ג'ון קרסינסקי ב MENS HEALTH

אני כותבת ריאן.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

כמו גיא. לא כותבים גאיי, אז גם לא נוח לי לכתוב ראיין.

afterglow1

New member
אנדי לא סקסי?!

אפילו כשהוא שר לפאם את ריינבו קונקשן? עם בנג'ו???

mikmik000

New member
../images/Emo6.gif

ברור שכן.. איך אפשר לעמוד בפני בחור שמנגן בבנג'ו?

איזה חמוד.^^../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

הוא דומה לשרק, כשהוא היה אנושי בסרט השני.XD;

דנדוצקע

New member
חמוד מאוד ^-^

אני לא ממש מסכימה איתך, שרק אנושי היה שמן כזה, וג'ון ממש לא. אגב אולגה לאן, רציתי להגיד לך במסנג'ר שאני והוא נולדנו ב-20 לאוקטובר. מגניב

כן, ברור.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

הוא הגרסה הרזה של שרק. P: ווי. מגניש לכם. D:

mikmik000

New member
../images/Emo99.gif איזה מתוק הוא :]

תודה רבה על השיתוף פרקלס
למרות שיש בעיה קטנה עם חוקיות העניין מבחינת תקנון תפוז.. זה קצת בעייתי להביא כתבות סרוקות בגלל העניין של הפרת זכויות יוצרים. שאלתי לגבי החוקיות של ההודעה, וטרם קיבלתי תשובה. בכל מקרה אני לא רוצה למחוק את כל השרשור, ובמקרה הכי גרוע בתחילת השבוע כשמנהלת האשכול שלי תהיה כאן אני אבקש שיפרידו את השרשור אחרי הקטע של הכתבה, ואני אמחוק רק אותה ואפרסם (או שאת תפרסמי) לינק אליה במקום זה [כי אם נותנים לינק זה כן חוקי עפ"י התקנון אאל"ט]. רק רציתי להודיע לך מראש שלא תופתעי במידה ואני אאלץ למחוק. בכל מקרה אני מעריכה את המחשבה, ובמיוחד כשזו כתבה על ג'ון, שזה אפילו יותר טוב ;]

mikmik000

New member
../images/Emo41.gifנמחקו הקבצים- הכתבה בלינק המצורף כאן..

הורו לי למחוק את קבצי התמונות של הכתבה הסרוקה, בשל עבירה על זכויות יוצרים. בפעם הבאה קחו בחשבון שאסור לי להשאיר על גבי הפורום הודעות בסגנון המפרות זכויות יוצרים, ולכן אם ברצונכם להעלות כתבה סרוקה, קשרו אותה בלינק ואל תעלו אותה כתמונה למנגנון תפוז. למי שעוד לא הספיק לקרוא את הכתבה, ניתן לראות אותה בלינק הבא: http://community.livejournal.com/theoffice_us/1264349.html כל הזכויות על הבאת הכתבה שמורות לפרקלס, ושוב תודה לה על השיתוף

F r e c k l e s

New member
תגידי זה רק בפורומים או גם בקומונות?

כי לא זכור שאמרו משו על זה בשום פורום או קומונה שהשתתפתי בהם איי פעם חחח סורי

mikmik000

New member
אלו חוקי תפוז בכלליות..

אבל בגלל כמות הקומונות הקיימות הם לא נאכפים כ"כ בקומונות כמו בפורומים. ולא נורא, לא ידעת.. רק הזהרתי לפעם הבאה. :]

למעלה