אתה נהנה לעשות תמוות לנינט ?? חחח סתם! איפה למדת משחק? אם למדת בכלל.. איך הגעת לסדרה? אתה רואה את הסדרה? יש לך קשר עם אחד השחקנים מעבר לסדרה? ותמסור לי בבקשה דש! לענת בנדק תודה ענת
אתה ממש נחמד למרות שאני לא ממש רואה את השיר שלנו אני רואה מיכאלה הסידרה מיכאלה שולטת אבל לא משנה גם השיר שלנו זאת תוכנית מגניבה וקולית ואני בעיקר יודעת שאתה נחמדון ואני מעריצה שלך (לא הכי אני לא רואה...) רצמיתי לומר שאם בא לך לדבר אני יכולה לדבר איתך באיימל לא אומרת אותו תגיד את שלך באירוח פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!! באהבה דניאלושש(דניאל לוק)
ובכן אני חייבת לציין שאתה וחנה לסלאו הדמויות החביבות עליי "בשיר שלנו". רציתי לדעת איך זה לשחק לצידה ואם אתה מזדהה עם הדמות של גבעון כספי שכן אני לא חושבת על שחקן אחר שיכול לגלם דמות זו באופן כל כך אמין. מקווה שאתה לא נחש ומניאק כמוהו אבל אתה משחק נהדר
1.צבע אהוב? 2.אני לא רואה מרי לו רגע אתה משתתף שם?חי חי.....סורי על החוסר ידע(אני בקטע אך ורק של מיכאלה.....הקיצר אם כןןןןן שיהההההה אתה משחק עם יונתן רוזןןן איזה כיך לך!!!!!!!!) 3.אם מה שתכתבי ב-2 נכון ואתה משחק עם יונתן רוזן אז איך זה?בטח מושלם אה? 4.סורי על הבורות.....אני ברטע של מיכאלההה אך ורק מיכאלה אאא אפרת המושלמת הקיצר אני מכירה ת'שם שלך והפרצוף אבל....... אההההה ומסור לי ד"ש למעיין טל ותזכיר גם את הכינוי שלי:אסי שחר המדהימה ותגיד שאני מתה על אפרת כהןןןןןן אאאאאאא איזה מושלמתתתתתת
*אני מאוד אוהבת את עולם המשחק ולשיר למרות שהכל שלי לא הכי הכי, אני שרה מהלב. ואני אוהבת במה, מה היית מציע לעשות? איך אני אגיעה למשחק? למי לפנות? הרבה פעמים דורשים בוק שלפעמים אנשים זורקים אותו לפח ומוציאים כל כך הרבה כסף.