גועל

yoez1

New member
אה אוקיי

מתנצל יקירה.
אז החוסר משיכה שלך לגברים יכולה לנבוע מזה שהם פשוט לא מושכים מה לעשות.
מה כל אשה מושכת? ממש לא, יש נשים שאי אפשר לגוע בהן במקל.
כנראה שהגברים שבאת איתם במגע הם גברים לא אסטטים- שעירים, שמנים, מקריחים, פצעים וכו'.
אני לא יודע את זה את תגידי כדי שאוכל לאבחן את המקרה ולתת פתרון.

באהבה, יואל היועץ :)

מילי1991

New member
ממש לא

ממש לא מה שתיארת..
אני מתחילה יותר ויותר לחשוב שמשיכה זה משהו רוחני/אינטלקטואלי/נשמתי

yoez1

New member
גם מסכים. הנפש זה המשיכה גם בעייני ואני גבר:]

Berethor

New member
בתור בחורה, זה לא כזה מפתיע

משיכה בסיסית והפשוטה ביותר היא דווקא פיזית ומינית, אבל בגלל שאת עושה רושם בשרשור הזה של אדם דיי א-מיני, לכן המשיכה שלך היא מסוג שונה.

אם כולם היו נמשכים אל כולם הייתה אורגיה

המונית.
זה טבעי ולגיטימי לא להמשך לכל אחד, וגם לאדם שנחשב לחתיך, אם האופי שלו הוא איכסה ומגלים את זה ברגע שהוא פותח את הפה שלו.

את צריכה סבלנות, וכן, כולם מונעים ופועלים ממקום שבו זה נותן להם משהו. מה המוטיבציה של בנאדם לעשות משהו בלי שיצא לו מזה?
גם אנשים שעושים מעשים טובים עושים את זה כי יוצא להם משהו, זה עושה להם הרגשה טובה ונפלאה, אחרת לא היו עושים...

ככה פועל העולם שלנו, זו דרכם של בני אנוש.

Berethor

New member
זה א-אפורה ליתר דיוק

זאת אומרת ככל הנראה את באמת א-מינית חלקית, אבל לא שלמה, אחרת לא היית נמשכת לאף אחד. בכל מקרה עצם זה שיש כאלה שאת כן נמשכת עליהם זה עדיין עדיף לך מכלום, וגם יותר עדות לכך שאין לך מה לחפש עם מי שאינך נמשכת עליו זה הכל, אם היית א-מינית שלמה לא היה לך הרבה בחירה בנושא, זה היה או להיות עם מישהו שלא נמשכת עליו(שזה כולם) או להישאר לבד, או לקוות למצוא מישהו שגם כמוך שהסיכוי לזה לא בדיוק גבוה. כמובן עדיין יכולה להיות הבעיה של אלו שאת נמשכת עליהם לא נמשכים עליך חזרה או שאלו שאת נמשכת עליהם אולי לא בדיוק טיפוסים שאפשר לנהל איתם קשר, אבל זה כבר בעיה שקיימת אצל לא מעט אנשים, רק שאצלך היא כנראה יותר קשה אם זה באמת סיכויים של רק 2 אחוז רלוונטי וגם הוא לא בטוח שיהיה מתאים.

yoez1

New member
הבנתי עכשיו בקריאה חוזרת את הבעיה שלך

והפתרון קל וחומר: הבחור שנפגשת איתו ניסה לגעת בך.
זו הטרדה מינית ונשים לא צריכות לשתוק היום.
את מספרת פה דבר חמור.
היום המשטרה מטפלת בכאלה מקרים ויש ארגונים שתומכים בנשים כאלה.
גבר שינסה לגעת באשה? איפה אנחנו נמצאים? בגן חיות?
כשגבר ואשה מגיעים למצב שהם בוטחים זה בזה אז זה בא באופן משותף וטבעי ולא שאת תגעלי והוא יגע בך.
את תגעי בו והוא בך ביחד שניכם תרצו בדבר.

אני מצטער שהגעתי למסקנה הזו מאוחר מתוקתי.

מילי1991

New member
לא מדויק

אם זו היתה הטרדה אני הייתי לחלוטין מודעת לכך
יש מצב שאני הבאתי את זה על עצמי (אההממ.. פלירטטתי איתןו בטלפון)

yoez1

New member
דיי לנשים שחושבות שהביאו את זה על עצמן

נשים יקרות גם אם תסתובבנה ערומות ברחוב זה לא סיבה לגבר לשים יד.

Shamy

New member
לא חושבת

ולא הבאת את זה על עצמך..הוא פשוט נגע בך כנראה מוקדם מדי וזה לא נורא פשוט היית צריכה להגיד משהו

אני על עצמי באופן אישי יודעת שבדייטים גם לי קצת קשה שנוגעים ושולחים ידיים מבלי שאני בכלל מוכנה לזה..ואם זה קורה אני פשוט בנונשלנטיות מזיזה לבחור תיד ואם הוא לא מבין תרמז אני אגיד משהו כמו...מוקדם מדי כרגע לזה..ומחייכת...

אבל זה עניין של התנסות השתפשפות בדייטים ובדברים כאלה

אבל הוא יועץ זוגיות 8 שנים ותורם מזמנו הפרטי בחינם!!!!!!!!

אם יורשה לי... את לא חייבת להימשך לכל אחד על סמך תמונה.
אני חושבת שזה בסדר להימשך לזה ולא לאחר וזה בסדר להרגיש שפתאום לא בא כאשר קודם היה בא לך.
אבל אני חושבת שזה לא בסדר להרגיש תסכול, או "מזוכיזם" כמו שתיארת בהודעה אחרת, הרגשת של חוסר ביטחון והערכה עצמית נמוכה, או להסיק מסקנות חד משמעיות שאת לא מינית. את עדיין צעירה, ללא הרבה ניסיון עם גברים (כמו שאת כותבת). ואני משערת שאת עדיין לא יודעת למה את נמשכת בגבר ומה את מחפשת.
עדיין לא גיבשת דעת לגבי קשר זוגי, אני טועה?

יסלחו לי אחרים, אני חושבת שחלק מהדברים שנכתבים לך כאן, גורמים יותר נזק מאשר תועלת.
מישהו כאן (ושהוא יסלח כי איני זוכרת מי זה היה) נתן לך עצה ששווה זהב: ללכת לטיפול.
כי בטיפול את יכולה "לשפוך" את כל ליבך ויחד עם המטפל להבין מה מקור ההרגשות הללו שיש לך.
אפשר להגיע לטיפול פסיכולוגי במחירים נמוכים, דרך קופת החולים. (יש פסיכולוגים שיש להם הסדר עם קופות החולים, תבררי בקופה אליה את משתייכת).

בהצלחה, יקירה.

Apikachu L

New member
יתכן ואת דמיסקסואלית/א-פורה - יתכן ולא

אני ממליצה כן להתייעץ בפורום א-מיניים ולדבר על זה, לראות אם יש חוויות דומות לשלך.

בכל מקרה, בין אם את מינית ובין אם לא - אין בזה שום פגם. זו את, ככה המיניות שלך עובדת, וזה מעולה - כי את ככה ואת טובה כפי שאת. את לא חייבת שום דבר לאף אחד אם את לא רוצה. מגעיל אותך שמישהו נוגע בך? שלא יגע עד שלא תרגישי בנוח. לא תרגישי אף פעם בנוח? שלא יגע אף פעם. אין שום סיבה שבעולם שתרגישי רע ותכריחי את עצמך לעשות משהו שלא עושה לך טוב.

הנה לינק לפורום א-מיניים. בהצלחה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=1493

למעלה