גזר דין מוות - הריון מחוץ לרחם

גזר דין מוות - הריון מחוץ לרחם ../images/Emo7.gif

זהו. נגמרה לי התקווה.הבטא עולה ועולה והדימום מתגבר כל כך, שאף פעם לא ידעתי שאני יכולה לייצר כזאת כמות של דם בכל כך מעט זמן.אתמול הייתי ב US שכמובן נתן תוצאות עגומות ואני בוכה, בוכה, בוכה, ושם דבר שייאמר או ייעשה לא ייטיב עימי. בעלי האהוב אמר לי אתמול בלילה שהוא מרגיש כאילו הלב שלו חטף מכה של פטיש 5 קילו וכל-כך כל-כך כואב...
וכולם מחפשים אותי ודורשים לשלומי ואני מנותקת לי בבית עם המחשב ואיתכן, כי רק אתן יכולות לדעת כאב כזה מהו, ורק איתכן אני יכולה לבכות ללא הפסקה ולא להרגיש שרק מרחמים עליי ו"לא נורא - זה קורה הרבה, הפלות, את בטח יודעת"...כי הם פשוט לא יודעים מה אנחנו עוברות... זה התחיל כנגד כל הסיכויים - שבועיים לאחר IUI - דימום. אבל בגלל כשכבר קבעתי תור לבדיקת דם אמרתי לעצמי:נלך, ביג דיל. מקסימום עוד שלילי. ובאותו יום מפתיעה אותי האחות עם"לא יודעת מה אמרת לי בבוקר - אבל יש לך בטא 20". ואני כבר יודעת ש 20 זה כלום ממש ולא כדאי להיסחף לאשליות מתוקות...ומייד אחר כך מתחיל כדור שלג של בטא שלא הכרתי מימיי: 40, 140, 280, כמעט 600!!!!!!!!אז לא תתחילו כבר לחשוב שהפעם זה אולי בכל זאת זה???אנחנו התחלנו. ואז, בשבת האחרונה - כאבי בטן חזקים ודימום "סביר" - מה שכמובן יכול לקרות בכל התחלת הריון, מה שכמובן חשבנו שקורה לנו.ואז בחג המקולל, ואתמול, יום אחריו, הדימום מתגבר והכאבים מתגברים והמצברוח יורד אל מתחת לאדמה (איפה שאני רוצה להיות כרגע...).ואז US שמלמד על 2 אופציות:הריון מחוץ לרחם או הפלה טבעית. אז מי משתיהן, גברתי היקרה, תבחרי???באמת, החלטה קשה ביותר...
זהו. אני מחכה על לצהריים כדי לדעת את התוצאה. אם הבטא עולה - אז גם אני עולה - לבית חולים לאשפוז, אם היא יורדת - נשאר בבית עד לסוף המר
זהו. כל כך הייתי חייבת כבר להוציא את זה ונועם - אין לך מושג (או שיש) עד כמה היו צריכים להמציא את הפורום אם הוא לא היה. אז תודה אישית
ייאמר לזכות הרופא היקר והנפלא שלי - לא נעים לעמוד במצב כזה מול לקוחות שכל כך מייחלים לדבר האחד.הוא, אצלי, עבר את המבחן!!בגדול!!! לקחתי הרבה מזמנכן - אבל אני מרגישה מעט מעט יותר טוב עכשיו. תודה

oritgz

New member
רומי ../images/Emo39.gif

קראתי את מה שכתבת ולמרות שאני מרגישה את העצב והתסכול אני לא יכולה לחוות עד כמה. אני לא אוהבת את הסגנון של " אנחנו בוכים איתך" וכו´ אבל אני חיבבת לאמר לך שקראתי את הדברים, לקחתי נשימה ארוכה ונתתי תפילה. תהיי חזקה גם בשביל בעלך, האמת היא שיותר בשביל בעלך. החיים מהתלים בנו אך מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו. המון חום ותפילה שדברים יסתדרו. (אני כבר נישמעת כמו איזה דוסית...) אבל באמת אני חושבת עלייך

יעל@

New member
רומי ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת אם יש מלים שיכולות בכלל לנחם, שולחת לך חיבוק גדול, מקווה שתתחזקו כמה שיותר מהר, אוהבת, יעל

עמית@

New member
אוי רומי, אלוהים.. ../images/Emo10.gif

כואב, כואב כל כך קחי כמה זמן וכוח שאת צריכה, הלוואי שיכולתי לתת יותר, אבל כתף וירטואלית היא כל מה שיש לי והיא שלך. קשה לי לומר, אבל אני חושבת ש"עדיף" שהבטא תרד ושזה ייגמר, אין לי מילים, קבלי ממני *שותקת* כאילו המצאתי לך מילת נחיומים שעוד לא השתמשו בה. עמית

רינתילה

New member
רומי חמודה ../images/Emo7.gif

נורא עצוב לי עכשיו איתך. אין לי מילים לנחם כרגע, רק חיבוק גדול גדול גדול
. רינת

אויש רומי ../images/Emo7.gif

אני בוכה איתך, יקירה אני בוכה על התקווה שלך שהתנפצה ועל האשליה שהנה הנה זה קורה שנשארה רק אשליה מצטערת נורא מחבקת אותך ומתפללת שהסיפור הזה לפחות יסתיים מהר וללא סיבוכים נוספים בינתיים... תשעני עלינו ועל כל מי שאפשר, כמה שאת צריכה ועדכני אותנו מה קורה איתך..
כוכי

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif רומי ../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif

לא יודעת מה להגיד חוץ מלחבק ולנגב דמעות. הנפילה האיומה הזאת אחרי פסגת האושר היא מכה מרושעת שאנחנו לא אמורות לחוות אותה. מחרתיים אגיד לך שזה גם סימן טוב, וגם התקדמות, וגם יש מקום לראות את הצד החיובי בזה. אבל היום אני רק מתפללת שזה יגמר מהר בלי סיובוכים ובלי בעיות. כמה אירוניה יש בתקוה שזה יגמר מהר
איך המקלדת שלנו מתקשה להוציא את המילים בסדר הזה
רומי יקירה שלי, תהיי אמיצה
למרות הבכי והכאב והיאוש, תזכרי שאת בדרך להיות אמא. תזכרי ותדעי בוודאות שאת תהיי אמא טובה אוהבת ומאושרת. שהכאב הזה הוא רק ציון דרך עצוב בדרך לאושר. מחבקת אותך חזק אהובה נותנת כתף, יד ולב
נועם

salpter

New member
רומי, כמה רוע יכול להיות בעולם...

הדבר הראשון שחשבתי עליו שהתחלתי לקרוא הוא, אם היית קרובה אלי , הייתי מיד מגיעה לתת לך חיבוק| וכתף תומכת מודעת ורחבה , ממש כואב אבל התחזקי למען הזוגיות והעולם בחוץ שבו אנחנו חייבות לתפקד לפני שנאבד את השפיות. ביי דפנה.

אפרת**

New member
לקחת הרבה מזמנינו?!?! לא חושבת..

רק שתרגישי טוב ושיגמר כבר ההריון הלא מוצלח הזה. אפרת.

הרמוניה

New member
אוי רומי ../images/Emo14.gif

נורא נורא מצטערת לשמוע.... שולחת חיבוק ענק שיגיע עד אליך.... ונשארת כאן לשמור עליך.... מקווה שיסתים הכי קל שאפשר הרמוניה

נוג

New member
לרומי ../images/Emo7.gif

לרומי היקרה כל כך כואב לקרוא, אני יודעת כמה זה קשה אבל אל יאוש. אני מאמינה שבסוף כולנו נהיה אמהות. צרכים רק להחזיק מעמד בדרך הקשה והעקלקלה של טיפולים. תחזיקי מעמד
נוג

רומי יקירתי

מבינה כל תחושת כאב ואבל שפועמת בך. שולחת חיבוק לעידוד וכתף להניח עליה פנים דומעות. אם תרצי לדבר איתי , שלחי לי מייל לוואלה ואצור איתך קשר. לא מנסה לנחם כרגע, כי הכל כל כך טרי וכואב. אני פה בשבילך זוהרה

טלי2

New member
איזה כאב... ../images/Emo7.gif

אין שום מילה שתנחם, ברגע זה אני רק כואבת איתך, ומנסה לחבק מרחוק, זאת אכזבה שקשה להכיל מכה שקשה לספוג וטוב שיש לך אותנו ואת המקום, שבו אפשר להוציא קצת את מה שבלב, רק הצלחה קרובה תוכל לאושש אותך, ואני מקווה שהיא אכן תגיע מהר.

../images/Emo51.gif לכולכן! עדכון קטנטן:

לפני כן - אתן מדהימות! ידעתי לאיזו "משפחה" להיכנס! אני מודה לכולכן על הניחומים שלכן - חייבת להודות שמאז שהשתפכתי פה - ממש הוקל לי ואני מרגישה כבר קצת יותר חזקה. חוץ מזה - קיבלתי עכשיו הודעה שהבטא אכן בירידה, מה שאומר שזוהי "רק" הפלה טבעית ולא הריון מחוץ לרחם - מה שהיה מחייב אותי אשפוז, וגם הרבה יותר בעייתי מבחינת ההמשך. באמת, שוב, מליון תודות. אוהבת!!!

נועם@בת

New member
הנחמות הקטנות החיים ../images/Emo10.gif

גם לרע יש דרגות, ו"רק" הפלה זה באמת טוב יותר. תכנסי מתחת לשמיכה ותשכחי מהעולם. או תקחי לך סרט וידאו רומנטי מתקתק כדי לבכות עוד קצת ולטהר ת´נשמה. מציעה לך
וכתף ותפילה להמשך טוב יותר
נועם

../images/Emo24.gif רומי

אין לי מילים, כי מילים לא יעזרו כאן. רק אתמול, כשהייתי בתהומות הייאוש הצעת לי כתף להשען עליה, ואני נשענתי. שאבתי מכולם הרבה תקווה, והיום אני יכולה להציע את הכתף שלי שתשעני עליה. ואם אפשר היה, הייתי מבקשת מהג´יני שיביא לנו כבר את האושר.
מרב

טביקאט

New member
אוי רומי...

כל כך החזקתי אצבעות לאחר ההודעה הקודמת שלך- ממש התפללתי שיגמר טוב, אבל לא... לא יודעת איך לנחם אותך- מקווה שיעבור ויעבור מהרת בלי התערבות וללא כאב. בוכה איתך טביקאט

מירה@

New member
רומי יקרה,

מכירה את התחושות והכאבים, ו"שמחה"(המילה שמחה לא כל כך מתאימה) לשמוע שזו "רק" הפלה טבעית ולא הריון מחוץ לרחם. מחבקת אותך . מירה

עינב55

New member
רומי האם בדקת את רמת הקרישיות

רומי אני מגיעה לביקורים רק לעיתים רחוקות ולכן אני לא בטוחה אבל אני מבינה שזאת לא ההפלה הראשונה? אני מ"בוגרות" הפורום ועברתי 4 הפלות עד הלידה מיוחלת (9 הפריות) ורק לאחר ההפלה ה-4 הסתבר לי שההפלות החוזרות נובעות בגלל בעיות של קרישיות יתר בדם. זאת בעיה ידועה שרופאי הנשים לא תמיד ערים לה. אני מצרפת מאמר שבזמנו נועם צירפה לפורום. מקוה שזה יעזור. בכל מקרה. תחזיקי מעמד ושתדעי שאם מתעקשים מספיק בסוף זה מצליח

קרישת יתר -

כן, אצלי במשפחה יש רגישות לקרישת יתר ואחותי אפילו מזריקה קלקסן בכל ההריונות שלה. הרגישות שלי היא הרבה יותר נמוכה אבל בכל זאת...מה גם שהבעיה של קרישת יתר פוגעת בעובר בשלבים הרבה יותר מתקדמים וגורמת להפלות מאוחרות או לידות מוקדמות, מה שלא ממש היתה הבעיה שלי... בכל אופן - תודה

למעלה