גולשים יקרים

d@r121

New member
גולשים יקרים

בוודאי שמתם לב שאני לא נמצא פה הרבה בזמן האחרון אני אומנם נכנסתי כדיל להתסתכל אבל לא הגבתי אז עכשיו הגיע הזמן לגלות את הסיבה (אוו כמה שזה נשמע טלנובלה) * ברקע תופים דרמתיים * בכל אופן גם בגלל לחץ הלימודים וגם בגלל ההגירה שלי לארה"ב גרמו להעדרותי מהפורום ולכן הגיע הזמן להודיע ש13 אני עוזב סופית לארה"ב בגלל ההורים שלי שרוצים מקום טוב לחיות בו כדברם ולכן אני נאלץ להפרד מכם חברים יקרים ומהפורום שניהלתי אותו עוד מעט חצי שנה לעולם לא אשכח את אורי שהיה בין המתייצבים הראשונים בפורום את גדעון שדאג לרדת עליי ואני שהגבתי לו במכתב חריף ולראות איך הפורום גדל ומשגשג אני נאלץ לעזוב את הפורום כאשר הוא משגשג להפרד ממאיר ומאריאלה מפרץ ומכולם שכה התחבבו עלי אפילו מבלי לראות אותי ותאמינו לי שלא הפסתדם כלום... בטח יהיו מריבות על הכתר אבל אני מאמין שתוכלו לפתור את זה בדרך תרבותית אז איך אומרים אדיוס אמיגוס ד
ר
ולא דודי אתם לא ראשיים להשתמש בחתימה שלי... סיונרה........

PingPong18

New member
נתגעגע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת... תיהיה חסר... היית מנהל מצויין!!! אני לא חושב שהמחליף יכול להגיע אפילו לקרסוליים של מה שאתה עשית כאן... אייל.

geostant

New member
ממממממההההה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

סוף סוף התחלתי להתרגל וכבר אתה עוזב ?!?!? איזה חרא... טוב אבל אם כבר אז אז כבר... הייתי ממליץ על אורי או שוקו לתפקיד המחליף או הקבוע (תלוי אם תרצה לנהל את הפורום מארה"ב), אבל.... תמיד חלמתי לנהל פורום ואני חושב שאני כבר לא כל כך ירוק ואני מסוגל לעניין... מי שמצביע עבורי שיגיב עם "כן" להודעה שלי. בתודה, ושלכם Ge
stant
העתיד נשמע מצויין, העתיד נשמע

geostant

New member
זה אפילו מרגיז אותי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה אתה פתאום ככה עוזב... מיילה היית מכין אותנו מראש לעניין....
יכלת לפחות להודיע לחברים הקרובים ב-ICQ או ב-MSN... לא שאני ממש חבר קרוב או משהו
אבל אתה יודע... לרמוז לפחות שלא תיהיה מנהל כל חייך... תכין תיק חפיפה

יניבוש עם כל הכבוד

ויש לי כבוד אליך, יש לך קצת חוצפה. אתה נמצא פה בסה"כ שבוע! וכבר רוצה לנהל פורום?! זה אחלה שאתה נמצא פה אבל ואוו, אתה כולה שבוע, אתה עדיין ירוק, צעיר, טירון, צ´ונג, איך שלא תרצה...

geostant

New member
איזה שבוע יא פלוץ !

אני פה כבר חודש... אולי חודש וחצי. אתה יותר ירוק ממני... יותר ירוק מה-LEDS שב-5110 מסכן... אתה יותר ירוק מהדשא של השכן והירוקת שבאקווריום שלי. כאתה מחוויר אתה בעצם נעשה ירוק. אני חצוף ? אתה חצוף, יא צעיר ! אין לך כבוד למבוגרים ממך...

צ´ונג צעיר שלי...

חודש וחצי על הזובי שלי! אתה יודע שאתה נמצא פה כולה מתחילת פסח...

geostant

New member
מה זה בכלל צ´ונג ?!?

סתם ממציא לי פה מילים ותאריכים... אם כבר יוכסושלוק... ובהזדמנות זאת אני לוקח לך את תואר משנה מאסטר קם פה ערן יוכסושלוק אבני ! זהו אתה חסר כל תואר. צ´ונג... מי שמע על זה בכלל.... פחחחח.... ממציא מילים ותאריכים.

PingPong18

New member
יניב... אתה פה בדיוק...

מהיום שבו נשלחה לכל מנויי אורנג´ ההודעה המסתורית...

geostant

New member
עוד הרבבבבבבבה לפני...

מה איתך ? אני מאזין פסיבי
אני לרוב מאזין ולא כותב. עכשיו אין ברירה חייבים לכתוב.

eranavni

New member
חחחחחח

שניכם תעשו כבוד לאבא ומייד
אני הכי ותיק כאן ( בינינו איזה ותיק ואיזה נעליים)
רן,,
בני

geostant

New member
כשיהיה לך הפז"מ שלי אז נדבר...

חחחח... ארטיק.... אני רוצה קפה ! לך תכין, 1 סוכרזית עם קצת קצת חלב.

geostant

New member
זאת הקללה הכי נוראה בצה"ל...

איך אתה לא יודע את זה יוכסושלוק ?

eranavni

New member
אני לא בצה"ל עוד לא התגייסתי

ומה הפירוש שלה?
רן,,
בני

geostant

New member