תודה על המחמאות
אני מקבל חסות מ Ridley (ומעטפת גדולה דרך RockNRoad שאליה נחשפתי שנה שעברה באימונים לאתגר בנס-הרים) ומחברת Lazer העולמית (אני רוצה לציין, לא דרך DAA למען הסר ספק) בשיתוף פעולה עם LifeBeam (דופק בקסדה)
אני לא מקבל את החסות בגלל התחרויות שאני לא עושה (לא התחרתי השנה מלבד אליפות ישראל), אלא בגלל האתגרים שאני עושה, אני גאה מאוד לייצג את המותגים האלו כי הם מסמלים לי הרבה דברים וערכים שאני מתחבר אליהם.
לגבי המערכות, אני רוכב עם שימאנו Dura Ace 11 ורק הקסטה והשרשרת הם Ultegra, המד וואטים שלי הוא פיונייר (עד לא מזמן הייתי רוכב עם SRM) ולגבי הוויכוח שיש פה, אני רוכב כרגע עם 52-36 וקסטה 11-28 מאחורה, בנסיעה הקרובה שלי לאיטליה אני אחליף כנראה ל 50-34 על 11-28.
אני מאוד מאמין בלהשתמש בציוד שמתאים לי, קיבלתי המון הצעות לחסויות שונות ומשונות, מה שלא האמנתי בו ולא התאים לי, סירבתי ומי שמכיר אותי יודע שאין לי סיבה להשתמש במשהו שלא יתאים לי, במיוחד כשאני מבלה המון שעות על האופניים.
הדבר האחרון שאני רוצה זה להתחייב להשתמש במשהו ולגלות שהוא לא מתאים לי, זה לא שווה את הכסף שאני אולי אחסוך.
האימונים שלי בתקופה האחרונה היו מאוד "אינטנסיביים" מבחינת נפח (בעיקר קצב אירובי בלבד), עשיתי מחנה אימונים קצר של כ 8 ימים באיטליה כחלק מההכנות ל Everesting שאעשה בתחילת אוגוסט בסטלביו ולא דווקא לאליפות ישראל.
כחלק מהמכנה גם השתתפתי בגראן פונדו סטלביו וסה"כ על גבי 8 ימים רכבתי כ 38 שעות ו 23700מ גובה מצטבר.
אני רוכב בצורה של 3 שבועות "עומס" ושבוע התאוששות עם ממוצע של כ 20 שעות רכיבה בשבוע עומס שרוב השעות נופלות בשישי-שבת.
כרגע אחרי האליפות לקחתי יומיים מנוחה טוטאלית מהאופניים, בעיקר להתאושש מנטלית מהעומס שהיה לי גם בחרמון וגם באליפות ישראל, מחר אני חוזר שוב לרכוב, השבוע הוא קליל אבל כן ביום שבת יהיה לי רכיבה ארוכה יותר.
אגב, אני בכוונה מעלה כל אימון ואימון ל Strava והפרופיל שלי הוא פומבי, אני מאוד פתוח בנושא האימונים שלי.
ולגבי תזונה, אני מקפיד לשמור על תזונה בעיקר סביב האימונים ובאימונים, אני די אוכל הכל מהכל אבל לפני אירועים חשובים אני משתדל להקפיד לאכול דברים שאני יודע שלא בעייתיים עבורי.

אני חושב אולי אחרי האתגר שאעשה באיטליה, לעשות הרצאה קטנה (כמובן ללא תשלום) אם יהיו מספיק אנשים שיתעניינו שם אדבר על האימונים, אורח חיים (שילוב של אימונים, חיים אישיים ועבודה - תתפלאו, אבל אני עובד משרה מלאה ותובענית), הקשיים באתגרים האלו ועוד...