גזר דין מוות - הריון מחוץ לרחם

רומי היקרה

להגיד "רק" הפלה גם נשמע אצלי עצוב מאוד ומחזיר אותי לימים של ההפלות..... רומי היקרה מחזקת אותך מכל ליבי ויודעת מנסיון עגום כי גם על "רק" הפלה מבכים ימים ארוכים ואף שבועות. עצה ממני, תבכי, תשתחררי כי כשלא בוכים קשה להתמודד הרבה יותר. רומי הדרך היחידה שלי לחזק אותך הוא להגיד הייתי בסרט הזה ועכשיו גדלים אצלי בבית 3 ילדים מקסימים לתפארת. היי חזקה ואל תשברי... מה שלא הורג מחשל.... התוצאה שווה את כל הציפיה. ליהי

מרב.

New member
רומיקה- כמה רציתי, כמה קיוויתי

ואיין. מהיכן עכשיו אוספים כוחות להמשיך הלאה? כנראה שהם יצוצו מתישהו, מאנשהו. וגם כשהייאוש עוטף אותך ואת חסרת תקווה ומלאת ציניות כואבת- לא אחת כמוך תישבר, יקירתי. למרות שיש נקודת אור בכל הסיפור הזה- והיא שהיתה הפריה ואת יודעת שאת יכולה להרות באופן טבעי (ס´תומרת לא באמצעות IVF), היא לא ממש בולטת עכשיו. רומיקה, חוץ מלבכות את נשמתך החוצה, ולקוות שלא יגרם לך כל נזק- אין הרבה לעשות. רק להתפלל להקלטות מחודשת במקום הנכון- בחודש הבא. מחבקת הרבה, אחותי, מרב

תודה, ../images/Emo39.gif שלי! אני עוד חייבת

לך איזה ביקור, על הפספוס של המפגש הקודם....דווקא בגלל שהפעם זה נקלט, אני שוב פעם מתלבטת אם לעבור ל-IVF או לנסות עוד יריה אחת של IUI.(וזה אחרי שכבר גמלה החלטה בליבי והשלמתי כבר על עליית מדרגה) אבל, כידוע, אני הפולנייה - תמיד יהיו לי דברים לקטר עליהם.
(סליחה - בשם אוהבי הכלבים: למה אין ציור של כלב???או לפחות כלבה??? ש ע ר ו ר י ה)

../images/Emo7.gif אני מצטערת.....

כל כך כואב לי על מה שקורה לך. עד שמגיעים למה שרוצים.... כל הסבל... כל הייסורים.... ובסוף זה מה שקורה. לא מגיע לך. לא מגיע לאף אחד דבר כזה, בייחוד למי שעובר כל כך הרבה עד להריון המיוחל.... אבל תמיד אני אומרת, ואחזור ואומר: החיים הם לפעמים מסריחים, ואין לנו ממש שליטה עליהם. אבל יהיה טוב יותר. מכאן הדרך רק למעלה. שבמקום מה שהיה והסתיים-יהיה משהו טוב בהרבה יותר.
סאני.

אוי רומי מה רבה האכזבה דוקא כשקראתי

את מה שכתבת בפורום על הדימומים רציתי להשיב לך של20% מהנשים ההרות יש דימומים בהתחלה ועכשיו אני רואה את האכזבה המרה ...אני עברתי זאת על בשרי לא הפלה בגלל עובר שהיה מחוץ לרחם אלא הפלה כי לא היה דופק ואני ממש זוכרת את הרגעים הללו של אי הוודאות לגבי אם ההריון עקב דימומים כל הזמן מצטערת ושולחת חיבוקים
יונית

רוני@30

New member
רומי - עעעצצצוווובבב...

ואני מקווה שיעבור מהר ושתרגישי טוב ממש ממש בקרוב - גם פיזית וגם נפשית. בעולם התיאטרון אומרים שכשהחזרה הגנרלית גרועה אז זה סימן שההצגה תהיה טובה. אני מקווה שתיכף עולה המסך על ההצגה האמיתית שלך ושהיא תהיה להיט לא נורמלי! אני מצטערת איתך ובשבילך ומאחלת לך רק טוב. רוני

מיכל ק-ש

New member
כל כך מבינה אותך. ../images/Emo7.gif

רומי, כל כך קיוויתי שהסיבוכים הקטנים שלא רצית לפרט עליהם לפני כמה ימים יעלמו ותבשרי לנו בשורות טובות. אבל לצערי, זה לא כך ואני ממש הצטמררתי ממה שכתבת. זה בדיוק מה שעבר עלי לפני כחודש וחצי. גם אני גיליתי (לראשונה בחיי) בטא נמוכה אחרי כמה ימי איחור, גם לי היו כאבי בטן וגב ודימומים שלא הפסיקו. ובתור מי שחוותה את התהליך הזה אני מתארת לעצמי שעכשיו קשה לך לראות את האור, אבל יש לי 3 דברים להגיד לך ואני מקווה שהם אולי קצת יעודדו אותך: 1. נכנסת להריון. זה אומר שיש לך את היכולת להכנס להריון ולבן זוגך יש את היכולת לגרום לך להיות בהריון (אם אני לא טועה אתם עוברים הזרעות ומתכננים לעבור ל-IVF - חיפשתי את ההתפקדות שלך ולא מצאתי). אני לא יודעת כמה הזרעות כבר עברת, אבל אולי שווה לתת להן עוד צ´אנס. 2. לפי העדכון שלך - זה לא הריון מחוץ לרחם. נכון שתמיד אנו שואפות שהבטא תעלה, אבל במקרה הזה העובדה שהיא יורדת ויחסית מהר, זו נחמה. זה אומר שאין הריון מחוץ לרחם וכנראה שגם אין סיבוכים שיצריכו גרידה. 3. יתכן מאוד שהכל יחזור מהר לקדמותו ותוכלי לנסות להרות גם החודש, כאילו זה חודש רגיל לחלוטין. אצלי, ההריון נמשך כשבועיים ובמהלכם גם קיבלתי זריקות גסטון וכדורי אסטרופם. פחדתי מאוד שכל הבלאגן הזה ישאיר סימנים וסיבוכים ונאמר לי שיתכן והמחזור הבא יתאחר בשבועיים-שלושה. אבל, אחרי שבוע, בדיקות הדם וה-US הראו שהכל חזר לקדמותו ולכן התייחסתי לחודש הזה כאל חודש רגיל וניסיתי באופן טבעי להכנס להריון. והמחזור הגיע. ולא רק שהוא לא התעכב, הוא אפילו קצת הקדים... אז אני מקווה שאולי הצלחתי מעט לעודד אותך ואני אשמח לענות על כל שאלה שלך. מקווה שתתאוששי מהר. שולחת לך
גדול. מיכל.

yaelhul

New member
רומי, אין לי מילים. רק ../images/Emo24.gif

כרגע ראיתי את הודעתך, ואני כל כך מצטערת
יעל

TWEETY =^.^= 3

New member
אויששששש רומי´לה ../images/Emo7.gif

רק עכשיו ראיתי,,,,,,אופפפפפ
כועסת על עצמי. זה התרחיש הכי מפחיד בעיני, אף יותר מהריון כימי, במיוחד אם צריך התערבות רפואית על מנת לסיים אותו. אני שולחת לך מלאן חיבוקים
והמון אהבה

למעלה