גולשים יקרים

geostant

New member
איזה שקרן !

פרפר זקן מסכן יענו אחד שכבר טחן כל כך הרבה שכבר כולם מרחמים עליו ונותנים לו כבוד אחרון כמו למתים. זה נורא אתה לא חושב ?

פגעסוס

Well-known member
מה פתאום....

אל תתן להם לשגע אותך... פז"מ זה לא קללה, פז"ם זה "פליטת זהות מסיבית"... זה דבר שקורה בעיקר לטירונים, כאשר מרוב לחץ הם מתבלבלים וקוראים למ"מ שלהם "הסמל" או "המפקד", יש סיפורים על טירונים שמרוב לחץ עברו על כל קשת הפיקוד עד שהגיעו לדרגה הנכונה... טירון שחוזר על הטעות יותר מפעם אחת נקרא פז"מניק... GYXOIO

eranavni

New member
רגע

אז מה אני עכשיו למה דוקא צחקתי על זה חבל שיהיה משהו מצחיק בפורום הזה

geostant

New member
מה אתה מקשקש ?

לקחתי את התואר המשנה של אורי כדורי... אתה עדיין המסטאר... ותיהיה לנצח.. אם תרצה או לא תרצה.

LordNor

New member
ומי יהיה המנהל המחליף??

אני מנחש שזה יהיה אחד מהבאים: אורי,אריאלה,מאיר אני מהמר על מאיר, יש סיכוי טוב שייבחר..

Nokia Fan

New member
מה? לא תהיה נוכח בחתונה הגדולה?

של מי?! זה לא ברור - של מאיר ואריאלה! עכשיו בנימה רצינית יותר - זהו? אתה עוזב את הארץ לתמיד? ועוד לארץ חסרת סלולרים כמו ארה"ב? טוב, הגיע הזמן שנתחיל עם הברכות המסורתיות: שתהיה לך נסיעה טובה, ושתרגיש טוב בארה"ב חסרת הקליטה (סלולרית, כן?) ושתצליח בלימודים ובלה בלה בלה.... אקיצר נתגעגע אליך....
דרך אגב, לא אכפת לי ישראל או ארה"ב - גנבת לי את המשפט! אז... סאיונארה, ירון יוכסושלוק יפני

eranavni

New member
חבל

אני רק היגעתי וכבר אתה עוזב? אבל לפי דעתי אתה זה שצריך להחליט מי יהיה היורש אחריך ואם תרשה לי לומר לפי מה שראיתי עד עכשיו היית מנהל פשוט 10
רן,,
בני

eranavni

New member
מה לבחור

לפי דעתי המנהל צריך לבחור ואם לא המנהל אז אני בוחר ב.... אני
סתם עכשיו רציני אני בוחר ב אורי
רן,,
בני

הלו הלו הלו, מה קורה פה?

אני הולך לאיזה שעתיים ואנשים בורחים מהפורום?! מה זה ארה"ב ישראל לא טוב? אני בשוק!!! ככה בורחים מהפורום? מתי הגזר דין?

m e i r

New member
חבל

חבל שאתה יורד מהארץ. אני אישית חושב שרק פה המקום שלנו, אבל זה כבר נושא לשיחה אחרת. אני מאחל לך בהצלחה, ומקווה שעוד תחזור לישראל
נסיעה טובה, מאיר.

AndrewV

New member
מתגעגע אליך ../images/Emo104.gif

יש לי שאלה זה האמת או שאתה עובד אלינו (היום ראשון באפריל) ואם לא אז להתראות לך היית מנהל טוב ורציני ותהיה חסר לי ולכולם תמיד נהיה סמחים לראות אותך שוב ב
ובפורום ביי ביי
נדר

eranavni

New member
הצעה לדור

כדי לבחור מי יהיה המנהל תעשה סקר למעלה ששם תרשום את השמות המועדפים עליך בתפקיד להיות מנהלים ולפי התוצאות ניראה כבר נ.ב לי זה ניראה יותר חשוב מאשר הסקר שרציתי לפתוח לגבי המפגש פורום כי יותר חשוב לי שהפורום הזה ישאר על הרגליים וללא מנהל שיעשה כאן סדר הוא פשוט יקרוס
רן,,
בני

geostant

New member
איך אתה מצפה שזה אפשרי ?

זה לא יהיה הוגן לאלה שהוא לא יכתוב שם... נגיד הוא יכתוב X שמות ודווקא אותך לא ומאוד רצית לנסות גם להיות. זה לא יהיה פייר. יאללה תצביע

eranavni

New member
כן אבל

בחיים לא תמיד הכול פייר וצריך לחיות עם זה וחוץ מיזה הוא המנהל תקן אותי אם אני תועה אבל לא הוא זה שקובע?

למעלה