גיבושון.

../images/Emo6.gif../images/Emo4.gifלצערי הרב יפיופה../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אני בבית ספר הפרויקטטטטט חחח נדברש לאב יוווווווו

Alexis14

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo113.gif

*מה את לובשת כרגע? מכנסים נמוכות מתרחבות כחולות (גולף), חולצת 3/4 תכלת מקושקשת (הוניגמן) וסוודר כחול כהה (זארה). *מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? חזייה- כחול עם פסים אדומים ולבנים למטה, גרביים- מפוספסות בצהוב, כתום, לבן, כחול, קרם ובורדו, תחתונים- לבנות עם פסים כחולים-אדומים למעלה... *מה הספר האחרון שקראת? כרגע אני קוראת את נשים קטנות (
בפעם האלף...) אבל הספר האחרון שגמרתי היה So Little Time- Too Good To Be True. *מה התוכנית האחרונה שראית? חברים. *מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? אממ... אתמול, ממדעים וספורט. *על איזה יד את שמה את השעון? שמאל. ואני לא זזה לשומקום בלעדיו! *מהו הדבר האחרון שאכלת? מרק ירקות. *מה הדיסק האחרון ששמעת? אמממ..... NOW משהו? לפני איזה חצי שנה... לא שומעת דיסקים... *מה השיר האחרון ששמעת? All The Things She said, בבי"ס. *עם מי דיברת לאחרונה באייסי? מישי מהשכבה שלי. *למי כתבת לאחרונה אימייל? אותה מישי מהשכבה שלי, אבל בגלל שהאימייל שלי דפוק ושלחתי לה בפנים מלא תמונות זה עדיין לא הצליח להשלח... *למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? אממ... ההורים שלי, כל החברות שלי...

sweetie tweety

New member
אני../images/Emo70.gif

אני לובשת-מכנסיים מתרחבות-שחור, חולצה אפורה של "גלי" חזייה- אין לי (עדיין) גרביים- לבנות עם פסים צהובים תחתונים- לבנים עם דלמטים מתוקים
אמ... הספר האחרון
ג´יין אייר בפעם המיליון ו2...התוכנית האחרונה
-קטנטנות לא הברזתי מביה"ס
אני שמה שעון על יד שמאל, מהו הדבר האחרון שאכלתי
-אורז עם גזר
הדיסק האחרון-טאטו,All The Things She said ברוסית איסי-תימנע כתבתי אימייל אחרון לחברה שלי בשבוע האחרון
הייתי אומרת אתמול
לאמא...

AlOnA FoR EvEr

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gifmee../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo15.gif

*מה את לובשת כרגע?* מכנסיים ירוקות עם 9 מוזר הצב, חולצה שחורה ענקית, ומתחתיה חולצה כחולה. *מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? חזיה- not your bissnes, גרביים לבנות, ותחתונים~בודקת~ צהובות, וגימור יש ירוק. מצוייר עליהן תפוח*WTF
* *מה הספר האחרון שקראת?* "העד האחרון"- עמי גדליה. מומלץ! *מה התוכנית האחרונה שראית?* אמממ, צער גידול בנות*חד פעמי, אחר הצהריים* *מתי הברזת לאחרונה מבי"ס?* אממ, פני בערך שבועיים, עשיתי " הצגה" שאני לא מרגישה טוב(אבל הרגשתי ככה ככה) *על איזה יד את שמה את השעון?* אין לי, אני לא הולכת עם אחד כזה, מה זה
*מהו הדבר האחרון שאכלת?* אמממ, |שניצל|. *מה הדיסק האחרון ששמעת?* אמממ, דיסק פרטי *מה השיר האחרון ששמעת?* אמממ, ילדה סוכר נראה לי... *עם מי דיברת לאחרונה באייסי?* שרון, לא מכירים *למי כתבת לאחרונה אימייל?* אמממ, לשרון, אותה אחת, נראה לי *למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון?* אממ, לא זוכרת

Mandyִ

New member
מגניייב! ../images/Emo45.gif הנה שלי../images/Emo26.gif

מה את לובשת כרגע?
ג´ינס כהה מזארה וחולצה שחורה (גם מזארה...) עם הדפס של נשר עם שושנה
..משהו חמוד! ומעיל בצבע כאמל. אה ומגפיים שחורות!
מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך?
פשוט מאוד...לבן...
מה הספר האחרון שקראת?
"בית הבובות"
(כי המורה לספרות ביקשה..
)
מה התוכנית האחרונה שראית?
לא הייתי בבית כל היום
אבל ממה שאני זוכרת, התוכנית האחרונה הייתה "המורדים" אם אני לא טועה...
מתי הברזת לאחרונה מבית ספר?
שלשום, הברזתי מהשעתיים האחרונות-אנגלית..כי לא היה לי כוח להשאר!
על איזו יד את שמה את השעון?
כמו כולם..שמאל!
מה הדבר האחרון שאכלת?
סוכריית ג´לי בצורת אבטיח עם סוכר...יאמי!
מה הדיסק האחרון ששמעת?
ג´ניפר לופז
ואייל גולן (באוטו של אבא שלי...)
מה השיר האחרון ששמעת?
מרוב שכל היום הזה אני מבולבלת, השיר האחרון שנתקע לי בראש זה who´s that girl של איב...
עם מי דיברת לאחרונה באיי סי?
אני חושבת שעם אחי הקטן! חחחח
למי כתבת לאחרונה אי מייל?
שלחתי משהו לאבא שלי
למי אמרת שאת אוהבת אותו השבוע האחרון?
אממממ....
אולי....ל.....אמא? אחלה משחק גיבוש!

*Ginny Weasley*

New member
נייס../images/Emo70.gif ../images/Emo142.gif

מה את לובשת כרגע? טרנינג סגול בהיר וחולצה שחורה עם פסים סגולים וורודים. מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? חזיה לבנה, תחתונים ורודות וגרביים סגולות
מה הספר האחרון שקראת? סודות נעורים 3 (בפעם המאה!!)- חני נחמיאס מה התוכנית האחרונה שראית? הממ... חדשות- השיגור של אילן רמון לחלל... מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? היום לא הלכתי, כי לא ממש הרגשתי טוב... מתישהו לא הכי מזמן הלכתי עם אחותי לשנקין, ולאמא שלי לא היה אכפת שאני לא אלך... (נחשב?) על איזה יד את שמה את השעון? שמאל...
מהו הדבר האחרון שאכלת? קורסון עם גבינה, ותה. מה הדיסק האחרון ששמעת? דסטניז צ´יילד, מעולה לכפיפות בטן. מה השיר האחרון ששמעת? Cry me a river & dos segondos עם מי דיברת לאחרונה באייסי? באיציק- ידיד ממש טוב שלי.. דניאל מסנג´ר- רותמ למי כתבת לאחרונה אימייל? ידיד שלי, תומר
למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? המממ... אחותי, דניאל ובלע
קבלי ח"ח נגה על הארגון, ועל העובדה שרשמת את הכל בנקבה

A d i d a

New member
אני../images/Emo26.gif

*מה את לובשת כרגע?
מכנסי טרנינג אפורות בהירות וחלוצה ורודה. *מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך?
שחור, לבן, לבן *מה הספר האחרון שקראת?
"מסע בעקבות האהבה".. ספר די קיצ´י אבל חביב ביותר. *מה התוכנית האחרונה שראית?
מרי-קייט ואשלי בפעולה. *מתי הברזת לאחרונה מבי"ס?
לא הברזתי מביצפר- אני אף פעם לא.. אבל הברזתי משיעור כשמישהו אמר לי משהו מגעיל ואז בכיתי ואז חברה שלי עודדה אותי
*על איזה יד את שמה את השעון?
שמאל. *מהו הדבר האחרון שאכלת?
וופל. *מה הדיסק האחרון ששמעת?
נטליה אוריירו- טומברלינה... או איך שקואים לאלבום החדש שלה. *מה השיר האחרון ששמעת?
החדש לש רובין וויליאמס *עם מי דיברת לאחרונה באייסי?
חברה שלי- קרן. *למי כתבת לאחרונה אימייל?
לחברה שלי מהמחנה בקנדה- שריס. *למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון?
לאמא שלי

דסדוּס

New member
../images/Emo66.gifME ME ME ../images/Emo99.gif

אמממ.. אוקיי לטס סטראט! מה את לובשת כרגע? סוודר אדום ומכנסיים שחורות (בקרוב אני נכנסת לפיג´מה שלי...
) מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? חזייה - לבנה, צבע התחתונים שמור אך ורק לי, וגרביים בצבע אדומדומ! מה הספר האחרון שקראת? את הספר של התאומות: So little time - Just between us מה התוכנית האחרונה שראית? קטנטנות, היום בצהריים מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? ביום שני, שיעור ספורט
על איזה יד את שמה את השעון? ימין (כמו מרי-קייט), כי נמאס לי מיד שמאל. (תמיד בשיעור חברה שלי מנסה לבדוק מה השעה ואני משגעת אותה עד שהיא מגיעה לשעון שלי
) מהו הדבר האחרון שאכלת? מנה חמה עולמית - רביולי ברוטב איטלקי (יאמממ!) מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק עם כל מיני שירים של קטנטנות שהכנתי. מה השיר האחרון ששמעת? אמממ, אני חושבת שאחד מהשירים של קטנטנות במחשב. עם מי דיברת לאחרונה באייסי? עם דנה - אתמול. למי כתבת לאחרונה אימייל? חחח.... למוטי ודנה
למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? אמממ, לדנה חברתי הטובה, וגם לאבא ואמא...
(ודנה - לא כדי להשיג משהו
) **************************************************************** **************************************************************** נגה - קולה כבוד!

Danna P

New member
דסי, דרילנג... המממ....

לא שאני חלילה מפקפקת באהבתך, אבל תזכירי לי בבקשה מתי השבוע אמרת לי את זה

דסדוּס

New member
כתבתי לך במכתב....

זה נחשב! אם את לא רוצה שזה יחשב אז נו פרובלמה, אמרתי רק לאמא ואבא!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifתשובות../images/Emo26.gif

מה את לובשת כרגע? פיג´מה מפליז, בצבע טורקיז בהיר, עם קצת פרחים ופרפרים...
מה צבע החזייה, גרביים והתחתונים שלך? כרגע אין לי חזייה או גרביים, אבל התחתונים- לבנות עם תפר אדום ומאחורה כתוב משו בעיגול אדום...
מה הספר האחרון שקראת? לא מזמן סיימתי לקרוא את "כל עוד אנחנו יחד", וכרגע אני קוראת את "The Perfect Summer" מסדרת Sweet 16.
מה התוכנית האחרונה שראית? ליזי מקגווייר בפוקס קידס.
מתי הברזת לאחרונה מבי"ס? אף פעם...
על איזה יד את שמה את השעון? שמאל (כן, אני נורמלית
).
מהו הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס לארוחת בוקר (כריות בטעם... *הולכת לבדוק* קפוצ´ינו).
מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכרת
אתמול בחלוקת תעודות שמנו כמה דיסקים סתם בשביל הכיף ואני לא זוכרת איזה דיסק זה היה... אולי של המורדים, או Fresh 2, לוידעת
מה השיר האחרון ששמעת? אמממממ... הדלקתי רדיו בטי וי לא מזמן והשיר האחרון ששמעתי לפני שהלכתי למחשב היה... אמממ... נראה לי ש- "All I Have" של ג´ניפר לופז ול.ל. קול ג´יי... (זה שיר חדש מהאלבום החדש שלה).
עם מי דיברת לאחרונה באייסי? עם אור.
למי כתבת לאחרונה אימייל? אממממ.... אני לא כ"כ כותבת אימיילים, אני רק מקבלת ומעבירה ככה ש...
למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? אממממ... לאבא שלי עכשיו (בטל´).

תשובות שלי ../images/Emo187.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה את לובשת כרגע
- מכנס פוטר אדום וחולצה לבנה עם כוכבים קטנים . * לא עונה על השאלה השניה
* תסלחו לי
מה הספר האחרון שקראת
"המורדים" ... קוראת בתקופה הזאת
מה התכונית האחרונה שראית
"צער גידול בנות " . מתי הברזת לאחרונה מבצפר
יש המון ימים שאין לי כוח ללכת , אמא מרשה אז או שאני נשארת בבית או לשופינג
. על איזה יד את שמה את השעון
אני לא שמה שעון
מה הדבר האחרון שאכלת
פסטה
מה הדיסק שאחרון ששמעת
אני בד"כ לא שומעת דיסקים ... הרוב מהמחשב
אבל אני חושבת שזה היה המורדים ששמענו בבצפר
מה השיר האחרון ששמעת
Jenny from the block - J.lo
לפני 5 שניות
עם דיברת לאחרונה באייסי
אני עכשיו במחשב ובאס"ק
אני מדברת עם 2 חברות וידיד שלי
למי כתבת לאחרונה אימייל
לאורו´ש
. למי אמרת שאת אוהבת אותו בזמן האחרון
להורים שלי
ולחברה שלי ... ( לא נשמע טוף ... חפיף
) קבלי ח"ח נוגוש
רעיון חמוד

SupeR BayB

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifאני../images/Emo144.gif../images/Emo42.gif וגם...

אוקי אני רוצה להגיד שאני לא ממש עזבתי את הפורום... כאיל גם לא התכוונתי לעזוב... אבל עזבו... לא משנה...
מה את לובשת כרגע
מכנסי טרניג מפליז בצבע בורדו שמאחורה כתו סטאר -
חולצה שחורה עם צווארון וטרניג בצבע בורדו.
מה הצבע גרביים והתחתונים
גרביים - שחורות תחתונים - לבנות
מה הספר האחרון שקראת
אוקי בגלל שאני חולה אז ממש ממש שיעמם לי א לקחתי ספר שהשם שלו היה מוזר א רציתי לראות על מה מסופר שם... וקוראים לו "אני לא מושלם"
מה התכונית האחרונה שראית
אוי מלא.... אני כל הזמן רואה בגלל שאני חולה... אבל ממש האחרונה.. זה לא היה תוכנית.. שכבתי לי בגלל כאב בטן ואח שלי ראה כדורגל אז גם זה מה שאני ראיתי *לא נהנתי* אבל התוכנית האחרונה - קטנטנות (העונה הרביעית... הפרקים בשבת)
מתי הברזת לאחרונה מבצפר
אם אתם מחשיבים גם מחלה אז ... בכל השבועיים החרונים
אבל עם לא.. אז כשהייתי בחו"ל בתחילת השנה... ואם גם זה לא אז... אין לי מושג...
על איזה יד את שמה את השעון
על יד שמאל
מה הדבר האחרון שאכלת
שוקולד (יאמי)
מה הדיסק האחרון ששמעת
אני כבר שנים לא שומעת דיסקים... רק מורידה מהאינטרנט... אבל לפי מה שני זוכרת זה היה המורדים כשחברה שלי הביאה לכיתה...
מה השיר האחרון ששמעת
השיר שמיה עשתה את הסטרפטיז- Coullete Sexy
עם מי דירת לאחרונה באי סי
עם די הרבה... עם עומר, קארין, בת דודה שלי, ידיד שלי, ושתי חברות שלי.
למי כתבת לאחרונה אימייל
לעומריקוש....
למי אמרת לאחרונה שאת אוהבת אותו
ממממממממ לפורום.... מלפני כמה ימים... ולבת דודה שלי.... איזה רעיון חמוד.....

../images/Emo143.gif../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif אני...

מה את לובשת כרגע? פיג´מה חביבה מזארה, גרביים עם פסים כחולים וזהו.
מה צבע החזייה, גרביים, ותחתונים שלך? חזייה- לא כרגע, גרביים- פסים כחולים וטורקיזים עם ציור של קוף, תחתונים- כחולים.
מה הספר האחרון שקראת? so little time 6- secret crush
מה התוכנית האחרונה שראית? טובות השתיים.
מתי הברזת לאחרונה מביצפר? זו הייתי מיני הברזה משיעור ספורט.....אממממממממ........ ביום שלישי.
על איזה ד את שמה את השעון? שמאל.
מהו הדבר האחרון שאכלת? עוף ופסטה.
מה הדיסק האחרון שמעת? מישל בראנץ´.
מה השיר האחרון ששמעת? לוזוכרת
עם מי דיברת לאחרונה באייסי? קארינוש.
למי כתבת לאחרונה באימייל? קארינוש.
למי אמרת שאת אוהבת אותו בשבוע האחרון? אבא שלי.

למעלה