גוסטב או סנטה או לה-לה? איפה הם היום?

galgi12

New member
ההוצאה אכן נראית בסדר

ויש אפילו כתובת אתר אינטרנט רק שהלינק שבור (אתר לא קיים)
מעניין אם הם באמת קיבלו זכויות מ-Music Hall...

ההרגשה שלי עדיין שזה בוטלג. מושקע, אבל בוטלג. מצד שני, מקסיקו, לך תדע...

תודה על הקישור בכל אופן! אם זו אכן הוצאה רשמית זו קנייה אוטומטית בשבילי.

galgi12

New member
דיברתי עם כמה אספנים מחו"ל

והם מאשרים שלצערנו ההוצאה המקסיקנית היא ב-90% וודאות-בוטלג
לטענתם רואים שאפילו העטיפה היא צילום מההוצאה של Music Hall
הם מוסיפים שהדיסק החוקי נדיר ביותר והרבה מחפשים אחריו, אז מיכה - יש לך אוצר קטן בבית

galgi12

New member
Vytas Brenner

הכרתי אותו רק לאחרונה, אבל מאוד אהבתי את האלבום הראשון שלו, La Ofrenda De Vytas מ-1973

כנראה שמוזיקאי גרמני או אוסטרי (נפטר ב-2004) שפעל בוונצואלה והוציא לא מעט אלבומים עם הלהקה שלו.

הצלחתי להשיג ע"ג דיסקים (הוצאה מקומית, מוונצואלה) את השניים הראשונים שלו, שהראשון כאמור - אדיר! (השני גם טוב מאוד אבל זקוק לעוד שמיעה-שתיים ע"מ לגבש דעה סופית)
סביר להניח שאחרי השניים הראשונים המוזיקה הלכה והתדרדרה אבל לא שמעתי אלבומים נוספים שלו (אני חושב שרק השניים הראשונים יצאו על דיסקים)

פולק-פרוג אינסטרומנטלי כמעט לגמרי עם מגוון כלי נגינה שונים. אקוסטי וסימפוני, מאוד יפה.

לדעתי ידבר יותר לפרוגיסטים ופחות לחובבי פסיכאדליה (כנראה זו הסיבה שהוא לא הוזכר פה הרבה)

יש הרבה קטעים משני האלבומים הראשונים בטיוב.

Barmelai

New member
תודה גל

אנסה את הראשון. אני מרשה לך להמליץ לי כאן על פרוג מוונצואלה, אם הוא שווה את זה
אנחנו בזמנים אחרים עכשיו, אין יותר במה להמלצות פרוג אזוטרי ואנחנו אין לנו ברירה אלא להוריד במקצת את הרמה של הפורום עם המלצות שכאלה. זה לא בא מרוע לב אלא בשרידות של אלבומים נדירים.

josi5

New member
לא אוסיף אפילו מילה אחת

על מה שנכתב
רק כמה דברים טכנאים
כל הדיסקים שיצאו מהטרילוגיה הנפלאה הזו... לא חוקיים
לא agitor ולא את שני הגרסאות של sudamerica זו שיצא לפני כעשור וזו שיצא עכשיו לא מקסיקו ולא נעליים... זו אותם הקלטות רק עם חוברת (יש אצלי שני הגרסאות)
עוד משהו... הצתרכו לעבור הרבה מאד שנים אולי כדי שיוכלו להוציא את הבוקסא הנחשכת הזו... כיון שהוקלטה בזמנו בחברת TROVA שמתה לפני הרבה מאד שנים ואצלם הזבויות
santaolalla נסע לארגנטינה לפני כמה שנים כדי להסדיר את הנושא ולא יצליח... אני מקווה שבנתיים
לגבי סנטאולשה... יש עוד 2 תקליטים משנת השמונים שהם שונים לכל דבר אחר שעשה עד אותם הימים והוא חי בלוס אנגלס בסגנון NEW WAVE
wet picnic "ball up" 1980
santaolalla זו שם התקליט 1981
עם השנים הוצא
GAS ראשי תיבות של שמו gustavo alfredo santaolalla 1995
וב1998 הוציא את RONROCO על שם הכלי מיטר היפיפה המוכר בן אינדיאנים של דרום אמריקה וזה מומלץ בחום

Barmelai

New member
ירדתי מגדולתי

לרגע האמנתי שהתעשרתי. נו טוף, בחזרה למעמד הביניים...

josi5

New member
תרשום גם ברשימה

bajofondo מדובר בטנגו אלקטרוני מאד מעפכני שלטעמי מכניס את gotan project המפורסמים בכיס הקטן... אבל זו רק דעתי
אלה שיש להם /www.facebook.com/bajofondo?group_id=0" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/bajofondo?group_id=0" rel="nofollow" target="blank">פייסבוק (לי אין.. אבל אפשר לראות) ולא קשה להם לקרוא בספרדית

Barmelai

New member
דעתך היא דבר אלוהים חיים בשבילי

את גוטן ראיתי בארץ, אגב.

למעלה