גיבושון.

Alexis14

New member
גיבושון.../images/Emo113.gif

טוב בגלל שכמה אנשים עוזבים ואני ממש לא אגיב על זה כרגע והאווירה בפורום התעכרה החלטתי לעשות גיבושון קטן. זה דבר מאד פשוט וזה הולך ככה- למטה בהודעה הזאת יש שאלות. כל אחד עונה על השאלות בנוגע לעצמו. חוקים *שרשרו תשובות להודעה הזאת בלבד! *כתבו את השאלות לפני התשובות, למשל- ´איך קוראים לך? נגה.´ ולא רק ´נגה.´ *ענו על השאלות רק אם הגבתם למישהו אחר שכבר כתב על עצמו או שמאוחר יותר תגיבו על מישהו אחר! שאלות ~השאלות מנוסחות בלשון נקבה, כי התחשק לי.~ *מה את לובשת כרגע? *מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? *מה הספר האחרון שקראת? *מה התוכנית האחרונה שראית? *מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? *על איזה יד את שמה את השעון? *מהו הדבר האחרון שאכלת? *מה הדיסק האחרון ששמעת? *מה השיר האחרון ששמעת? *עם מי דיברת לאחרונה באייסי? *למי כתבת לאחרונה אימייל? *למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? וזהו! יש לי עוד כמה תוכניות לגיבושונים אז צפו לזה...

ענבר 2002

New member
אני עכשיו!!

*מה את לובשת כרגע? אני לובשת גופיה שחורה עם הסמל אנרכיה בצבע אדום ומכנסי x boy ונעלי סניקרס אדידס. *מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? גרבים עד הברכיים עם פסים חזיה ? שחורה תחתונים שחורים. *מה הספר האחרון שקראת? שר הטבעות 1 *מה התוכנית האחרונה שראית? המורדים. *מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? לא הברזתי השנה. *על איזה יד את שמה את השעון? שמאל דהה *מהו הדבר האחרון שאכלת? אוכל סיני. *מה הדיסק האחרון ששמעת? מטאליקה. *מה השיר האחרון ששמעת? מסטאר אוף פאפטץ. של מטאליקה. *עם מי דיברת לאחרונה באייסי? אין לי איסיקיו. *למי כתבת לאחרונה אימייל? למנהל אתר סימס שאלה בקשר לסימס. *למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? לאמא!

אווקי...אממ...תשובות עליי...

מה אני לובשת כרגע
אני לובשת כרגע סוודר שחור, מכנסי קפוארה לא צמודים אלא רפויים כאלה מבד סטן, בצבעי שחור ו-אדום. שאר הפרטים-לא לענינם של הפורום. מה הספר האחרון שקראתי
"השחר של גאיה". מה התכנית האחרונה שראית
אממ...חדשות... מתי הברזת לאחרונה מבי"ס
היום...
על איזה יד את שמה את השעון
אממ...אני כרגע לא לובשת שעון...אבל בדרך כלל-יד ימין
למרות שאני כמעט אף-פעם לא לובשת שעון כי זה מעצבן אותי...בלעע...אבל בקרוב אני אקנה. מהו הדבר האחרון שאכלת
סלט+ביצת עין+בייגלה ולחם (קצת מהבייגלה וקצת מהלחם
) מה הדיסק האחרון ששמעת
"המורדים". מה השיר האחרון ששמעתי...אממ...השיר פתיחה של הסדרה שאמא שלי עכשיו רואה בערו 11...."כוכב אחד...איך הוא מעז?..." (נו מה
זה השיר
) עם מי דיברת לאחרונה באייסי
כרגע אין לי אייסי
למי כתבת לאחרונה איימייל
קארין
למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון
לאמא שלי
:) ו..לא הבנתי את זה: "ענו על השאלות רק אם הגבתם למישהו אחר שכבר כתב על עצמו או שמאוחר יותר תגיבו על מישהו אחר!" ז´תומרת ש...לפני שאני עונה על השאלות להגיב למי שכבר כתב? אבל...הראשון שכותב..מה הוא יעשה? ו...אפשר לגיב כאילו אחרי שכבר כתבתי, נכון
טוב...זה מה שכתבת!

ל-מ-ה זה הדגיש ת´כל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

הרי אחרי כל שאלה כתבתי ...

פחחחח שרון...

´השחר של גאיה´... חברה שלי בכיתה ז´ או ח´ קראה את הספר ומזה התלהבה ממנו
היא גנבה אותו מהספריה
פחחחחחחח... נכון זה מספר על ילדה שחולה בסרטן ומאוהבת בילד בכיתה שלה
(אם אני לא טועה) והם נוסעים למצדה ויש שם איזו עליה גדולה מאוד והיא בקושי מצליחה לעלות אותה

כן!

בדיוק אני בקטע של מצדה... "אחרי שעות של נסיעה אביבה אמרה שהגענו למצדה, והגיע הזמן לרדת מהאוטובוס ולשתות הרבה מים..." יש המשך אבל אין לי כוח לצטט... כן, זה מספר על ילדה בכיתה ז´ חולת סרטן, וזה ספר ממש מרתק
ספר מדהים! אני כבר שבועיים ומשהו לא החזרתי אותי...

Alexis14

New member
אוי, השחר של גאיה!../images/Emo113.gif

קראתי את זה איזה שמונה פעמים בכיתה ה´... מזה אהבתי את זה! ואת ימנית? איי דידנט נו דאט...

Danna P

New member
הממ...

נגה- נחמד שזה בלשון נקבה
עכשיו מעניין מה צבע התחתונים והחזייה של הזכרים פה :) הממ... מה את לובשת כרגע? פיג´מה!!!! מה תבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? גרביים שחורות... השאר... הממ... לטס סי- לא! מה הספר האחרון שקראתי? "להציל את טוראי ריאן", לבוק ריפורט כי הייתי חייבת! מה התוכנית האחרונה שראית? ´חברים´. מתי הברזת לאחרונה מבצפר? היום בשעתיים ראשונות... על איזה יד את שמה את השעון? שמאל, כשאני זוכרת לקחת אותו. מהו הדבר האחרון שאכלת? פרוסטיס של גלוגס!!!!!!!!!! (עברתי לקלוגס... נה נה נה בלה בלה)... מה הידסק האחרון ששמעת? הממ... של המורדים נראה לי. מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת :) עם מי דיברתיל אחרונה באייסי? עם מוטי... עדכונים. ועם עוד אנשים, כן, יש לי עוד חברים! למי כתבת לאחרונה אימייל? הממ... שלחתי חומר למוטי אבל זה לא נחשב. ממ... לדוד שלי מארה"ב... רשמתי לו חנוכה שמח והוא עדיין לא ענה :) חח אני מקווה שרשמתי ת´כתובת הנכונה. למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? וואי המון! לאבא- כי רציתי נעליים (וזה עבד)! לבת דודה שלי בת ה-12 כי היא אמרה לי קודם... לא נעים :) ולחברה שהייתה עצובה! קולה כבוד על היוזמה, נגה! בה ביי!

netta12

New member
תשובות../images/Emo70.gif

מה את לובשת כרגע? חולצת טי-שרת וטרנינג. מה צבע החזייה גרביים ותחתונים שלך? לא עינינכם
מה המספר האחרון שקראת? את המספר אייסי של חברה שלי. מה התוכנית האחרונה שראית? צייד הקרוקודיילים. מתי הברזת לאחרונה מבית ספר? לפני חודש על איזו יד את שמה את השעון שלך? שמאל מהו הדבר האחרון שאכלת? חטיף o.k מהו הדיסק האחרון ששמעת? המורדים
מהו השיר האחרון ששמעת? בוניטה דה מס אם מי דיברת לאחרונה באייסי? אריאלה
למי כתבת לאחרונה אימייל? למנהל האתר של המורדים
למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? להורים שלי

התשובות שלי

מה את לובשת כרגע
חולצה ארוכה כחולה, מכנס שרוואל בגווני כחול וכובע צמר כחול. מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך
חזייה- לבנה, תחתונים- לבנים, גרביים- לא לובשת... אני בכפכפים
מה הספר האחרון שקראת
לא בדיוק הבנתי- הספר האחרון שקראתי עד הסוף
או שאני קוראת בכלל... אם זה עד הסוף אז- SWEET 16- WISHES AND DREAMS אם זה קוראת עכשיו אז- SO LITTLE TIME- SECRET CRUSH מה התכנית האחרונה שראית
"החיים זה לא הכל" מתי הברזת לאחרונה מבית הספר
שנה שעברה.... כשהיה לי מבחן בטמטומטיקה ולא הייתי מוכנה אז אמא שלי אמרה לי להישאר בבית. על איזו יד את שמה את השעון
שמאל... מהו הדבר האחרון שאכלת
יאאקקקקק... אל תזכירו לי... רציתי לאכול משהו לארוחת ערב ואז ראיתי קופסאת תירס וחשתי שאני בטיול של הצופים אז אבא שלי פתח לי אותה ואני כזה אוכלת והם היו קשים כאלה
מה הדיסק האחרון ששמעת
אני בעיקרון לא מקשיבה כל כך לדיסקים אבל אתמול בפעולה שעשינו לחניכים שלנו (אירובי) אז שמעתי את הדיסק ה-6 של קטנטנות... מה השיר האחרון ששמעת
"פנסים"/עברי לידר ושרון חזיז ועכשיו אני שומעת את השיר פתיחה של המורדים... עם מי דיברת לאחרונה באיי סי קיו
עם חברה שלי, נגה(
)... למי כתבת לאחרונה אי מייל
למישהי שאני מכירה מראשון לציון שקוראים לה צליל והיא גם אוהבת את התאומות. למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון
תתפלאו אבל... לאף אחד
קבלי ח"ח נגה

Danna P

New member
אמאל´ה, אריאלה!

לא הברזת משנה שעברה? ואת יציבה נפשית? וואו, את משהו מיוחד. את בכפכפים? ולא קר לך? אני עם הנעלי בית שהדס קנתה לי (שפנים ורודים ענקיים כאלה) ועדיין קופאאאת.... ועכשיו, טנקס 2 יו, אני לא יודעת מתי תהיה הפעם הבאה שאני אגע בתירס
בעצם אני חיה מזה אז אולי בקרוב. לגבי החתימה שלך- אני מאמינה שיבוא יום ופאקמן ישמין! אולי יש לו חילוף חומרים מאוד מהיר... ואולי הוא המעי שלו מתרוקן (לא רציתי להשתמש בביטויים אחרים) ואנחנו פשוט לא רואים! שאלי ת´מורה!

SwEeT4BaBy

New member
טוף אני../images/Emo70.gif

מה את לובשת כרגע? פיג´מה בצבע תכלת כזה עם טוויטי וסילבסטר(היא מארה"ב) מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? חזייה- לבנה תחתונים- וורודות עם חזיר כזה חמודי חחחח ואני בלי גרביים אני עם נעלי בית בצבע תכלת מה הספר האחרון שקראת? לאהוב עד מוות (הייתה לי עבודה עליו) מה התוכנית האחרונה שראית? המורדים מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? היום הברזתי אבל רק משעה ראשונה על איזה יד את שמה את השעון? יד שמאל מהו הדבר האחרון שאכלת? תירס מה הדיסק האחרון ששמעת? סאבלימינאל מה השיר האחרון ששמעת? בואי-הפרוייקט של עידן רייכל(בואי תני לי יד ונלך אל תשאלי אותי...) עם מי דיברת לאחרונה באייסי? עם ידיד שלי למי כתבת לאחרונה אימייל? לאף אחד אני לא ממש כותבת אי מיילים למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? לכלבים שלי!

טוב, אשתף פעולה ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

מה את לובשת כרגע? פיז´מה, חולצה תכלת ומכנסיים ירוקים. מה צבע החזייה, גרביים ותחתונים שלך? חזייה שחורה, גרביים לבנות ותחתונים לבנות... מה הספר האחרון שקראת? אמממ.... ספר על נערה שמספרת על הגיוס, נראה לי... מה התוכנית האחרונה שראית? המורדים. מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? מתישהוא בשנה שעברה... על איזה יד את שמה את השעון? שמאל (למרות שאני גם שמאלית...) מהו הדבר האחרון שאכלת? סלט פירות, ככל ערב
. מה הדיסק האחרון ששמעת? אני לא שומעת דיסקים... מה השיר האחרון ששמעת? "You are my sunshine"
פחחח, אחייניתי מאוהבת בשיר הזה ושרה כל הזמן... עם מי דיברת לאחרונה באייסי? עומר... (מישהו שאתם לא מכירים).. למי כתבת לאחרונה אימייל? אממממ.... לבת דודה שלי שגרה בחו"ל.. למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? אמממ... אחייני, אמא, כלב, לא זוכרת!

אנייי../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

כרגע
לובשת חולצת טרניג עם ריצ ר´ץ מפולין בצבע תכלת כתום וכתוב בצד סי בשחור יפיפה
ומכנס אפור שאני עוד מעט יחליף אותו כי עוד לא החלפתי את המכנסיים של הפגי´מה
הספר הארחון שקראתי זה - מבוזבזת"" אבל בתכל´ס לא אוהבת לקרוא ספרים
ממששש... הא וקרתאי גם ספר מכוער לבוק ריפורט
.... צבע חזייה
ס22ה אין לי בעיה להונת אבל יש פה גם בנים בכל זאת לא היית חייבת לשאול את זה כי זה לא פורום של בנות רק אבל חפיף בובע
צבע חזייה תכלת של היינס ספורט כזאתי[-;;;;;; התכונית האחרונה שראיתי מזל טוב
לא שמה שעון אני שואלת מה השעה אנשים
בלי הפסקההההההה. השיר הארחון
היא לא יודעת מה עובר עליי של שלמה ארצי הוהרים שלי על הבוקר עם הרדיו
... לאחרונה באיי סיק יו עם חברה שלי טל´וש!:) לאחרונה מבית ספר
מתי לא הבזרתי|?
סתאםםםםםםם.
הדיסק הארחון
שכחתי..... אני שומעת לרוב רק מהמחשב.
אוי´ש שחכתי לכתוב צבע הגרביים שלי פסים אפור שחור לבן של פוקס עד הברך כאלו
האחרון שאכלתי כרגע יוגורט קיווי של יופלה 3%אחוזים.... איי מייל לאחורנה לאמא שלי לעבודה
אמרתי לכל העולם שאני אוהבת אותו

אממ...

נועה? את ערה בשעה כזאתי???? חחח.. מסכוננה
ממ... נשארתי היום גם בבית...כדי לנוח עד שלגמרי אני יבריא
אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוף
ו-נגה, טוב, אבל טוב מאוד שעשית את זה כי זה עורר ת´פורום

למעלה