גיא זוארץ מתארח בפורום

m o r s h

New member
גיא זוארץ מתארח בפורום../images/Emo6.gif

גיא זוארץ מתארח ביום שלישי הקרוב בשעה 21:00 בבלוגTV בפורום.
אתם מוזמנים להגיב להודעה עם שאלות לגיא- שאלות שהוא יענה עליהם במהלך השידור במידה ויהיו מתאימות.
מחכים לשאלות שלכם

mary lou

New member
ובקיצור: ../images/Emo124.gif שרשור שאלות לגיא

יש לי בקשה... לא שאלה... נכון שלפעמים אנשים שרים באירוח? אז שישיר

יופי../images/Emo70.gif|אני../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

שאלה 1.מעכשיו נראה אותך תמיד עם גל??
שאלה 2.לא מפריאה לך שיעל(החברה שלך..כיאילו דהה) משחקת במחזמר עם האקס שלה(יהודה לוי) ומצטלמת איתו לפוקס..ובעצם אתה משחק עם חברה שלו בתוך החבר שלה ב"שיר שלנו" שהיא בעצם האקסית שלך..עולם קטן לא?? ואם אני יזכר בעוד שאלות אני יכתוב

mary lou

New member
../images/Emo128.gif לא ספציפי לך... אבל ...

בלי שאלות אישיות

m o r s h

New member
הצעה שלי תרשמו שאלות

אפילו אישיות אבל לא יותר מידי ובמידה והם לא יהיו מתאימות הם יסוננו.. מראש אני אומר לכם שאישיות יסוננו אבל מה אפשר להפסיד..

miamor17

New member
טוב אז יש לי כמה שאלות...

שחשבתי עליהן בזה הרגע (לפתע פתאום!) אז תבחרו אחת שהכי נראית לכם..(או אולי יותר מאחת,כמובן) 1.ראיתי את ההצגה "פרפרים הם חופשיים" ונהניתי מאוד!, איך התכוננת לדמות של בחור עיוור ואיך נכנסים לדמות כזאת? 2.קרה לך שקיבלת תגובות ברחוב כאילו אתה גבעון הרשע? (השיר שלנו). איך מתייחסים לדבר כזה? מתקנים או מתעלמים? 3.מה יותר קל?- לשנות קצת טקסטים ולהביא יותר דברים מעצמך או להיצמד לטקסט שכותבים לך? 4.קרו לך פאדיחות בתיאטרון (התבלבלות, התקף צחוק וכ'ו)? 5.אתה יודע אם תשתתף בעונה השניה של השיר שלנו? 6.איך אפשר לשמור על תלתלים על כל כך הרבה ימי צילומים עם ג'ל?!?!? (חח אין לי מושג איך עלתה לי השאלה הזאת וכאן אני מניחה שנגמרו לי השאלות) יש עוד אבל ברוב הכתבות בעיתונים הוא כבר ענה אז מיותר דרך אגב אף פעם לא יצא לי לראות אותו במרילו בתור גבריאל...חבל..

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifיש לי 2 שאלות לגיא:

1. גיא, איפה אתה נהנה לשחק יותר? ב-"מרי לו" או ב-"השיר שלנו"? 2. מה אתה חושב על המחליף שלך (אמיר פיי גוטמן) ב-"מרי לו"?
תודה!

aMiRi GiRl

New member
שרית.. יש לי תיקון בשבילך:

ליתר דיוק... מה אתה חושב על אמיר פיי גוטמן שאותו אתה מחליף בתפקיד גבריאל במרילו..? כי ליתר דיק גיא הוא המחליף של אמיר :)

mary lou

New member
אולי זה יעזור לכם : ../images/Emo9.gif

ההצגות שבהן גיא שיחק לאחרונה: מרילו ללכת עד הסוף פרפרים הם חופשיים ובוסתן ספרדי שרץ כבר יותר מ900 הצגות
כמובן יש את "השיר שלנו" שבטוח יש לכם מה לשאול לגביה ואפשר גם על המוזיקה שלו... "7 שנים"...הקליפ... אם יהיו עוד שירים... (אמור לצאת השיר של פרפרים...) עכשיו נסו לחשוב על שאלות

miamor17

New member
אני בטוחה שיש לי עוד פשוט כתבתי כבר

אני יפרסם את השרשור הזה בפורום של השיר שלנו

היי גיא השאלות שלי אליך היא

1.איך הגעת לשחק במרי-לו? (לא יצא לי לראות את ההצגה אתך אלא עם אמיר) 2.מבין ההצגות ששיחקת ואתה משחק כיום באיזו יותר אהבת ואתה אוהב לשחק?

sisty

New member
שאלה לגיא../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

גיא - קודם כל תודה שאתה מתארח! ורציתי לשאול, איך היה לעבוד עם שאר השחקנים
נשארו קשרים מיוחדים

zionyeo

New member
אוקיי גם אני אחשוב על כמה:

1. לא קשה לך לשחק בתור מחליף? 2. איך ההרגשה להופיע על הבמה בידיעה שלא בהכרח באים לראות אותך? 3. האם הקשר שנוצר לך עם יעל השפיע על ההצגות שלכם ביחד? ואיך? 4. אתה משחק שני תפקידים שונים, לאיזה מהם אתה מתחבר יותר? 5. האם אתה מערב את תחושותיך ומצב הרוח שלך בתפקידים שאתה משחק, או מניח בצד את כל הרגשות עד לאחר ההופעה? 6. איזו דמות בהצגה היית רוצה לשחק? (לא גבריאל ולא סמי) 7. האם קשה לך לקבל ביקורת בונה על צורת המשחק/שירה שלך מאנשים? 8. מה אתה יותר? זמר או שחקן? 9. כמה זמן לקח לך ללמוד את התפקיד של גבריאל? הוא תפקיד קשה לדעתך? 10. קרה פעם שהיית צרוד ועלית לשיר? איך התמודדת/תתמודד במקרה כזה? 11. אתה בנאדם שאוהב להצטלם עם מעריצים ולחתום, או שאתה מעדיף לצאת בשקט וללכת הביתה? 12. כשאתה נמצא במצב רוח רע מאד, ומעריץ קרצייה ניגש אליך ומבקש שתצטלם איתו, תחייך ותנסה להיראות שמח או שתשאיר עליך פרצוף מבואס בהתאם להרגשתך? 13. האם אתה עדיין משחק את סמי במרילו? 14. איזה שיר שרת באודישן כאשר נבחנת לתפקיד (גבריאל)? 15. איך הגעת להיבחן באודישנים? מלכתחילה רצית או שגררו אותך לזה? 16. אתה משחק בשיר שלנו, דמותך גבעון, האם לפעמים אתה מרגיש חיבור לדמויות שאתה משחק במרילו או בכל הצגה אחרת בתיאטרון? 17. מה אתה מעדיף, תיאטרון או טלוויזיה? ומה יותר קשה? 18. למי (חוץ מיעלי) אתה הכי מתחבר בקאסט של מרילו? 19. קרה לך שהתפוצצת מצחוק באמצע הצגה? ואם כן, באיזה קטע? (אם זכור לך) 20. איזה שיר אתה הכי אוהב בהצגה? 21. איזה קטע אתה הכי אוהב בהצגה? 22. אתה מסכים לשחק רק דמויות שאתה מתחבר אליהן, או תשחק גם דמויות שאתה לא כל כך מתחבר אליהן (במידה וקיבלת את התפקיד)? 23. באיזה גיל התחלת את קריירת המשחק שלך? 24. מכל התפקידים שעשית, איזה תפקיד הכי אהבת ונהנית לשחק? 25. כשאתה צריך לבכות במסגרת תפקיד שאתה משחק, קשה לך או קל לך? אתה משתמש באביזרים לכך?

miamor17

New member
"כמה"../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif ואהבתי מאוד את...

שאלות 5 14 ו25 (אמממ אני "יחשוב" עליהם לאירוחים הבאים...) והרגת אותי ב12

../images/Emo79.gif~~~שאלה....~~~../images/Emo41.gif

אממ אתה משחק ב-"שיר שלנו" וגם אפרת בוימלד משחקת ב-"שיר שלנו" לשניכם יש בן/בת זוג (יהודה ויעל)... יהודה ויעל מדגמנים ביחד ב-FOX ויש נשיקות וכל מיני ו-"בשיר שלנו" אתה ואפרת מידי פעם מתנשקים וכאלה... לפעמים במסיבות סלבריטי בטח יוצא לכם לראות אחד את השני עם הבן/בת זוג שלו/ה וזה כזה לא נשמע לך מצחיק
שהם בדוגמנות ביחד ואתם ביחד באותה סדרה חברים.. ובעצם לכל אחד יש את החברה/חבר שלו... ואני יודע שזה בגדר משחק/דוגמנות והכל אבל זה לא נשמע לך מוזר

למעלה