גולשים בזמן - החוזה - פרק אחרון

בקשר לעונה מספר 6 כנסו בבקשה!!!

אפשר לבקש מארקדי גנדימק שיקנה את הזכויות של הסדרה ויעשה עונה מספר 6

GrandPrix2OO7

New member
ראיתי והשתעממתי.

גועל נפש מה שנהיה מהסדרה הזאת וסיימו אותה בצורה גרועה, חובבנית ואפילו פתטית. מזל שמשדרים את הסדרה מההתחלה, בתקווה שזה ישכיח מעט את זוועות העונה הרביעית והחמישית (וחצי מהשלישית
).

CoolBoy 17

New member
הפרק שאני הכי אוהב

פשוט ככה לדעתי פרק גאוני וסיום מעולה לסדרה....לא כל סיום צריך להיות סוף טוב הכל טוב אבל אוף חבל שאין עוד פרקים

rocket

New member
זה רק ניחוש אבל אני די בטוחה שזה

מאוד קרוב לאמת : בעיות תקציב, בעיות רייטינג ....

Fairywitch

New member
פעם שנייה שאני מפספסת את הסוף-

פשוט כי בכל פעם אני פורשת בסוף עונה 4
חבל שהרסו את הסדרה ככה אחרי עונה 3

rocket

New member
זהו. נגמר :<

מחר מתחילים את הכל מההתחלה. מה אני יכולה להגיד לגבי הפרק - הוא לא היה גרוע, הוא היה חביב, השאיר טעם של עוד. אבל גם היה די מפוספס איפה שהוא. מלורי ממש עצבן אותי בסצנות עם אימא של קווין. אבל נורא נהנתי לראות את משחק הטרוויה על סליידרס, את הסדרה שעשו עליהם, את הרפרנס לארטורו ולוויד .... היה נחמד.

Fairywitch

New member
מתחילים מחר מהתחלה?

יופי. אולי הפעם אצפה בעונה 5... איזו טריוויה? איזו סדרה? איזה רפרנס? איפה?

rocket

New member
ראית את הפרק של היום?

אם לא אז אני אגיד בקצרה שהעולם שאליו הגולשים הגיעו ממש מעריץ אותם. יש סדרה עליהם שנקרא the sliders יש מועדוני מעריצים .... אז המעריצים שיחקו במן משחק טריויה על הגולשים, ובסדרת הטלויזיה שודר פרק ששמו "שובו של ארטורו" בגלל שהמעריצים ביקשו להחזיר את הדמות למסך.

Fairywitch

New member
חחח, משעשע../images/Emo6.gifלא ראיתי. אבל

אשתדל לראות בשידור החוזר

גלבטרון

New member
הגלישה חייבת להסתיים....

זהו הפרק האחרון של "גולשים בזמן" שודר ולעולם לא נדע מה עלה בגורלו של רמי והאם הוא הצליח להגיע לעולמו ולהצילו מידי הקרומגס. לעולם לא נדע מה עלה בגורלו שקולין המסכן והאם דיאנה, מלורי ומגי נשארו בעולם החוזה או הצליחו לבנות מכונת גלישה נוספת. לעולם לא נדע האם ארטורו האמיתי עדיין חי בעולם הגשר הכחול והאם ווייד עדיין חיה אי שם ברחבי היקום. לעולם לא נדע. אבל לפחות אנו יודעים שאיכשהו אימו "המאמצת" של קוויין הגיע לעולם החוזה והיא בסדר. רק לידע כללי, קליבנט דריקס (רמי) כיכב בכל 88 הפרקים של הסידרה ומלבדו רק השחקנית לינדה האנינג (אמו של קווין) הייתה גם בפרק הראשון וגם בפרק האחרון. למי שתוהה מדוע הסידרה הסתיימה בצורה כזו ובכן, כאשר ערוץ SCI FI רכש את "גולשים בזמן" מפוקס הם תיכננו להפיק רק עונה אחת (עונה 4) כדי למשוך את קהל הצופים של הסידרה אל התכנים הנוספים שלהם בערוץ אך התחזיות של SCI FI לא ממש התממשו ו3 התוכניות החדשות להם נכשלו ברייטינג ולכן הם לא יכלו לוותר על גולשים בזמן אבל מכיוון שהם לא בנו על עוד עונה לא היה להם תקציב ולכן נידרש להם הרבה זמן עד שהם הצליחו למצוא אותו - באותו זמן החוזים של השחקנים הסתיימו והם יכלו לעבוד בפרויקטים אחרים (על זה כבר הרחבתי בעבר על לאן נעלמו האחים אוקונול) וכאשר נמצא התקציב הוחלט להפיק עוד עונה אחת אחרונה בת 18 פרקים כדי שמס' פרקי כל הסידרה יהיה 88 על מנת ש-SCI FI יוכלו למכור את הסידרה לסינדיקציה. כאשר עונה 5 הסתיימה הסידרה היה השנייה הכי ניצפת בערוץ אבל מכיוון ששוב מנהלי הערוץ לא תיכננו להפיק עוד עונה ומכיוון שכל התקציב שלהם היה כבר מושקע בסדרות אחרות אשר היו תחת חוזה הערות היה חייב לבטל תוכנית אחת על מנת לעמוד בלו"ז וגולשים בזמן הייתה הסידרה היחידה שהם יכלו לוותר עליה. למרות שצוות ההפקה ידע בתחילת העונה שזו אמורה להיות העונה האחרונה של הסידרה במהלך העונה , בעקבות רייטינג דיי יציב, חשו צוות הפקה כי יש עדיין סיכוי לעונה נוספת ולשם כך החליט, מפיק הסידרה בזמנו, ביל דייל, להורות לכותבים לכתוב פרק עם "סוף מותח" במקום פרק סיום סגירה על מנת שהדבר יתן קצת לחץ על הערוץ להחזיר את הסידרה לעונה נוספת - מה שלא הצליח. לפי צוות ההפקה הנהלת SCI FI בזמנו לא ממש אהבו את הסידרה ולא רצו להמשיך להפיק אותה כי לדעתם היא שירתה את מטרתה, להביא קהל צופים חדש לערוץ. צוות ההפקה גם טען כי המנהלים כלל לא התייחסו אליהם ואל הסידרה ולכן המהלך שליצור "סוף מותח" במקום הסיום שתוכנן היה לא רק כדי לגרום להחזרת הסידרה לעונה נוספת עבור האוהדים אלא גם כמעין התנגשות אישית בין צוות ההפקה למנהלים. הסוף שהיה מתוכנן עבור הסידרה הוא קרב גדול מאוד נגד הקרומגס שבעזרת הטכנולוגיה של ד"ר גייגר הגיבורים שלנו הובילו בקרב, מלורי וקוויין היו צריכים להיות מופרדים (בתנאי שג'רי אוקונול היה מסכים לגלם את הדמות שוב), קולין היה מוזכר איכשהו, מלורי ודיאנה היו חוזרים לעולם שלהם והאמא "המאמצת" של קוויין היה נמצאת חיה ומאוחדת שוב עם בנה. אגב, הדבר אולי ישמע מצחיק אבל במקור הרעיון של הפרק הזה היה אמור להיות מופק כקומיקס האחרון של גולשים בזמן (בו כמובן היו 4 הגולשים המקוריים) - כאשר הקומיקס היה למעשה מבוסס על רעיון לפרק לסידרה שטרייסי טרומה, יוצר הסידרה, לא יכל להפיק בזמנו. אפילו השלטים שמחזיקים האנשים בקהל הם זהים בין הקומיקס לפרק (כמו: מגי/ווייד תנשאי לי). אבל רק 11 דפים הושלמו מהקומיקס והוא מעולם לא פורסם. וכן הפרק של "הגולשים" שהגולשים שלנו ראו הוא הפרק "כללי המשחק" רק עם דמויות אחרות כאשר "ארטורו" מחזיק את הטיימר של ריקמן. מאוד אהבתי את הרעיון שבסופו של דבר מי שלא היה בכלל צריך להיות במסע הזה (רמי) הוא האחרון שנשאר. נכון שהסידרה היא בעלת סוף פתוח אבל מי יודע אולי יום אחד הגלישה תמשיך.

yarivito

New member
צודק

לכו תדעו,אולי בסוף אחד מהצוות יציע לעשות סרט איחוד או פרק איחוד

subatoi

New member
אולי אתה יודע

מה היה התכנון לגבי פתירת הקליפהאנגר שסיים את הפרק? יש ראיונות עם היוצרים או משהו כזה שמספרים מה הם תכננו לפרק הראשון של העונה ה-6, או סתם מה עבר להם בראש לגבי קורותיו של רמברנדט בצד השני?

mailo100

New member
SCI FI אשמים בסוף הפתוח ולא ההפקה

לדברי המפיק ב-SCI FI לא אמרו להם אם הם ממשיכים או לא אלא רק אחרי שהסדרה נגמרה וכך הוא לא יכול היה לסגור את הסדרה כי אולי היו מקבלים עונה 6. דרך אגב גולשים בזמן אינה הראשונה שתופעה כזו קרתה וע"י אותו ערוץ. פארסקייפ הייתה הקודמת.

subatoi

New member
אף פעם לא בקרתי פה, אבל היום

יצא לי סופסוף לראות את הפרק האחרון. אני מאלה שלא ממש עקבו אחרי הסדרה בזמנו כששודרה (שוב ושוב). כשצפיתי בה עכשיו (כולה) ברצף, הסתבר לי שאני לא זוכר שום פרק, אז כנראה שלא ממש ישבתי לראות בזמנו. בכל מקרה, לא ידעתי איך היא נגמרה. נורא קיוויתי שהיא הסתיימה בפרק סיום הולם, שנעשה בידיעה שהתכנית עומדת להסתיים. בדקות האחרונות זה עוד נראה שזה עומד להסתיים יפה, ואז זה נגמר בקליפהאנגר מעצבן נורא, כמו הרבה סדרות אחרות שנקטעו באיבן. אוף. ומה שתרם לתחושה שזה פרק אחרון ביודעין היה כל מיני דברים שנשזרו לאורך הפרק, שעשו תחושה של פרק סיום. היתה שיחת פתיחה מסכמת כזו. היו מחוות למעריצים (קטע מהסדרה שנעשתה אודותיהם בטלויזיה, המנגינה של התכנית ברקע, "זה מה שקורה כשיש מכתבי מעריצים" (אחרי שדמותו של ארטורו "הוחזרה" לתכנית הבדיונית), האזכור של ארטורו כמשהו שהמעריצים מתגעגעים אליו, הקטע שהמעריצים שלהם עזרו להם בסופו של דבר וקצת הצילו את היום (מזכיר טיפה את "גלקסי קווסט"), ובעצם קיומה של קהילת המעריצים שלהם עם משחקי הקופסה) וזהו. אמנם סדרה לא מושלמת, כמו שתמיד אומרים עליה "רעיון מצוין, ביצוע לא משהו". היו בה לא מעט חורים בעלילה ודברים שנראו חובבניים, אבל זה תמיד עצוב כשמשהו מסתיים. במיוחד ככה, באמצע.

למעלה