גיא זוארץ מתארח בפורום

miamor17

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי

ואמרו לאאאאאאאא שאלות אישיות!

שאלה לגיא

איך זה לעבוד עם אפרת? כולם שמו לה שיש לה התקפי צחוק... אבל נכון שהיא שחקנית מעולה

שאלותתת

אתה ויהודה לוי חברים ? ואם לא מה אתה חושב עליו בתור בנאדם ? איך הכרת את יעל ? איזה שיר אתה הכי אוהב לבצע במחזמר ?

שאלה לגיא../images/Emo23.gif

קודם כל אני רוצה לומר לך שאתה שחקן פשוט מצויין!!!! ועכשיו לשאלה:ראיתי המון סדרות בטלויזיה ששיחקת בהן,ואני מאוד רוצה לדעת מאיזה גיל רצית להיות שחקן?

יעפלג

New member
גיא המתוק

אתה משחק מעולה קודם כל. רציתי לשאול אם תשחק בעונה הבאה של השיר שלנו גם כן?

noa135

New member
שאלות לגיא!

אתה נהנה לעשות תמוות לנינט ?? חחח סתם! איפה למדת משחק? אם למדת בכלל.. איך הגעת לסדרה? אתה רואה את הסדרה? יש לך קשר עם אחד השחקנים מעבר לסדרה? ותמסור לי בבקשה דש! לענת בנדק תודה ענת

zלגיא החמוד "והרשע"

אתה ממש נחמד למרות שאני לא ממש רואה את השיר שלנו אני רואה מיכאלה הסידרה מיכאלה שולטת אבל לא משנה גם השיר שלנו זאת תוכנית מגניבה וקולית ואני בעיקר יודעת שאתה נחמדון ואני מעריצה שלך (לא הכי אני לא רואה...) רצמיתי לומר שאם בא לך לדבר אני יכולה לדבר איתך באיימל לא אומרת אותו תגיד את שלך באירוח פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!! באהבה דניאלושש(דניאל לוק)

aMiRi GiRl

New member
גיא...

כמה הצגות עשית עד היום..? ועם מי עשית הכי הרבה הצגות - מיכל או יעל.? (אני מניחה שיעל.. משומה אבל בכל זאת..:p)

m o r s h

New member
הארוח נדחה ליום חמישי ב21:00

עקב הפיגוע. עמכם הסליחה. צוות המחזמר, האתר והפורום משתתף בצער המשפחות השכולות.

mardya

New member
../images/Emo22.gifאהלן גיא!!!!

ובכן אני חייבת לציין שאתה וחנה לסלאו הדמויות החביבות עליי "בשיר שלנו". רציתי לדעת איך זה לשחק לצידה ואם אתה מזדהה עם הדמות של גבעון כספי שכן אני לא חושבת על שחקן אחר שיכול לגלם דמות זו באופן כל כך אמין. מקווה שאתה לא נחש ומניאק כמוהו אבל אתה משחק נהדר

שאלותתתתתתת

1.צבע אהוב? 2.אני לא רואה מרי לו רגע אתה משתתף שם?חי חי.....סורי על החוסר ידע(אני בקטע אך ורק של מיכאלה.....הקיצר אם כןןןןן שיהההההה אתה משחק עם יונתן רוזןןן איזה כיך לך!!!!!!!!) 3.אם מה שתכתבי ב-2 נכון ואתה משחק עם יונתן רוזן אז איך זה?בטח מושלם אה? 4.סורי על הבורות.....אני ברטע של מיכאלההה אך ורק מיכאלה אאא אפרת המושלמת הקיצר אני מכירה ת'שם שלך והפרצוף אבל....... אההההה ומסור לי ד"ש למעיין טל ותזכיר גם את הכינוי שלי:אסי שחר המדהימה ותגיד שאני מתה על אפרת כהןןןןןן אאאאאאא איזה מושלמתתתתתת

ענברי12

New member
../images/Emo50.gifלגיא

בהצלחה במחזמר ובהצלחה עם יעלי היפה, המקסימה שניכם יפים ביחד. איך זה להופיע כל כך הרבה זמן במחזמר זה לא שוחק???

ענברי12

New member
../images/Emo35.gifעוד שאלה

*אני מאוד אוהבת את עולם המשחק ולשיר למרות שהכל שלי לא הכי הכי, אני שרה מהלב. ואני אוהבת במה, מה היית מציע לעשות? איך אני אגיעה למשחק? למי לפנות? הרבה פעמים דורשים בוק שלפעמים אנשים זורקים אותו לפח ומוציאים כל כך הרבה כסף.

למעלה