שלום
L limors2 Active member 9/8/06 #25 המוזיקה הבריחה את כולם?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אם היה לי פריזון ברייק הייתי בורחת אני רוצה עוד דברים מעניינים כמו הדר השיכורה בלהקה שלי במיי בנד
המוזיקה הבריחה את כולם?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אם היה לי פריזון ברייק הייתי בורחת אני רוצה עוד דברים מעניינים כמו הדר השיכורה בלהקה שלי במיי בנד
ג גינגימניה New member 9/8/06 #30 אני מאזינה פה ושם, וחוגגת עם עצמי את ט''ו באב משמע אני אוכלת הרבה מתוק..שזו דרך להמתיק ימים כאלו.. והדילמות במיי בנד באות בסביבות השעה 12 בצהריים.
אני מאזינה פה ושם, וחוגגת עם עצמי את ט''ו באב משמע אני אוכלת הרבה מתוק..שזו דרך להמתיק ימים כאלו.. והדילמות במיי בנד באות בסביבות השעה 12 בצהריים.
L limors2 Active member 9/8/06 #31 לא דילמות, הודעות מעניינות../images/Emo54.gif ראית את מה שקרה לי? זה נמצא בשרשור של ההודעות התפוזיות, כמה שרשורים למטה
לא דילמות, הודעות מעניינות../images/Emo54.gif ראית את מה שקרה לי? זה נמצא בשרשור של ההודעות התפוזיות, כמה שרשורים למטה
L limors2 Active member 9/8/06 #26 ואת! למי את חותכת סלט??../images/Emo54.gif אני רוצה לשמוע את זה בביצוע של קרן פלס. ואני מגיבה לעצמי שוב
ואת! למי את חותכת סלט??../images/Emo54.gif אני רוצה לשמוע את זה בביצוע של קרן פלס. ואני מגיבה לעצמי שוב
L limors2 Active member 9/8/06 #29 שמעת את החדש שלהם?../images/Emo54.gif הוא ממש מעולה מעניין מתי הוא יגיע לגלגלצ...
R RJlake New member 9/8/06 #32 לא שמעתי../images/Emo12.gif באמת מזמן לא שמעתי אותם... ואיכ השיר שעכשיו הוא שר את זה בפסטיבל בשקל..מזעזע!
לא שמעתי../images/Emo12.gif באמת מזמן לא שמעתי אותם... ואיכ השיר שעכשיו הוא שר את זה בפסטיבל בשקל..מזעזע!