שמגי מספרת לאמא של קווין "בדמעות" על הדוד שלה שמת ותרם איברים. זו הייתה תצוגת המשחק הגרועה ביותר מאז המצאת הטלוויזיה.

GrandPrix2OO7

New member
המשחק הרגיל שלה ראוי לאוסקר

לעומת מה שהלך בפרק הזה. היא הוכיחה שהיא השחקנית הגרועה ביקום!

subatoi

New member
באותו קטע, אני לא הבנתי

למה היא קראה לאמא של קווין "אמא", ואז שינתה ל"גברת מלורי"... מה הקשר?

d a s t

New member
גם לי לא היה ברור

משחק מחורבן... באמת שחקנית פורנו...

guyt4

New member
אני רואה את הסדרה עוד מימיי ערוץ 6.

הייתי רואה את הסדרה שהייתי "ילד קטן" בערוץ 6 אבל ערוץ 6 עשה את זה חפיף... אפילו לא נראה לי שהוא הראה את הפרק הסיום... אבל לפחות היום נסגר המעגל... ראיתי את פרק הסיום חח... אני חייב להודות שהתגעגתי.. למרות שלטעמי הסדרה הדרדרה שוויד עפה ואחרי זה קווין ואחיו. והפרק היום היה מעניין... חבל שאחריו לא עשו עוד עונה.. :(

meiror6

New member
מה היה בסוף העונה הרביעית

מישהוא יכול בבקשה לספר לי

rocket

New member
ממחר מתחיל שידור חוזר,

הכי טוב שפשוט תראה בעצמך!

delikat

New member
הפרק האחרון

גם אני הייתי רואה את הסדרה בערוץ 6, וגם אני לא ראיתי אז את הפרק האחרון, ועכשיו שראיתי - אני חייבת להודות , שזה פרק נורא, מה קורה שם בכלל? מה נסגר עם רמברנט? הדמות האחרונה שנשארה - גם אותה לוקחים לנו? וכל הקטע של מגי שבוכה ומזדהה, מיותר לגמרי. הסדרה הזאת התחילה מצוין, והדרדרה קשות. עוד מהרגע שהקרומגס נכנסו..

אור1988

New member
שאלה

הפרק שהיה היום הוא בהחלט האחרון של הסדרה ?אין עוד עונה ?..אי אפשר לסיים בצורה כזו?.. זה פשוט יריקה לכיוון הצופים שחיכו שיחזרו הבייתה... שיהיה יום טוב לכם...

demoloc

New member
זה רק נדמה לי

אבל נרהא לי שהפרק ששידרו בטלוויזיה זה הפרק עם המשחק (see you at the beach,הפרק בין הטובים) פשוט עם דמויות אחרות?

למעלה