גורם בקדימה - "קדימה מתה"

bhnadav

New member
אל תקשקש.

אם כל מתפקדי הליכוד היו מצביעים באמת ליכוד, הליכוד היה מקבל יותר מנדטים מקדימה. עובדה שלמרבה הפלא - זה לא קרה!

mean girl 16

New member
אולי

לא קראתי את הקישור לכתבה על קדימה. אבל הטענה שאין התפקדות- לפי מה ששמעתי היא נכונה.

ElvisAlive

New member
התפקדות או לא

מה שקובע בסוף זה הבחירות. בינתיים הליכוד הוא פחות מחצי מקדימה.

trigotrigo

New member
גם על הליכוד אמרו את אותו הדבר

אחרי הבחירות "בית המפלגה נטוש. אין אירועים ואין פעילות. אין מה שמאחד את הפעילים" מישהו מרגיש דז'ה וו?

trigotrigo

New member
לא,

אני פשוט אומר שזו לא חוכמה להגיד את זה על כל מפלגה, כי זה מאבד מהערך שלו אחרי פעם אחת..

ElvisAlive

New member
מי אלה הבכירים האלה?

חוץ מזה שהאתר שהבאת הוא ימני קיצוני הוא גם לא מביא שמות. אני לא מתייחס ל"בכירים" בלי שם.

bhnadav

New member
לא,

כל שאני מבקש הוא שתצטט באופן מדוייק את הידיעה מידיעות אחרונות, ולא את הספק-ציטוט-של-הספק-ציטוט כפי שמובא באתר הזה. והחובה שלך היא להביא ידיעות אמינות.

הנה ציטוט הידיעה באתר..יאללה קדימה:

קדימה מתה? 25.05.06 יאללה קדימה מרים את הכפפה ופותח בדיון פנים מפלגתי. מה אתם חושבים ומה אתם מציעים? לפני שתשיבו, קראו את שפורסם ב'ידיעות אחרונות'. גורם בקדימה: קדימה מתה חודשיים אחרי ניצחון קדימה בבחירות, מפלגת השלטון משותקת, לא הצליחה לצרף תומכים חדשים ולכונן מוסדות מפלגתיים. גורם בקדימה קובע: "קדימה מתה". חברי כנסת ופעילים בקדימה טוענים כי מצבה של המפלגה עגום ונראה כי קדימה הולכת ונעלמת. קדימה טוענים מנגד כי המפלגה אינה דועכת אלא סובלת מחבלי לידה של מפלגה חדשה. כך מדווח עיתון "ידיעות אחרונות". הוכחה לדעיכתה של קדימה מגיע ממספר חברי קדימה העומד על כ- 13 אלף חברים בלבד, כאשר מספר חברי הליכוד גדול פי עשרה ועומד על 130 אלף. גורם בקדימה אומר כי "קדימה מתה. בית המפלגה נטוש. אין אירועים ואין פעילות. אין מה שמאחד את הפעילים. יש לנו תדמית של מפלגה חד פעמית, אין התנהלות ורצון להמשיך את מה שאריק בנה. הפחד הוא שנגמור כמו שינוי". יועץ בכיר של אחד השרים מגלה כי "אני לא מאמין בקדימה ולכן לא הסכמתי לעזוב את הליכוד", אמר היועץ והוסיף כי "אני באופן אישי לא מאמין שקדימה תחזיק מעמד". _________________________ האם לאתר זה הינך מאמין?

trigotrigo

New member
מיידלע,

ערוץ 7 הוכיח את עצמו שוב ושוב כבלתי-מהימן. אין שום סיבה שנסמוך עליו כמקור מידע מצטט.

ElvisAlive

New member
נגיד שזה פורסם בידיעות

בכל מקרה זה לא משנה כי כל אחד יכול להגיד "בכיר מקדימה". מסה בכיר? חבר נכסת מקדימה? שר? יועץ?

הנה קול קורא לפעילי קדימה שפורסם

בנושא באתר הפעילים "יאללה קדימה": קול קורא לפעילי קדימה 29.05.06 אנו מפרסמים את מכתבו של דודי רובינשטיין לפורום האתר. דבר ראשון, חשבתי על זה ולמרות שלפני שבוע זה לא היה נראה לי ריאלי, לדעתי יש לנסות לארגן איזשהו מפגש פעילים במרכז הארץ. זה יעזור לפחות לבדוק מי כמה ולמה כי כרגע יש פיזור וחוסר תקשורת מוחלט. חוץ מזה, יש לארגן בתור אתר יאללה קדימה מן "דף קשר" של הפעילים שנוכל לראות מי בנמצא ואיך ליצור קשר. צריכים למצוא דרך ליצור קשר ישיר עם פלסנר שהוא כרגע מנכ"ל המפלגה ולהסביר לו את כל חששות הפעילים ולקבל את תגובתו לטענות ש"קדימה מתה". אני אישית יכול להגיד שאני ממש מודאג, יש תחושה של "אין עם מי לדבר" ושהמפלגה נמצאת במצב רע. יש הרבה פעילים עם מוכנות לפעול ואין להם איך לממש את זה. אני מוכן להתחיל את הבנייה של הדף קשר, כל פעיל שמעוניין להשתתף שישלח לי את הפרטים שלו באימייל - שם, עיר מגורים, מספר טלפון ואימייל. אני אדאג להעביר דף קשר מוכן בין כולם ונתחיל מזה. ______________ זה לא ציטוט בערוץ 7 מידיעות אחרונות - זה אתר פעילי קדימה בכבודו ובעצמו.

למעלה