גורמה סבזי

niya

New member
גורמה סבזי../images/Emo9.gif

משעשע...
אני מקבלת לתיבת הדוא"ל שלי כל מיני שטויות, ביניהם גם מגזין אי-מייל לבישול שנקרא "פפריקה" ומבוסס על תוכנית טלויזה עם אותו שם. היום קיבלתי את המגזין, ותראו מה דליתי מתוכו (שימו לב לדגל איראן למטה)

דוטקצי

New member
נכון שחיתוך בסכין את הירק- הטעם אחר- לא יאמן

אמא לה !!!!!!!!!!!!! יא חודה!
!!
!!!!!!
! אני בעבודה, ממש מריחה ומייררת, הייתי מתה ל גורמה סבזי-לצהריים, אפילו לסוע עד תל אביב לאכול במסעדה-גורמה סבזי,אבל שני הדברים לא יתקיימו היום,,, יש לי השתלמות-"העצמה אישית, אסרטיביות",,, אבל אקנה הרבה ירק ויאלה להכנת גורמה סבזי,,,בשבוע הבא,ותן את החיתוך ל-----, כי ניסיתי במיג'מיקס וזה יוצא אחרת, נכון שחיתוך בסכין את הירק- הטעם אחר- לא יאמן, בתאבון
לךniya יקירה-המתכון חימם לי את הלב,והוציא לי את ה"רודה" (קישקה-מעיים) עכשיו ראבה כפליים

niya

New member
מה את חושבת?../images/Emo8.gif../images/Emo191.gif../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif../images/Emo203.gif../images/Emo115.gif../images/Emo126.gif

גם לי יצא הקישקע החוצה מהתיאורים שם... מה גם שאני כבר יומיים משרה מאש לגונדי - אצלנו משום מה קוראים לתבשל של האורז + מאש + סבזי גונדי למי יש הסבר לזה??? אז זה עוד יותר הוציא לי את הג'ננה לאוכל פרסי
מצאתי לך את כל הירוקים נראה לי שאני קונה בשוק השבוע את כל הירוקים ומכינה כמויות של סבזי לגדוד

niya

New member
ו... ללא ספק את צודקת

חיתוך ידני (=בסכין) יוצא אוכל שווה בהרבה

פרויז1

New member
בעבודה תובעים אותי

להביא להם אורז פרסי . וזה אחרי שסיפרתי להם שאני מבשל אורז שהגרגירים אפשר לספור, וגם רכים, ושאפשר לספור ת'גרגירים. כבר יותר משנה לא עוזבים אותי, ןמדי פעם שואלים אותי "מה עם האורז הפרסי שהבטחת?" אני לא הבטחתי. אבל אם 2 אומרים לך שאתה שיכור - לך לישון!!! ליום שני אני מכין להם הפתעה 2 סירים: 1. גורמה סבזי 2. אורז פרסי עם תפ"א בתחתית. דיווחים - בהמשך.

niya

New member
תצלם ותעלה תמונות../images/Emo202.gif

גם של האוכל
וגם של החללים (אחרי שנפלו מהאוכל וקינאו שלהם אין כזה)

פרויז1

New member
../images/Emo8.gif

האמת שיש רק אחד שמנדנד לי, ועוד אחד שרק מדי פעם מבקש. אז החלטתי להכין איזה 10 מנות ולהביא במיכלי האלומיניום האישיים כדי שאיש/ה לא יפול חלל בשעת מילוי תפקידו בעבודה.
נראה לי שאני יורה לעצמי ברגל.לא כך רונית? כי התהודה
תגרום לגל של ביקושים . מַכפַּתלי, אם זה יעלה
את ערך המניות שילללנו
אה?

niya

New member
אני מתפלאת עליך../images/Emo2.gif

אתה לא חושב כמו פרסי טוב?
אחרי שיפלו חללים, תתחיל לקחת כסף עבור ארוחות הצהריים
ככה תעשה כסף נוסף ועוד בזמן העבודה

פרויז1

New member
בואי נתחיל במספרה

ונחליט לגבי המסעדה - לפי ביקוש עתידי. תגידי ! מה עדיף כלכלית? כן/לא להפיל חללים? אני מתחיל לחשוב שחללים כפי שאת הצעת קודם,יעשה הכי תהודה, לא? כי בלי דם - אין חדירה לתודעה ההמונית.

niya

New member
לדעתי, הרעיון הגדול הוא דווקא

ללכת על השילוב, ככה זה יהיה חדשני וייחודי אני אספר (ככה זה יהיה אוונגארדי לחלוטין) אתה תבשל מי ממלצר?

פרויז1

New member
gamari

אני מפנה את מקומי בכל הקשור לאוכל: ל - gamari . חביבתי ! כדי להבין למה, את היית צריכה להגיע לאחד מערבי החמישי שאמו מוניר אירגהנ. תזמורת עם 4 זמרים שמתחלפים מ- 09:00 עד 01:30 סלטים, משקאות קלים, גונדי, 2 סוגי אורז, קבב על האש, פרגיות על האש, גורמה סבזי, עוד סוג של גורמה פרסי, אפשר לבקש תוספות. ואם כל זה לא מספיק, מתחילת הערב עד סופו בפוייאה היתה בירה למזיגה חופשית !!!!! רוצים עוד משהו? בבקשה : בסוף יש צ'אי חופשי עם קוביות סוכר. לא מספיק? מי שרוצה להתפנק על נרגילה - יכול לבקש ומיד יקבל נרגילה מוכנה דלוקה עם טבק בפנים - רק לשאוף. רומים גם משקה חריף? תקבלו, אבל זה כבר בתשלום לא גבוה. וכל זה במחיר חסר התחרות בסך : אשאיר את המחיר לניחושים. כמה כל זה שווה? תנחשו בבקשה!

niya

New member
תלוי

אם היא פרסייה, אז היא ידעה להוציא את זה במחיר זול...

gamari

New member
אבל....

אבל דוד שלח אותי... אהההה................ דוד ? 100 שקל........ לא צחוק. וזה לא שהשגנו בזול, להזכירכם, המקום היה כשר למהדרין.. די יקר כל ענייני הדת. המון הוצאות, פשוט חסכנו בעלויות כח אדם במקום באוכל .למעשה לא חסכנו באוכל, סרוויס חופשי ללא הגבלה, שתיה בשפע והשתדלנו לשמור על שירות טוב. אחי ואני היינו מפקדים בצבא והנחלנו במלצרים משמעת של חיילים. מי שהיה , יודע על מה אני מדבר.

gamari

New member
יש מצב

כרגע אמא שלי בהקמת עסק חדש... יותר נכון שחזור תחום ישן בתחום הסרות שיער באינפרא... הקידמה... מעט זמן והעסק יעבוד. גם ענייני אמרגנות ארועים לקהילה יבואו בחשבון. בינתיים באים איתה במגע עסקי כל מיני גורמים עם כל מיני הצעות יצירתיות . היא לא תעשה את זה לבד. יש מאחוריה משפחה שלמה שהם הגב שלה (אחים שלי , אבא שלי ואני). נראה מה יוליד יום

gamari

New member
אגב בעניין השילוב

אחד הדברים היפים בארכיטקטורה זה הסינרגיה. תחת אותה קורת גג יכולים להתרחש מספר פעילויות שונות לחלוטין. וזה די מקובל שחנות ספרים או מספרה או אםפילו מכון קוסמטיקה משמש כבית קפה עם מאפים קלים. הלא ממילא מדובר במפגש של נשים (לרוב) שקובעות ביחד כדי להיפגש, לרכל, להתעדכן ובין היתר טיפול פנים או תסרוקת וכו'. ומה רע אם זה יכלול גם הפוך ? דוגמא נוספת זה רחוב שביום משמש לתעשייה הזעירה ובתי מלאכה. ובערב, במקום שיהיה עזבון ושממה, משמש למגורים לצעירים בלופטים ואפילו גם בתוספת פאבים ומועדונים סולידים, מה שגורם לפעילות מלאה של הרחוב. ואגב, המון מבני חינוך (בתי ספר לדוגמא) פורמליים הופכים לשממה ומרבץ לנרקומנים וכל מיני משוטטים בשעות הצהריים המאוחרות עד הבוקר, למה שהמבנה לא ישמש באופן קבוע להעשרה, חוגים, פעילויות אחה"צ בשאר שעות היממה ? למרות שזה קיים במעט מאד ישובים, זה אקט חיוני.

למעלה