רומי המקורית
New member
גזר דין מוות - הריון מחוץ לרחם ../images/Emo7.gif
זהו. נגמרה לי התקווה.הבטא עולה ועולה והדימום מתגבר כל כך, שאף פעם לא ידעתי שאני יכולה לייצר כזאת כמות של דם בכל כך מעט זמן.אתמול הייתי ב US שכמובן נתן תוצאות עגומות ואני בוכה, בוכה, בוכה, ושם דבר שייאמר או ייעשה לא ייטיב עימי. בעלי האהוב אמר לי אתמול בלילה שהוא מרגיש כאילו הלב שלו חטף מכה של פטיש 5 קילו וכל-כך כל-כך כואב...
וכולם מחפשים אותי ודורשים לשלומי ואני מנותקת לי בבית עם המחשב ואיתכן, כי רק אתן יכולות לדעת כאב כזה מהו, ורק איתכן אני יכולה לבכות ללא הפסקה ולא להרגיש שרק מרחמים עליי ו"לא נורא - זה קורה הרבה, הפלות, את בטח יודעת"...כי הם פשוט לא יודעים מה אנחנו עוברות... זה התחיל כנגד כל הסיכויים - שבועיים לאחר IUI - דימום. אבל בגלל כשכבר קבעתי תור לבדיקת דם אמרתי לעצמי:נלך, ביג דיל. מקסימום עוד שלילי. ובאותו יום מפתיעה אותי האחות עם"לא יודעת מה אמרת לי בבוקר - אבל יש לך בטא 20". ואני כבר יודעת ש 20 זה כלום ממש ולא כדאי להיסחף לאשליות מתוקות...ומייד אחר כך מתחיל כדור שלג של בטא שלא הכרתי מימיי: 40, 140, 280, כמעט 600!!!!!!!!אז לא תתחילו כבר לחשוב שהפעם זה אולי בכל זאת זה???אנחנו התחלנו. ואז, בשבת האחרונה - כאבי בטן חזקים ודימום "סביר" - מה שכמובן יכול לקרות בכל התחלת הריון, מה שכמובן חשבנו שקורה לנו.ואז בחג המקולל, ואתמול, יום אחריו, הדימום מתגבר והכאבים מתגברים והמצברוח יורד אל מתחת לאדמה (איפה שאני רוצה להיות כרגע...).ואז US שמלמד על 2 אופציות:הריון מחוץ לרחם או הפלה טבעית. אז מי משתיהן, גברתי היקרה, תבחרי???באמת, החלטה קשה ביותר...
זהו. אני מחכה על לצהריים כדי לדעת את התוצאה. אם הבטא עולה - אז גם אני עולה - לבית חולים לאשפוז, אם היא יורדת - נשאר בבית עד לסוף המר
זהו. כל כך הייתי חייבת כבר להוציא את זה ונועם - אין לך מושג (או שיש) עד כמה היו צריכים להמציא את הפורום אם הוא לא היה. אז תודה אישית
ייאמר לזכות הרופא היקר והנפלא שלי - לא נעים לעמוד במצב כזה מול לקוחות שכל כך מייחלים לדבר האחד.הוא, אצלי, עבר את המבחן!!בגדול!!! לקחתי הרבה מזמנכן - אבל אני מרגישה מעט מעט יותר טוב עכשיו. תודה
זהו. נגמרה לי התקווה.הבטא עולה ועולה והדימום מתגבר כל כך, שאף פעם לא ידעתי שאני יכולה לייצר כזאת כמות של דם בכל כך מעט זמן.אתמול הייתי ב US שכמובן נתן תוצאות עגומות ואני בוכה, בוכה, בוכה, ושם דבר שייאמר או ייעשה לא ייטיב עימי. בעלי האהוב אמר לי אתמול בלילה שהוא מרגיש כאילו הלב שלו חטף מכה של פטיש 5 קילו וכל-כך כל-כך כואב...