גועל

מילי1991

New member
גועל

היי
בשנות ה-20 לחיי, ללא הרבה ניסיון עם גברים, ורציתי לשתף שבתחום המיני אני פשוט - לא נמשכת לכל אחד..
אולי, אפילו אפשר להגיד שאני 98% א-מינית (תכלס, יש דבר כזה?)

אבל-אם אני נמשכת למישהו אז אני נמשכת אליו עד הסוף אפשר להגיד
אבל כשלא ..וזה קורה רוב הפעמים (בלי קשר למראה חיצוני מסוים אגב)- מרגישה פשוט גועל
לפני כמה ימים יצאתי עם בחור שהכרתי ברשת, לפי התמונות והשיחה בטלפון אמרתי לעצמי "אוקי-עובר"
אבל כשנפגשנו פשוט רציתי להקיא ממנו..
הוא ניסה לגעת בי וכ'ו (וחשוב לציין שהוא נראה טוב) ופשוט רציתי להקיא!
אני מרגישה כל כך רע מאז, וסוג של נסגרתי בתוך עצמי מרוב פחד שתחושה כזו תחזור על עצמה
אני כאילו החלטתי להגביר את הסינונים עוד יותר, ולנסות לוודא כמה שיותר שיש מבחינתי "כימיה פיזית"
לא רציתי לשבור לו את האגו אז מרחתי אותו בכל מיני תירוצים (אני כמובן לא אגיד למישהו שאני לא נמשכת אליו) ..
מבאס אותי כל כך כי הוא באמת בחור טוב ויש מצב שיכלנו להתאים משאר הבחינות
באסה +ייאוש

מילי1991

New member
לאחרונה

פשוט חושבת שאולי כדאי לוותר על למצוא אהבה
נפל לי האסימון שכולם אגואיסטים (כן כולל אותי)
כולם חושבים רק על עצמם, בסופו של דבר
ואולי כדאי לי לעבור איזשהוא תהליך לפני שנפתחת לקשר משמעותי שכזה (אם יהיה בכלל...)
למרות שאני כן מאוד זקוקה לתשומת לב

LsMs

New member
כמה דדברים

1.יכול להיות שאת א-מינית יש גם פורום כזה אם בא לך להתייעץ
2.נוכח הגיל וחוסר הניסיון הייתי מהמרת שזה רק נטו נובע מגיל צעיר+חוסר ניסיון ואולי כמה תפיסןת טאבו שהכניסו לך לראש מגיל צעיר? (יש לי כמה חברות כאלה שאמא שלהם הייתה החברה הכי טובה ומגיל 0 הכניסה להם לראש שמין זה כל כך איכסה שהן לא הצליחו במיוחד להנות ממין אם בכלל)
3.אני לא הייתי מפסיקה כי ככל שתראי שתשתפשי בחוויות כאלו לאט לאט חושת גועל שלך מהמרת שתעלם ויותר תצליחי לא להלחץ מקטעים מיניים או דייטים ואהבה תגיע אל תדאגי
את מאוד צעירה...וזה לטובתך תאמיני לי!

מצער שאת מגיעה למסקנה מוטעית

בשלב כל כך מוקדם בחייך בלי לנסות לשנות משהו שעשוי לתת לך פרספקטיבה שונה על הנושא
וגם הצלחה בתחום ההכרויות וכמובן מציאת זוגיות ואהבה

Survivor Man

New member
את בהחלט צריכה לעבור איזשהו תהליך,

ורצוי שהוא יהיה מקצועי.

ולא אני לא ציני. מהפוסטים האחרונים שהעלית עושה רושם שאת די אבודה וזקוקה להכוונה כדי להתאפס על עצמך.

אני ממליץ לך בחום לשקול זאת ברצינות.

מסכימה לגמרי!

אם את סטודנטית יש לך אפשרות לקבל טיפול פסיכולוגי במחירים ממש זולים דרך האוניברסיטה.

הגועל שאת מרגישה הוא מנורה אדומה..

Berethor

New member
ברוך הבא לעולם האמיתי

אומנם אני לא בטוח שזה מדויק לומר שכולם אנוכיים, אני מאמין שיש גם מיעוט של אנשים 'זולתניים', אבל מזה משנה בסופו של דבר? כל עוד מדובר באנוכיות לגיטימית, היא אינה פוגעת כמעט באף אחד, היא רק דואגת לכך שהאדם לא יהיה פראייר, אנוכיות שמבוססת על פגיעה וניצול לא לגיטימי של אחרים היא הדבר הבעייתי באמת. בכל אופן באמת עדיף שתסדרי דברים בראש לפני שאת חוזרת לחפש, כמו גם תצאי מציפיות לא מציאותיות ואשליות, שבסופו של דבר רק מחמירות את המצב ולא משפרות אותו. תשומת לב את יכולה לקבל גם מחברות, אומנם לא ברמה של זוגיות אבל עדיין, אם זה הסיבה היחידה שאת בקשר, יש לזה גם תחליפים, טובים יותר או פחות.

dorons7979

New member
כולם אנוכיים

זה אולי הטבע שלנו, אבל לאגואיזם יש גם את הניגוד, ההפך. ורוב האנשים נמצאים בספקטרום שבין לבין. כך שאני לא חושב שזה באמת יפה להגיד שכולם אגואיסטים באופן מוחלט. אני מניח שעם כניסת החגים יש כאלו שתורמים מזמנם בשביל כאלו שמצויים בשכבות החלשות של האוכלוסייה. אפשר לקרוא להם אגואיסטים? במידה מסוימת אולי, אם הם פועלים בשם האלטרואיזם...

שטויות של חצות...:)

מילי1991

New member
צודק

מה אני אגיד לך
שכנעת:)
אני יכולה להגיד על עצמי שבעבר ניסיתי להיות טובה עם כולם.. ולתת מעצמי עבור החברה, עבור המשפחה וכ'ו..
היום המצב הוא שאני באפס נתינה- כי פשוט אין לי כוח
וזה מבאס מאוד

nirity1

New member
אני חושבת שאת צריכה לגשת לטיפול

את חייבת לברר לעצמך למה את מרגישה תחושה של גועל ורצון להקיא ( אלא תחושות חזקות מאוד ולא ממש אופיניות )

א-מיניים הם אדישים לסקס ולמין השני את מתארת תחושות של משיכה מצד אחד (לפחות לגברים מסוימים), משולבות בדחיה פיזית - גועל, רצון להקיא. אני לא חושב שהפורום הזה הוא המקום המתאים לפתוח את זה, אבל לעניות דעתי הבלתי מקצועית זה נשמע כמו איזושהי פוסט-טראומה לפגיעה מינית כלשהי. אני מצטרף להמלצות לייעוץ מקצועי.

למה את לא יכולה להגיד לגבר שאת לא נמשכת אליו?

יש הרבה משני הצדדים שהכל מתאים על הנייר ומבחינה
פיזית גם כשנפגשים ומכירים ועדיין משהו חסר להם ולא
"מתמגנטים".

שלום

צרי את קשריך בגלל אהבה ולא בגלל משיכה. צרי את המגע כמחוות אהבה, ואז תהיה לו יותר משמעות בשבילך ותיהני ממנו יותר. נסי להתגרות ביחד עם החבר במגעים מקדימים.

כוכב Venus

New member
למילי

היי מילי,

תודה רבה על גילוי הלב הלא פשוט הזה.

קודם כל- את מגדירה את עצמך כמי שאולי היא א-מינית. מאחר שיש כאן פורום כזה, מציעה לך לכתוב ולהעלות שם את תהיותייך ואת מצוקתך כדי שתוכלי לקבל כיוונים חדשים להגדרה הזו שלך.

כל אחד מאיתנו נמשך לצד השני מכל מיני סיבות ולאו דווקא זה מתחיל בפיזיות. את מגדירה זאת כמשיכה פיזית, אחר יכול להימשך בגלל תכונת אופי כגון הומור, אחר על סמך הצלחה של אותו אדם וכמובן יש עוד מגוון.
אז את הגדרת את המשיכה שלך כפיזית. אשמח אם תרצי לפרט מה זו מבחינתך אותה משיכה ולמה את מתכוונת בהגדרה שלך אותה.

את מרגישה שעיקר הבעיה היא שאת מאד- ביקורתית, אולי? כלומר יש לך דרישות פיזיות גבוהות מאד, שרק גברים הממלאים את אותם הקריטריונים הפיזיים הללו יגרמו לך להימשך אליהם. מי שלא יעמוד במבחן הזה יעורר בך דחייה.
לי קצת מרגיש, באופן אישי, שיש כאן משהו קצת קיצוני בהגדרות שלך. אולי המילים שלך נשמעות יותר קשות ממה שהן? או שאת נמשכת בטירוף או שאת נגעלת בטירוף. בכל קיצוניות יש משהו מאד מטריד ומפריע. השאלה היא האם, לדעתך, ניתן לצמצם מנטלית את הפער הזה? כמו כן- בבקשה תגדירי לי מה זה מגעיל בשבילך.

לגבי הדוגמא שנתת- החלטת לתת הזדמנות למישהו ש"עבר" מבחינתך וכשנפגשתם הרגשת צורך להקיא ממנו. לפי מה שכתבת, נשמע שרצית להקיא מהיחס שלו כלפייך, לאו דווקא מהמראה החיצוני שלו. תקני אותי אם אני טועה, ואשמח שתסבירי למה את מתכוונת.

עוד שאלה- כשאת מרגישה את הצורך הזה להקיא, איך זה מתבטא אצלך? גם חיצונית וגם פנימית? זו שאלה קצת מוזרה, אבל חשוב שתנתחי את זה עם עצמך. מה את משדרת לאחרים ואיך את מתמודדת עם התחושה הזו באותו הרגע, בעיני עצמך.

קושי נוסף שכן חשוב להתייחס אליו- וכפי שכותבים אחרים שאלו אותך כאן- הוא שנראה שיש לך קושי עם אינטימיות, עם היכרות אמיתית והקישור בין משיכה לבין יצירת אהבה ויצירת קשר. השאלה מה עומד מאחורי המכתב שלך, האם עברת משהו בעברך שקשור לכך, האם קיבלת דוגמא כזו מקרובים אלייך?

נראה שצריך לעשות סדר במחשבות וברגשות שלך קודם כל. אם תרצי להשיב על השאלות כאן...

בהצלחה,

ונוס

אייבורי

New member
אני חושב שלא עברת את שלב האוננות

תחזרי לצאת עם גברים בעוד שנתיים ניסיון

yoez1

New member
מילי לכי עם הלב בתור יועץ 8 שנים

ותבדקי אם את נמשכת למין השני. זו לא בושה

yoez1

New member
אז מה החשש ביציאה מהארון? מציע לפנות לאיגי

מילי1991

New member
אני חושבת שחלה כאן אי הבנה!!!

התכוונתי לאמר שאני סטרייטית לחלוטין עד כמה שאני יודעת!
והאמן לי אני יודעת
תודה רבה בכל אופן
שבוע טוב!

למעלה