היא שכלתי לא חלתה מעולם במחלות ילדים וגם אבעבועות לא היה לה...אני מקווה שהיא לא תידבק ועוד יותר מקווה שהיא לא בהריון בדיוק כעת....כי אז זה יהיה ממש ממש ממש לא נעים ולא טוב...אבל....אלוהים גדול !
בני המאופט והם שניהם צמחונים ואני ממש מתביישת לספר אבל גם את הנכד שלי הם לא חיסנו בשום חיסון למעט טטנוס שממש התחננתי לפניו וגם אם כלתי התחננה שיעשו לילד...אז את רוצה שהיא תתחסן היום נגד מחלות הילדים? האמת? גם אני רוצה - אבל אי שום סיכוי שבעולם לשכנע אותם, עקשנים עם דעות משלהם ואי אפשר להזיזם, לפעמים זה טוב ולפעמים זה רע...אני החמה, בוודאי שאינני יכולה לעשות כלום, למרות שאנחנו ביחסים נפלאים ואני מאד מאד אוהבת אותה (ואני מקווה שהיא גם אותי) אבל בנושא החיסונים - נאדה !
גם את הקציצות גזר (טעמתי לאחר הטיגון והן כבר נפלאות) מתבשל באובן... גם את העוגת גזר כבר הכנתי. היא בתנור והריח בכל הבית שווה הכל.... תודה על המתכונים. מהגזר אני מכינה סלט גזר פשוט וטעים טעים...כפי שאת עושה...גזר, שום, לימון, קצת מיונז ופלפל מלח, ככה שהוא חי - סלט מדהים ומפתיע. כולם מחכים לסלט גזר מתוק ו...הופ הפתעה חריף ונפלא. ומה שיותר נכדים...אינשאללה....
רק שיש גדולים מאד ממנו.והוא בצבע צהוב כמו בתמונה--אז כנראה שכן. על השקית בסופר כתוב גזר בוכרי - צהוב. כנראה שנתנו לו שם בישראל. פרסניק. אם זה פרסניק,ראיתי הרבה מתכונים איפשהו באינטרנט.