ג'וני קיבל מועמדות

adi11111

New member
וכל השנים האלו אנחנו ידענו......

שג'וני מלך עכשיו שכל העולם ידע להשתחוות ועכשיו! גו ג'וני!!
נ.ב מה התאריך המדוייק של האוסקר והאם מישהי יודעת באיזה ערוץ זה ישודר תגידו לי שזה בכבלים או לפחות בסטאר ( כי שנה שעברה זה היה רק ביס ....) תודה......
אני אוהבת את כולכן ואת ג'וני כמובן!! בייביי

ניקול קידמן אחלה וחמודה והכל אבל..

הביקורות לא השתגעו על קולד מאונטין ועם כל הכבוד צריך לתת לשחקניות אחרות גם הזדמנות, וכמו כן שנה אחת היא לא תהיה מועמדת היא לא תמות מזה לא נראה לי שכבר כל כך אכפת לה לזכות זה כולה אוסקר אחרי הכל

Runaway Train

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!! ג'וווווני!!!האהאהאהאהא!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!! אין לי מילים!! עשית את זה! אבל אבל חבל !!חבל הם טיפשים! כמו שמיצי אמרה..זה באמת מראה את פרצופם האמיתי של הטיפשים מאחורי כל זה....הוא עשה תפקידים הרבה יותר מוצלחים מג'ק ספארו,שראויים לאוסקר ובכלל. אני עדיין יוצאת חוצץ (אנחנו באמת רוצות להתקדם!) שזה שובר קופות..וג'וני...נה...לא טוב:| אבל האאא!!!!! יו גו ג'וני!

lovecrime

New member
טוב זה היה ברור

שזה מראה את פרצופם האמיתי. הם לא בוחרים סרט בגלל התוכן אלה בגלל שהוא מכר הרבה. גם סיפרו שיש איזה שופטת לא זוכרת מאיזה מדינה שהסרט מהמדינה שלה (שאומרים שהוא ממש לא טוב) קיבל 3 מועמדויות! טוב אבל הפסל הזה לא יוכיח לגוני וגם לנו שהוא יודע או לא יודע לשחק....זה סתם יתן לנו עוד כמה תמונות לאוסף

lovecrime

New member
והקטע שהוא אמר למטה רק מוכיח

שתגובת הקהל קצת יותר חשובה לו מפרס....!!!! כפרה עליו

Runaway Train

New member
היא התכוונה לקישור שלי!כסילה!

כי הוא לא תמיד חייב ללכת עם המשקפיים יו נואו פאק! ניקול תצילי אותי!

למעלה