גזענות בעכו

מוחמד5

New member
חחחח

רציתי בתור תשובה להביא לך את איזה 10 מקרי ידוי אבנים שהיו בשבועיים שלוש אחרונים טעיתי בספרה !! חברון ! בעלין! ספטמבר !!.......... בכל מקרה, צריך לגנות כל פעולה אלימה נגד אזרחים תמימים לא חשוב איפה וע"י מי.

respecta1

New member
על מה אתה מדבר

קודם כל תראה, יש 7 כתבות על 7 מקרים שונים כל אחד באתר חדשות שונה, זה ברור שהם לא מפרסמים את הכל ובכתבה אחת מסופר על כמה מכוניות שהותקפו, אז זה הרבה יותר מ10 ולסלעטון הפאשיסט, שום קונצפירציה.. הנהגים האלה כולה נוסעים בכביש לא מפריעים לאף אחד, התושב הערבי יש לו 101 שכונות ערביות והוא מעדיף לעבור לשכונה של יהודים דתיים הוא רצה לעשות פרובוקציה

respecta1

New member
../images/Emo41.gif אגב ראיתם את זה..

http://news.walla.co.il/?w=//1168546 המחבלים האלה סטלנים

ינשוף4

New member
עשית "סלט"- והחמצת.

את התופעה המתוארת בכתבה אני רואה רע. אבל הסטת את תשומת הלב לקק"ל. וזה כבר תחום אחר לגמרי. וגם הפרוט בכתבה מעורר תהיות. א. מה פרוש "שכונה של שומרי-מסורת"? חילונים? דתיים? אם דתיים- אז גם לי לא מתאימה (או אני לה). ב. מעבר דירה ביום כיפור? לשכונה של "שומרי מסורת"? ג. לגבי התנכלויות ונזקים- פניות לגורמים חברתיים ופוליטיים, אבל לא למשטרה? ד. "הגברת האבטחה". כוללת גדר ומצלמות- בסדר. אבל כלבים? דבר ראשון- אני אוהב כלבים. ולא רוצה שייפגעו. לא על ידי הונדאלים, ולא ע"י הרשויות, אם יפגעו במישהו. אז לשים אותם "בקו העימות"? ולא איכפת לי שייפגעו ונדאלים. אבל עלול להיווצר "עימות" שלהם גם עם ילד ש"עבר בסביבה", או ניסה לחלץ כדור שעף לחצר. ה. סיכום התהיות- לא ברור, לפחות לי, באיזו מדה מדובר באזרח ש"רק עבר דירה", ואני תומך בשלמות בזכותו זאת, ובאיזו מדה מדובר בפרובוקציה, בה "מחפש" את הבעיות.

mike00

New member
דו-קיום בעכו?

עברייני רכוש יהודים וערבים מתפרצים לדירות בשכונות של יהודים... לעומת זאת הפליה מכוערת בעיר העתיקה שם יש טאבו לעברייני הרכוש הערבים. עברייני הרכוש היהודים מתכוונים לפנות לעמותת "ויפרץ" שתומכת במאבקם בכדי שזאת תקדם את עניינם בכנסת ואצל הגורמים הנכונים בעירייה. מראיון עם יושב ראש העמותה יואל טשטש עולה כי עברייני הרכוש היהודים נתקלים באלימות מצד התושבים הערבים של העיר העתיקה בעכו למרות שתושביה היהודים של העיר לא תוקפים את עברייני הרכוש הערבים כשאלה פורצים לבתיהם. עוד הוסיף כי מכך עולה ריח חריף של גזענות כנגד יהודים שכן עכו היא עיר מעורבת וסמל לדו קיום במדינת ישראל,בנוסף מבקש טשטש את חברי העמותה הערבים שיפעלו למען חבריהם היהודים בעיר העתיקה. בגליון הבא,מאבקם של מסעדנים יהודים בעכו שלא מורשים לפתוח עסקים בעיר העתיקה וסוחרי סמים יהודים שלא קיבלו אישורים לעמוד בפינות רחוב ערביות בעיר שלא כמו חבריהם הערבים שמוכרים את מרכולתם בכל רחבי העיר. מאת כתבנו בשטח,פלייר פטנט. מוגש בחסות חומוס רוטנברג-שוורץ,מרכז החומוס האסלי.

Woking

New member
הגזענות היא לא בעכו

הגזענות היא בכל מדינת ישראל, מהמסד ועד הטפחות. מספיק לקרוא את התגובות כאן, או בפורום משוב (בעניין פורום ערבים), או את התגובות לרשומה מהזמן האחרון בבלוג של אבו-כרואן, בשביל לראות כמה הבעיה חמורה. חלק מהביטויים הם תרגום מילה במילה מגרמנית של גרמניה הנאצית, ולפני שכל הבבונים קופצים אני מציע שילכו קצת ללמוד היסטוריה. מדינת ישראל נגועה בגזענות בצורה מחפירה. אולי אי אפשר להשוות לגרמניה של ועידת ואנזה, אבל ישנם אלמנטים מדאיגים שבהחלט מזכירים את גרמניה של חוקי נירנברג. למרות שלא חשבתי שזה יקרה, אני ממליץ לקרוא את הספר של אברהם בורג - לנצח את היטלר. הספר הוא די בנוני, אבל יש שם כמה נקודות מעניינות. בורג מראה איך הרטוריקה של מנהיגים ציוניים עושה שימוש באותם אלמנטים שבהם השתמשו בכירי הממשל הנאצי. כמו עם הרצח של רבין, הבעיה היא לא עם היד שלחצה על ההדק, או זרקה את האבן במקרה הזה. הבעיה היא עם הציבור והפוליטיקאים שיצרו את הרקע ונתנו את ההכשר המוסרי למעשים האלו.

respecta1

New member
ומנהל הפורום צריך למחוק את ההודעה מיידית

חשבתי אסור להגיד דברים פוגעים ואמורים לעמוד בתקנון תפוז להשוות את ישראל לגרמניה הנאצית אמירה אנטישמית גזענית חסרת כל ביסוס ושלא נתחיל לדבר על כמה פוגעת.

THE WIZARD 55

New member
בנתיים ההודעה שלך נמחקה.

וכן יש הרבה גזענות חבל שאתה לא מודה בכך. כל הביטויים הדוחים שנאמרים לערבים, פשוט בושה וחרפה גם אני ראיתי מה קרה בפורום משוב, גזענות לשמה.

respecta1

New member
לא יודע מה בדיוק קרה

אבל ברוב המקרים שיש התפרעות או משהו זה של טרולים שהם ילדים משועממים בני 14 אז תעשי טובה =\

אושרי 7

New member
האם היהודים איימו על גרמניה?

האם רצחו? האם תבעו לחסלה? האם רצו לשנות את צביונה? כל מי שמסוגל להשוות הוא אידיוט במקרה הטוב ודמגוג נאצי אנטישמי במקרה הרע.

מוחמד5

New member
לאחר עיון מחודש בהודעה

המנהל לא רואה כל חריגה מתקנון הפורומים. בזה תם הדיון בנושא ההודעה של וקינג,מי שתגובתי ודעתי לא מוצאת חן בעיניו מוזמן לשלוח תלונה להנהלת הפורומים.

למעלה