גועל
היי
בשנות ה-20 לחיי, ללא הרבה ניסיון עם גברים, ורציתי לשתף שבתחום המיני אני פשוט - לא נמשכת לכל אחד..
אולי, אפילו אפשר להגיד שאני 98% א-מינית (תכלס, יש דבר כזה?)
אבל-אם אני נמשכת למישהו אז אני נמשכת אליו עד הסוף אפשר להגיד
אבל כשלא ..וזה קורה רוב הפעמים (בלי קשר למראה חיצוני מסוים אגב)- מרגישה פשוט גועל
לפני כמה ימים יצאתי עם בחור שהכרתי ברשת, לפי התמונות והשיחה בטלפון אמרתי לעצמי "אוקי-עובר"
אבל כשנפגשנו פשוט רציתי להקיא ממנו..
הוא ניסה לגעת בי וכ'ו (וחשוב לציין שהוא נראה טוב) ופשוט רציתי להקיא!
אני מרגישה כל כך רע מאז, וסוג של נסגרתי בתוך עצמי מרוב פחד שתחושה כזו תחזור על עצמה
אני כאילו החלטתי להגביר את הסינונים עוד יותר, ולנסות לוודא כמה שיותר שיש מבחינתי "כימיה פיזית"
לא רציתי לשבור לו את האגו אז מרחתי אותו בכל מיני תירוצים (אני כמובן לא אגיד למישהו שאני לא נמשכת אליו) ..
מבאס אותי כל כך כי הוא באמת בחור טוב ויש מצב שיכלנו להתאים משאר הבחינות
באסה +ייאוש
היי
בשנות ה-20 לחיי, ללא הרבה ניסיון עם גברים, ורציתי לשתף שבתחום המיני אני פשוט - לא נמשכת לכל אחד..
אולי, אפילו אפשר להגיד שאני 98% א-מינית (תכלס, יש דבר כזה?)
אבל-אם אני נמשכת למישהו אז אני נמשכת אליו עד הסוף אפשר להגיד
אבל כשלא ..וזה קורה רוב הפעמים (בלי קשר למראה חיצוני מסוים אגב)- מרגישה פשוט גועל
לפני כמה ימים יצאתי עם בחור שהכרתי ברשת, לפי התמונות והשיחה בטלפון אמרתי לעצמי "אוקי-עובר"
אבל כשנפגשנו פשוט רציתי להקיא ממנו..
הוא ניסה לגעת בי וכ'ו (וחשוב לציין שהוא נראה טוב) ופשוט רציתי להקיא!
אני מרגישה כל כך רע מאז, וסוג של נסגרתי בתוך עצמי מרוב פחד שתחושה כזו תחזור על עצמה
אני כאילו החלטתי להגביר את הסינונים עוד יותר, ולנסות לוודא כמה שיותר שיש מבחינתי "כימיה פיזית"
לא רציתי לשבור לו את האגו אז מרחתי אותו בכל מיני תירוצים (אני כמובן לא אגיד למישהו שאני לא נמשכת אליו) ..
מבאס אותי כל כך כי הוא באמת בחור טוב ויש מצב שיכלנו להתאים משאר הבחינות
באסה +ייאוש