גיא מצקין השיג את הקריטריון הבנ"ל !!!

yati6

New member
גיא מצקין השיג את הקריטריון הבנ"ל !!!

מסתבר שחוץ מאליפות אירופה שאני לא יודע אם חולקו בה כרטיסים (בכל מקרה גיא סיים בה 17) הייתה בהולנד מיד לאחר מכן - בימים אלו מתקיימת תחרות העפלה אירופית עם 84 משתתפים. גיא עלה שני סיבובים אוטומטית (בגלל הדירוג באליפות אירופה), ניצח 4 משחקים ועלה לגמר !!!!!!!!!!! יש קריטריון !!!!!!!!

ותודה לפורום האולימפי העולמי שהודיע לנו (ההודעה למטה, ואגב - פורום נהדר עם אנשים מבינים וסובלניים שמעדכנים תחרויות בזמן אמת , אני כבר מזמן רשום שם)

נעשה סדר - גיא השיג את הקריטריון הבנ"ל וחסר לו את הישראלי . היו שתי הזדמנויות, באליפות אירופה עכשיו ובאליפות העולם שנה שעברה , והוא לא הצליח.

למרות זאת, לדעתי הוא חייב לנסוע. רוצים לקדם ענפים כמו קשתות ?? זוהי הדרך היחידה. אני חושב שבכל ענף שלא שלח יותר מנציג אחד ב-4 האולימפיאדות האחרונות - צריך להסתפק בקריטריון בנ"ל.

קודם כל הכבוד לגיא !!! הוא עוד צעיר וממה שהבנתי הגיל בענף הזה מזכיר קצת קליעה, אז הוא עוד נחשב צעיר (אם אני לא טועה 22).

מצד שני, נראה שיש לנו קצת עומס יתר בוועדת החריגים..

מה דעתכם בעניין ?? צריך לנסוע ? לא צריך ??

yati6

New member
קישור בפנים - ואגב מצקין זוכה במדליית זהב

קישור לשרשור בפורום האולימפי העולמי

קישור לתוצאות התחרות

כל הכבוד למצקין שזכה בזהב, ואני חייב לציין שזו אמורה להיות תחרות חזקה יחסית, מלבד מספר המשתתפים הרב (84) - מותר לכולם להשתתף , כלומר לכל מדינה שעדיין לא השיגה 3 כרטיסים בקטגוריה.

לפני התחרות רק אוקראינה, בריטניה - כמארחת, צרפת ואיטליה השיגו 3 כרטיסים, ועוד 3 מדינות מאירופה השיגו כרטיס אחד.

מסתבר שאליפות אירופה לא הייתה קשורה לאולימפיאדה, אלא רק תחרות ההעפלה - אלוף אירופה וסגנו השתתפו בתחרות ההעפלה (ושניהם בסוף לא העפילו).

בנוסף גם סוג של נקמה מתוקה - הדני שניצח את מצקין באליפות אירופה גם לא עלה.

תאנק'ס יאטי. עלפניו הישג מוצלח מאוד

בוא נעשה רגע סיכום ביניים של ועדת חריגים של אנשים עם קריטריון B או מקביל לו.

שחיה: גניאל ואולי קרמר.
ג'ודו: פולק, פללשוילי, ארשנסקי
חץ וקשת: מצקין
אתלטיקה: הקופצת לגובה, מעיין פורמן, X הודפת כדור ברזל

את מי שכחתי?

lionoftherock

New member
בשחיה יש עוד כמה עם B אבל לא צעירים-

בעצם כמו מצקין, קריטריון בינ"ל אבל בלי ישראלי-
איתי צ'מה
אלון מנדל
גיא ברנע
יונתן קופלב
בעצם מתוכם רק מנדל במקצה שמספיק לו B אני חושב, בשאר יש ישראלי אחר עם A לא?

PRINCER

New member
גם אניה וולצ'קוב ברשימה אבל

חשוב לציין שלשחיינים שציינת אין קריטריון בינ"ל. הם עמדו בתוצאת קריטריון B, אבל ההזמנה תתבצע לפי דירוג התוצאות, כך שלא כל השחיינים עם קריטריון B יזכה לטוס ללונדון.

בכל אופן אני מאוד מקווה שברנע\קופלב יכנסו דרך הכניסה הראשית באמצעות תוצאת קריטריון A בזמן שנותר. ברנע ממש קרוב לזה.
לגבי מנדל - מקווה שיכנס דרך השליחים. אני מניח שאם יקבל קריטריון בינ"ל ב100 פרפר וקריטריון ישראלי דרך השליחים, יתנו לו לשחות גם את ה100 פרפר בלונדון (כחימום לשליחים).

גניאל חייב לקבל כרטיס צעירים. לדעתי גם קרמר אבל קשה לי להאמין שהיחידה לספורט הישגי והועד האולימפי יתגמשו עד כדי כך.

נכון לעכשיו יש כבר 5 צעירים ורק שלושה כרטיסים. לדעתי נכון לעכשיו המועמדים הראשיים לכרטיס צעירים הם פולק, גניאל ומוצ'קייב בגלל שיעדיפו לתת אחד לכל ענף.
כמו-כן מצקין ופללשוילי יכנסו כחריגים (שוב, זו דעתי בלבד).

זה אומר שארשנסקי, פורמן, סנפורד וקרמר ישארו בבית. אני מאוד מקווה שאני טועה...

nitsansh

New member
מי שמשיג קריטריון בי"ל במשחה אחד יכול להשתתף

גם במשחים נוספים, בתנאי שאין שחיין אחר מאותה מדינה במשחה הזה, ושהם השיגו לפחות OST. לכן גניאל ומנדל/קרמר יוכלו להשתתף במשחי חזה ופרפר בהתאמה. גם שפירא יכול להשתתף ב-100 חופשי למרות שאת הקריטריון הוא השיג ב-200 מ'.

PRINCER

New member
תוספת

באתלטיקה גם דונלנד סנפורד השיג קריטריון B.
יש סיכוי שגם דודי סלע ישיג קריטריון בינ"ל אבל כנראה שבו שוב לא יתחשבו...

נציין גם את אלה שהיו טסים אם לא היה להם מתחרה ישראלי שהצליח יותר: ירדן ג'רבי, יוסף גזאצ'ו, נמרוד משיח, מעיין דוידוביץ' וכנראה גיא ברנע. אני מציין אותם פשוט כי הם בהחלט הביאו תוצאות אדירות ומגיע להם...

בנוגע לדודי סלע, כמו שסקרנו בעבר:

הוחלט כבר לפני מספר חודשים להשוות את הקריטריון הבינלאומי לישראלי.
כלומר דווקא פה כפיצוי לאולימפיאדה הקודמת יתרו צורך כזה. (הסיכוי היחיד הינו שהוא יקבל כרטיס חופשי מאיגוד הטניס הבינ"ל).

בפועל דודי בחר כמו שגם אמר בראיון שלא לכוון במיוחד לאולימפיאדה, הוא ניסה לראשונה בחייו לשחק בסבב החימר בלא הצלחה יתרה.
נותר כעת עדיין עם 492 נקודות ATP וזקוק בפועל,שבועייםלפני תאריך היעד.
חייב כדי להגיע לקריטריון, שלושה נצחנות ברולאן גרוס לפחות ואחרי זה אולי להספיק להרשם לצ'אלנג'ר באנגליה שזכה בו באליפות כדי לחצות בכל זאת את הרף. המשימה נראית בלתי אפשרית.

לגבי סנפורד לפחות ע"פ הכתב הותיק שועלי במעריב, הסיבה להשקעה בו היא במחשבה כחלק מנבחרת שליחים קודם לכל, באין אחת כזו, הוא כנראה יקבל כרטיס רק אם יצליח לקבל קריטריון A

השלמות: זקוק ללמעלה 200 נקודות ATP

בתיאוריה ישיג אותם אם יגיע לרבע גמר הרולאן גרוס, או אם יגיע רק לשמינית ואח"כ יספיק להרשם ברגע האחרון לאותו צ'אלנג'ר באנגליה שבו זכה בשנה שעברה ויזכה שם בשתי נצחונות.

PRINCER

New member
סנפורד וסלע

ציינתי את סנפורד כמי שהשיג קריטריון B. חד משמעית הוא ישלח רק אם ישיג קריטריון A. נבחרת שליחים ב4*400 נראית לי רלוונטית אולי לריו, לא ללונדון.

לגבי דודי - חבל לי מאוד שהוא לא הצליח להישאר בדירוג של סביבות 60 בעולם, כי זה היה מכניס אותו לאולימפיאדה. כרגע הוא צריך או את התסריט המופרך שציינת, או כרטיס מיוחד (יחולקו 6 כרטיסים על ידי הITF, על-פי שיקולים גיאוגרפיים, דירוג עולמי ויצוג של המדינה בתחרויות הטניס. בהנחה שרק שחר פאר תייצג אותנו בטניס, לדודי יש סיכוי לכרטיס כזה).
במקרה ודודי יקבל כרטיס כזה, אני מניח שהוא יעלה לועדת חריגים. מנסיון העבר אני גם מניח שבקשתו תידחה.

לגבי סלע:

כרטיס חופשי כמו שציינתי בסוגריים, אם ממש יאהבו אותו שוב באיגוד הבינלאומי (ויש לציין שממש התאמצ שם מהוועד הבינלאומי יחסית לשכנע לוותר לו בכל זאת) יתנו לו כרטיס חופשי.

לאור התקדים שבו אנדיוני ב2004 הגיעו דרך כרטיס חופשי, ולאור העובדה שהפעם כנראה שחר פאר היא הטניסאית היחידה שככל הכנראה תגיע, אני משער שדווקא כן יתנו לו להכנס, משער זה.

מה שהוא השיג לנבחרת יחד עם חבריו - ובמיוחד חצי גמר גביע דייויס ב 2009, זה משהו שלדעתי ביחידה לספורט הישגי למדו להעריך.

השלמות: כמו לקראת בייג'ינג

נ.ב. אני לא מדייק ... מרתון של עבודה של כמעט 24 שעות על המחשב.

PRINCER

New member
אגב טניס...

לדעתי הסיכויים של אנדיוני יותר גבוהים מהסיכויים של דודי.
בלונדון ישתתפו 32 זוגות. הצצתי קצת בדירוגים העולמיים לזוגות וליחידים ונראה לי שמקומם של 30 זוגות פחות או יותר מובטח:
סרביה, ספרד, צרפת, ארה"ב, ארגנטינה, גרמניה (2 זוגות לכל מדינה, 12 זוגות בסה"כ)
שוויץ, בריטניה, צ'כיה, יפן, אוסטריה, קרואטיה, קנדה, שבדיה, רוסיה, אוסטרליה, איטליה, בלגיה, ברזיל, פולין, קולומביה, סלובקיה, הודו, בלרוס (זוג למדינה, 18 בסה"כ).

אנדיוני מועמדים להיות בין שני הזוגות האחרונים. מדינות נוספות שיתחרו איתם:
הודו (זוג שני)
בריטניה (זוג שני)
פקיסטן
אוסטריה (זוג שני)
קולומביה (זוג שני)
צ'כיה (זוג שני)
ברזיל (זוג שני)
הולנד
רומניה

המועמדות הרציניות לדעתי הן בריטניה (ביתיות), פקיסטן (העדפה מתקנת של מדינות חלשות ושיקולים גאוגרפיים), רומניה (שחקן הזוגות הבכיר שלהם נמצא על סף הטופ 10 שמעניק כניסה ישירה).

אני לא אגיד שהסיכויים גבוהים, אבל לדעתי גבוהים יותר משל דודי.

לא נשאר כזכור בכלל זמן. רק הרולאן גרוס

אנדיוני כדי להדביק את הפעם צריכים להגיע לגמר הרולאן גרוס, או לקוות לכרטיס חופשי.
ואז אללה גדול.

אגב, אני לא חושב שיש ספק שהזוג הבריטי

יועדף על פני זוגות אחרים במקרה שידרש להזמנה.
טניס הוא משחק מושך קהל גם בטלוויזיה, וקהל ביתי הוא אינטרס ברור של המארגנים.

באראס

New member
אתה שוכח שיכולים להיות רק 22 שחקני זוגות

שלא משחקים ביחידים, לכן לא יהיה בכלל מקום לכרטיסים חופשיים לשחקנים כאלה.
הקאט אוף לשחקני זוגות צפוי להיות בערך 45, כלומר אנדיוני צריכים לעשות גמר כדי שיהיה להם סיכוי לעלות.

אכן, כפי שרשמתי . אנדיוני צריכים להגיע לגמר

הזוגות, כדי להגיע לאולימפיאדה.

בשביל זה הם צריכים לשחזר יכולות אי שם מ 2009.

PRINCER

New member
למה רק 22?

אם היחידים לא ממלאים 42 מקומות של זוגות, מה יקרה?
פירטתי בהודעה למה לאנדי ויוני יש סיכוי. תוכלו להסביר לי איפה אני טועה?

למעלה