אף פעם לא בקרתי פה, אבל היום
יצא לי סופסוף לראות את הפרק האחרון. אני מאלה שלא ממש עקבו אחרי הסדרה בזמנו כששודרה (שוב ושוב). כשצפיתי בה עכשיו (כולה) ברצף, הסתבר לי שאני לא זוכר שום פרק, אז כנראה שלא ממש ישבתי לראות בזמנו. בכל מקרה, לא ידעתי איך היא נגמרה. נורא קיוויתי שהיא הסתיימה בפרק סיום הולם, שנעשה בידיעה שהתכנית עומדת להסתיים. בדקות האחרונות זה עוד נראה שזה עומד להסתיים יפה, ואז זה נגמר בקליפהאנגר מעצבן נורא, כמו הרבה סדרות אחרות שנקטעו באיבן. אוף. ומה שתרם לתחושה שזה פרק אחרון ביודעין היה כל מיני דברים שנשזרו לאורך הפרק, שעשו תחושה של פרק סיום. היתה שיחת פתיחה מסכמת כזו. היו מחוות למעריצים (קטע מהסדרה שנעשתה אודותיהם בטלויזיה, המנגינה של התכנית ברקע, "זה מה שקורה כשיש מכתבי מעריצים" (אחרי שדמותו של ארטורו "הוחזרה" לתכנית הבדיונית), האזכור של ארטורו כמשהו שהמעריצים מתגעגעים אליו, הקטע שהמעריצים שלהם עזרו להם בסופו של דבר וקצת הצילו את היום (מזכיר טיפה את "גלקסי קווסט"), ובעצם קיומה של קהילת המעריצים שלהם עם משחקי הקופסה) וזהו. אמנם סדרה לא מושלמת, כמו שתמיד אומרים עליה "רעיון מצוין, ביצוע לא משהו". היו בה לא מעט חורים בעלילה ודברים שנראו חובבניים, אבל זה תמיד עצוב כשמשהו מסתיים. במיוחד ככה, באמצע.