גזר בוכרי

תודה יקירתי הוא באמת כזה...כעת

עם הבעבועות רוח המסכן שלי.....
((

נירהמ1

New member
מאחלת לו החלמה מהירה - חוויה

לא נעימה לחלות באבעבועות רוח. עברתי את זה עם שלושה ילדים בבת-אחת. זה היה סיוט.

תודה נירה על האיחולים, הבעיה

היא שכלתי לא חלתה מעולם במחלות ילדים וגם אבעבועות לא היה לה...אני מקווה שהיא לא תידבק ועוד יותר מקווה שהיא לא בהריון בדיוק כעת....כי אז זה יהיה ממש ממש ממש לא נעים ולא טוב...אבל....אלוהים גדול !

נירהמ1

New member
יש היום חיסונים - כדאי בהחלט

להתחסן. אבעבועות רוח זו מחלה עם המון תופעות לוואי (לא אצל ילדים).

עלית על מוקש יקירתי

בני המאופט והם שניהם צמחונים ואני ממש מתביישת לספר אבל גם את הנכד שלי הם לא חיסנו בשום חיסון למעט טטנוס שממש התחננתי לפניו וגם אם כלתי התחננה שיעשו לילד...אז את רוצה שהיא תתחסן היום נגד מחלות הילדים? האמת? גם אני רוצה - אבל אי שום סיכוי שבעולם לשכנע אותם, עקשנים עם דעות משלהם ואי אפשר להזיזם, לפעמים זה טוב ולפעמים זה רע...אני החמה, בוודאי שאינני יכולה לעשות כלום, למרות שאנחנו ביחסים נפלאים ואני מאד מאד אוהבת אותה (ואני מקווה שהיא גם אותי) אבל בנושא החיסונים - נאדה !

נירהמ1

New member
לא נורא - צמחונים הם בדרך כלל

אנשים בריאים, כך שלא בטוח שהם יחלו במחלות ילדים.

pirge

New member
החלמה מהירה למתוק. מחלה לא נעימה

בכלל.
אבל עדיף שכל מחלות הילדות יחלפו להן בגיל הרך. איך מתקדמים הבישולים? מריח לי טעים.

מזה טעים? משו..משו....

ראי מה כתבתי לנירה בקשר לאבעבועות. אין לי כוח לכתוב שוב...
)))

pirge

New member
קראתי. במקרה שלך,אין מה לעשות.רק

להמשיך לאהוב את כולם בלי גבולות.
אצלי היה אותו ריח בבית, רק ב-4 בבקר. אז הכנתי הכל. תהני תהנו.

תודה יפעתוש ורק שאמו (כלתי) לא

תידבק כי לא היתה לה שום מחלת ילדים וזה מפחיד ממש....אבל נקווה לטוב.. ו...לילה טוב..טסה למיטה עייפה...

פירגה, כפי שאמרתי רצתי להכין

גם את הקציצות גזר (טעמתי לאחר הטיגון והן כבר נפלאות) מתבשל באובן... גם את העוגת גזר כבר הכנתי. היא בתנור והריח בכל הבית שווה הכל.... תודה על המתכונים. מהגזר אני מכינה סלט גזר פשוט וטעים טעים...כפי שאת עושה...גזר, שום, לימון, קצת מיונז ופלפל מלח, ככה שהוא חי - סלט מדהים ומפתיע. כולם מחכים לסלט גזר מתוק ו...הופ הפתעה חריף ונפלא. ומה שיותר נכדים...אינשאללה....

pirge

New member
דווקא כן כתבתי. למעלה כמה שורות בסו

בסופר שלנו שפע שוק? שפע זול? גם לי הוא (הגזר)לא היה מוכר. אתמול עשיתי איתו הכרה.
אבל בהחלט הגזר הישן והטוב נותן תוצאה נפלאה.

pirge

New member
אפיל'ה. אם הוא נראה בדיוק כמו גזר ר

רק שיש גדולים מאד ממנו.והוא בצבע צהוב כמו בתמונה--אז כנראה שכן. על השקית בסופר כתוב גזר בוכרי - צהוב. כנראה שנתנו לו שם בישראל. פרסניק. אם זה פרסניק,ראיתי הרבה מתכונים איפשהו באינטרנט.
אבל את העוגת גזר אתם חייבים להכין...חלומית.

למעלה