ג'ונס וסונן המאמנים הבאים של TUF

Ori L88

New member
לא יודע אם הוא יתקפל

לא סובל את האיש , ושמחתי מאוד שאנדרסון חיסל אותו בקרב השני.
אבל האיש פייטר ובקרב הראשון אכל הרבה מכות שהיו מפילות אנשים מסילבה והמשיך ללכת קדימה.
לא חושב שאחרי מכה אחת הוא יתקפל "לסנדר סטייל".
אבל אם אתה שואל אותי האם יש לו סיכוי בקרב הזה?
התשובה היא פשוט לא.
הוא לא טוב יותר מג'ון ג'ונס בשום אספקט של MMA.
החלטה פשוט מבאסת.
הקרב שלו נגד ביספינג היה חלש מאוד , אנדרסון חיסל אותו.
והוא מקבל טייטל שוט במחלקה מעל! עצבים.

BT24

New member
ודיינה אומר שגרג ג'קסון הוא "Sport Killer"

זה בדיוק ההיפך - גרג ג'קסון אולי לא תורם לערך הבידורי של ה-MMA, אבל האיש שפוגע ב-MMA כספורט מקצועני הוא דיינה בכבודו ובעצמו.

אני באמת לא חושב שאני אוכל לסלוח לאיש הזה על הצעד הזה. פשוט בושה.

BT24

New member
דעתו של דן הנדרסון על העניין

כתב בטוויטר:
"I guess I should just quit training to win fights and to be exiting for the fans and just go to shit talking school. @danawhite"

BeniTaz

New member
דיינה וויט נוקם בהנדו לאחר שהנדו עזב

לטובת סטרייקפורס אחרי הניצחון הגדול על ביספינג. מעניין מה עובר על הנדו וסונן, 2 חברים שמתאמנים שנים ביחד.

היה הרבה יותר מעניין וכיף לראות את הנדו וג'ונס מאמנים ב-TUF.. סונן השמוק האמריקאי הזה כל כך לא מעניין. כמה האמריקאים הזולים האלו אוהבים טראש שאלוהים יעזור. סונן, טראשטוקר ולוחם בינוני מועדף על פני דן הנדרסון, אחד הגברים בעולם!

yair_bar

New member
מנהל
איך נוקם בו אם נתן לו קרב על התואר

והנדו חירבן את העניינים שבועיים לפני האירוע?

יאללה כולנו שונאים את הקירח אבל יש גבול

BeniTaz

New member
"נתן לו"

היתה לו אופציה אחרת לפני? כדי לקדם את האירוע של הנדו-שוגון הוא הכריז שהמנצח יקבל טייטל שוט. הוא לא עשה לו טובה... הנדו ושוגון נתנו קרב גדול והנדו ניצח. ההכרזות האלו מקדמים אירועים וקרבות שלא על התואר ככה שיש משמעות להכרזה מהסוג הזה.

הנדו נפצע אז הלכה ההבטחה? איך סונן נכנס ככה לתמונה לפני הנדו? ברור שכסף אבל אם על הדרך אפשר גם לסגור חשבון אז למה לא? קשה לי להאמין שהוא היה מפר את העניין אם היה מדובר בלוחם אחר שכבר הובטח לו ואפילו שובץ להילחם על התואר. אנחנו גם רואים שלוחמים שאמורים להילחם על התואר ונפצעים מקבלים את ההזדמנות הראשונה אח"כ או אפילו הקרב נדחה עבורם. במקרה הזה נכנס למשוואה לוחם שאפילו לא היה שייך. זה לא ממש נהוג, אפילו לא בשכונה של דיינה וויט.

לא יודע אם זוכרים אבל היה בין הנדו לדיינה דם רע מאוד אחרי UFC 100. הוא הלך לסטרייקפורס וחזר כאלוף סטרייקפורס ל-UFC (ככה שהם גם היו חייבים לקבל אותו, במיוחד אחרי הניצחון הגדול על פידור) ולא קיבל את ג'ונס ישר בתור אלוף, רק אם יעבור את שוגון אבל עכשיו אנחנו מבינים שהלוחם האדיר הזה בן ה-42 (!) לא יקבל את ההזדמנות בקרוב וזה הפסד. הוא כראה לא היה מנצח את ג'ונס אבל לפחות שחלוקת ההזדמנויות תהיה קצת ספורטיבית, לא הרבה.

Luke R

New member
ברור שהוא מתנקם בו

אבל לא נראה לי שעל מה שהיה לפני 3 שנים, אלא על מה שהיה לפני פחות מחודשיים.
ההבטחה לא הלכה בגלל שהנדו נפצע, אלא בגלל שהוא לא הודיע בזמן, ודפק את האירוע.
אני אוהב לראות את הנדרסון נלחם, אבל במקום דיינה, לא הייתי נותן לו להלחם יותר לעולם. (זה כמובן לא אומר שמגיע לסונן לקבל את הקרב)

udi102

New member
סונן הזה נוכל

איך הוא מוצא את עצמו בעוד קרב אליפות ? חחחחח אני מאמין שגונס פשוט יפרק אותו בכל מקום בכלוב ואז סונן ירד להלחם בGSP רק חבל שGSP זה הלוחם היחיד בMMA שלא לוקח קרבות ביזיון כאלה ונלחם כדי להראות שהוא הטוב ביותר

greenstar

New member
סילבה לא פוסל מפגש מול ג'ונס

הבעיה שהוא רוצה בקאצ' ווייט ולא ב205. לא יודע אם ג'ונס יכול בכלל לחתוך לשם ולדעתי הוא גם לא יהיה מעוניין בקרב עם סילבה כי אם הוא יפסיד זה ישאיר לו כתם על הקריירה ולא משנה מה הוא יעשה אח"כ

http://www.sherdog.com/news/news/An...for-Jon-Jones-Bout-We-Are-UFC-Employees-46661

deathstar

New member
לדעתי זה אינטרנס של הUFC לעשות את זה לא ב205

אם זה יהיה ב205 ואנדרסון ינצח, הוא יחזיק בו זמנית ב2 חגורות מה שאומר ש2 הקטגוריות האלו יהיו תקועות - הוא ילחם בכל אחת בערך פעם בשנה...

אני בעד הקרב בקאטץ ווייט.

אבל זה יהיה לרעתו של ג'ונס. אם הוא מנצח, לא חוכמה כי הוא ענק. אם הוא מפסיד, הוא יהיה מבןאס שהפסיד למישהו קטגוריה מתחתיו.

אני אומר שצריך לעשות חוזה על שני סופרפייטס כאלו. בהפרש של שנה שלשני הצדדים תהיה הזדמנות לקרב חוזר.

למעלה