ג'ונס וסונן המאמנים הבאים של TUF

yauli747

New member
ג'ונס וסונן המאמנים הבאים של TUF

מה שאומר שהם גם יפגשו בקרב בסוף העונה.

דווח הרגע בדף הפייסבוק של UFC.

מה אתם חושבים על העונה ועל הקרב?

vulcan20MM

New member
מוריד את הכובע בפניי סונן...

הלוחם הראשון בהיסטוריה שמצליח להשיג 2 טייטל שוטים ב2 מחלקות שונות, רק בזכות הפה, ובלי שום קשר ליכולותיו בלחימה.

שאפו.

-ומיותר לציין שתוצאת הקרב הזו היא יותר צפויה מזו של סילבה-בונר.

לדעתי זה יהיה הקרב הראשון מזה לא מעט זמן שהסיכויים לטובת סונן יהיו למעלה מ1-7.

ביזיון.

3 טייטל שוטים

2 מול סילבה ואחד מול ג'ונס.
UFC = WWF

BeniTaz

New member
ה-UFC הופכים להיות פח אשפה

זה כבר באמת נהיה יותר WWE. אני אוהב בידור וחושב שזה חלק מאוד חשוב.. אבל צריך לאזן. ב-UFC אין איזון.. רק שואו ובידור, אפילו אם זה בידור זול. מילא, שיביאו יוצרים ואנשי מקצוע, יכתבו תסריטים ויעשו פרקים ככה מעניינים. אבל עכשיו עוד פעם השטויות של סונן (שנהנהתי לשמוע אותו בפרקים הקודמים אבל מה הוא כבר יכול לחדש?) ועוד פעם הישו של ג'ונס. איפה הספורט כאן? למה לא גוסטאפסון? למה לא הנדו? זה כבר פייר הקטע הזה.. סונן לא נלחם בכלל ב-LHW.

bret24

New member
בושה פשוט בושה...דנה וויט דפוק בשכל

קורמייר רצה לאמן עם ג'ונס, סונן אפילו לא טופ טן בלייטהביוויט, אני מקווה שלפחות עד התוכנית נראה עוד קרב של ג'ונס נגד יריב באמת ראוי, אם לא, נצטרך לחכות בערך שנה
ואולי יותר לקרב של ג'ונס נגד יריב באמת ראוי. אולי דנה וויט פוחד שסילבה יעזוב בשנים הקרובות ורוצה לבנות את ג'ונס כgoat הבא.

הוא לא דפוק בשכל, הוא איש עסקים גאוני

סונן טוב בלזיין ת'שכל מול מצלמות, וכולם מקשיבים לו בין אם מזדהים איתו ובין אם לא, אז מה יכול להיות יותר מכניס כסף ורייטינג מאשר לשים אותו מול מצלמות בתכנית ראליטי?

bret24

New member
כן אז אולי שדנה וויט יעשה על הדרך קרב בין JDS

לבאטיסטה על האליפות, אני מבטיח לך שקרב כזה ימשוך הרבה צופים. בבונאר נגד סילבה כבר היה הרבה יותר היגיון מהקרב הזה, סונן הפסיד פעמיים לסילבה ניצח קרב צמוד מול ביספינג והפסיד למאיה (שהיום הוא וולטרוויט) תוך דקה, לג'ונס לא חסר מתחרים במחלקה שלו. מה עם הנדו ומה עם מאצ'ידה שהובטחו להם קרבות?
החלטות כאלה פוגעות בספורט.

BT24

New member
צעד ביזיוני של ה-UFC

יש כל-כך הרבה דברים מביישים בהחלטה הזאת שאני לא יודע מאיפה להתחיל!

Vizmo

New member
זאת כנראה הדרך להחזיר את המשמעות של TUF

למשוך קהל חדש ולתת פורמט שיעניין ויסקרן אנשים.
כנראה שג'ונס וסונן הם הלוחמים האמריקאים הכי מעניינים
וזאת הדרך של דיינה להחזיר את TUF למרכז העניינים.

לא מסכים עם זה מבחינת הטייטל שוט אבל כן מרוצה שהעונה תהיה מעניינת. לדעתי הסיבה למשיכת הזמן מבחינת דייויס/גוסטבסון היא הרצון לתת להם לצבור נסיון/קהל/סיכוי כשהם יקבלו את ג'ונס. אם אין מי לתת לו אז לזרוק לו את הצעירים שבעוד שנה-שנתיים יוכלו אולי באמת לאיים עליו זה מיותר, כי כרגע הוא יפרק את שניהם.
אבל היי, זאת סתם מחשבה שאולי עוברת לדיינה בראש :)

Vizmo

New member
ג'ונס לא הולך לשום מקום

תהיה עונה מהנה, אנשים יחזרו לצפות בTUF
(שבדיוק קיבלה רייטנג שיא מבחינת שפל)
ואחריי הקרב הזה יתחילו שוב לדבר על מי יהיה הבא שיפסיד לג'ונס.

elad547

New member
מה יהיה...

סונן מגיע לאחר הפסד מוחץ לאלוף ה-MW, איזה הגיון בעולם נותן לו טייטל שוט מול אלוף ה-LHW???
דינה חרטטן, אמר לאחר UFC 153 שהוא יסגור סילבה-ג'ונס, לבסוף קיבלנו עוד קרב פח שלא יקדם את ג'ונס בכלום

זקס11

New member
הכל כבר נאמר

קודם כל, אף אחד לא צריך להיות מופתע מהקרב הזה. הרי כבר כמה חודשים מדברים עליו. היתרון במצב הנוכחי הוא ששני הלוחמים יקדמו בצורה נפלאה את ה TUF. לא כמאמנים, וגם לא כאנשים שאפשר ללמוד מהם משהו, אלא בגלל היריבות האישית.

ולגבי ה UFC- הם פשוט משדרים נואשות בפגיעה בספורטיביות של הספורט. רק חבל שהם לא מבינים שככה הם מרחיקים אוהדים, ולא מייצרים קהל חדש.

JayneCobb

New member
כן, אני שטוף מוח...

וכן, הקרב הוא מיסמאץ' לחלוטין...ונכון, זה לא מגיע לסונן...

אבל אני מרוצה, כי זה אומר שיש לי 13 שבועות פלוס מינוס עם הזיוני שכל שלי, ומבחינתי, חסרות קומדיות טובות בטלוויזיה...

AmitNHB

New member
הבעיה שלי עם סונן זה שהוא פשוט אפס.

מילא לדבר כמו שהוא מדבר מבלי לנפק קבלות בהתאם, לפחות תעשה מאמץ להחזיר לנו על הזיוני המח שלך. הרי ברור שבשנייה שהוא לא יצליח לקחת את ג'ונס לקרקע ויחטוף את האגרוף הראשון שלו (וזה הולך לקרות מהר מאוד) הוא הולך להתקפל כמו ילדה ולוותר על הקרב כרגיל. עם הטראש אוק שלו לפחות תחטוף קצת לפני שאתה נכנע.

זקס11

New member
לכלכת. סונן הוא מספר 1 ב P4P...

בטראש טוק. רק על זה מגיע לו לפחות עוד קרב אליפות. גם מול JDS.

למעלה