גיגיגי יש תמונה. סוף טוב

יפית מן

New member
שבוע טוב וחג אורים שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif|מטריה

אני עכשיו חזרתי מהליכת יומי איזה יופי של אויר נקי ורענן,עם ליוי של גשם דקיק ומרענן, ורענן ואיזה בריזה טבעית מה רבו מעשיך ה' כולם בחכמה עשיתה, גולדה מתוקה ראיתי את הקישור שלך לתוכנה אבל אינני מבינה מילה מה עלי לעשות איך מצלמים, ומכניסים להודעה ?אין לי מושג בדברים האלה אפשר לקבל בבקשה הסבר!! אני עדין בורה בעניני אינטרנט עלי עוד הרבה ללמוד את הכל למדתי בכוחות עצמי אני בעניני אינטרנט רק 6 חודשים כשהתחלתי לא ידעתי כלום וכן בעניני מחשב אני גננת ומעולם לא הזדקקתי למחשב..כך שאשמח ללמוד וללמוד כמה שרק יותר..מחכה להדרכה ..!

יפית מבחינתי זה בסדר גמור.

אני גם לא אשת הקידמה אבל לאט לאט לומדים. אז ככה. מצלמה דיגיטלית- יש? אם כן יש למצלמה חיבור למחשב שנקרא USB ברגע שאת מכניסה את החיבור למחשב כעבור כמה שניות המחשב פותח לך את הקובץ של התמונות. עד לשלב הזה אם את לא מסתדרת לבד את צריכה עזרה של מישהו לידך כי כל מצלמה כנראה הפונקציות אחרות. ברגע שאת מעתיקה את התמונות לתיקיה שרצית במחשב התמונוןת על המחשב שלך. בקישור שהבאתי (ואני יודעת משאיוש טוענת שאפשר להקטין תמונות בדרך יותר פשוטה, אני לא הצלחתי ) יש תוכנה להורדה. הווי אומר המילה "תוכנה " שם מודגשת בכחול אז לוחצים על המילה ואת מתחילה בהתקנת התוכנה. אחרי שהתוכנה אצלך במחשב את פשוט פותחת שוב את הקישור שהבאתי (אצלי בהתחלה הוא היה במועדפים עד שקלטתי כמה פשוט זה) ושם יש לך הסבר מפורט. רק שהתוכנה לא מול העינים זה נראה מאד מסובך. אם בכל זאת לא תסתדרי אני אכתוב לך שוב למרות שברור לי שאחרי שתתקיני תתוכנה תביני על מה מדובר.

יפית מן

New member
גולדה-לה תודה על ההסבר המאלף אני אשמור אותו ו

בע"ה נכד שלי יבוא לחופש מהישיבה לחנוכה אני אראה לו את מה שכתבת והוא ינסה ויסביר לי אני מודה לך מאוד יקירתי ענית לי מהר כל הכבוד לך. גולד-לה את לא חוזרת לעבודה אחרי חופשת הלידה אני השכבתי עכשיו את הילדודס לישון ויכולה להתפנות ולראות את ההודעות כל טוב בטוב הנראה והנגלה,חג אורים שמח..לכולכם ממני יפית..

רותי410

New member
גולדה!!!!! את מטורפת יותר ממני,

מה זה הדבר הזה לשלוח הודעות בשעה שלוש לפנות בוקר???!!!!!!!!!!!

רותילה אמרתי לך שאני צריכה

תוספת שעות. אז מה לעשות? התנור דלק כך שיכולתי לכתוב פה...

Diti10

New member
יפה לעין ונראה טעימי מאודדד.זהירות מצנוברים!!

אני חייבת לספר דבר מה בהקשר לצנוברים. לפני כשלושה חודשים לערך השתמשתי בשתי חבילות צנוברים באותו יום בישול,האחת שימשה אותי להכנת מאפה חצילים וגבינת עיזים ברוטב פסטו שהורכב בין השאר מחבילת הצנוברים הראשונה והשנייה שימשה אותי להכנת פאי סעדנו בבית משך יומיים משני המאכלים ומשך כעשרה ימים היה לנו טעם מר איימים בלשון,בגרון בכל הפה ולא היה ניתן לחוש שום טעם אחר של מאכל החרדה בבית עלתה ועלתה ולא נתנה מנוח....מים לא הועילו לשינוי הטעם המר...סוכר לא הועיל...רופא לא ידע במה מדובר וכך החרדה עלתה לה חברה שהכירה את התופעה סיפרה לי שיש כתבה באינטרנט על צנוברים שאינם טריים שמותירים בגוף תחוה כבדה מאוד וטעם מר מאוד בפה....רק לאחר שקראתי את הכתבה נרגעתי....אני מספרת זאת למי שעדיין לא חווה זאת ושתישמרו לכם מאריזות צנוברים מהמרכולים שפג תוקפם למרות זאת אני שבה לתמונה המגרה שנראת יפה לעין ועוד יותר נראית כמנה טעימה מאודדדדד כל הכבוד דיתי

רותי410

New member
תודה על האזהרה!!!

אצלנו בדרך כלל לא אוהבים את הטעם השמנוני של הצנוברים, אבל התמונה של חני כל כך יפה שחשבתי, מה יכול להיות, ננסה. אז עכשיו אני חושבת פעמיים. אולי אפשר גם בלי.

Diti10

New member
חחחחחח...לא נראה לי שכדאי לוותר על מתכון

שנראה כל כך מגרה....יש פשוט להקפיד שהצנוברים יהיו טריים ואם אתם מזדמנים לביקור בכרמל כל הרחובות מוצפים בצנוברים על הרצפה....רק לאסוף...הם טריים וטעמם מדהים במיוחד כעת לאחר הגשמים הראשונים.....אני נוהגת לתת לילדים לקלוף אותם עם פיצוח באבן...חצי מהכמות הם טורפים תוך כדי פיצוח והחצי השני משמש אותי לבישול,קישוט וכו חג שמח דיתי

רותי410

New member
בזמן הקרוב הכרמל היחיד שאני אהיה קרובה אליו

הוא שוק הכרמל. ולא חשבתי לוותר על המתכון. רק על הצנוברים. ברוכה הבאה לפורום אוכל כשר. נדמה לי שראיתי את השם שלך בפורומים אחרים? שם אני רק על תקן של סמויה. בדרך כלל נכנסת לחפש מתכונים ספציפיים של פירגה.

יפית מן

New member
דיתי-לה את מזכירה לי נוסטלגיה,אני..

ילידת חיפה ועד לחתונה היתי גרה בחיפה,ובעונה זאת היינו נוסעים עם הכרמלית לכרמל ובכל חורש היו עצי אלון , וקטפנו צנוברים טריים והינו אוכלים אותם ואחרי זה שבוע היינו עם קלקול קיבה סה"כ היינו ילדים. הזכרת לי נשכחות תודה על שכך כתבת אני מתגעגעת לתקופה הזאת שלא תשוב כי אני היום גרה, באיזור השפלה ואיפה אני?ואיפה חיפה!!

גם לי זה קרה!!! הייתי אצל אחותי לארוחה

וחזרתי עם טעם איום ונורא בפה. מה שאכלתי היה לי מר. וחשבתי שאני משתגעת. בסוף חיפשתי באינטרנט מה יכול להיות כי לא קישרתי לצנוברים ואז גילית שאכן אם צנוברים הם לא טריים הם גורמים לטעם מר בפה. בעעעע. עבר אחרי יומיים!!!

cial 1

New member
גולדה מאיר1 גם חלב הוא מריר אחרי כמה ימים?

די למי שיש מרירות בםה זה למי שיש בעיה עם כיס המרה גם אם מסירים אותה יש עדיין בעיה אבל לא דבר ניתן להתגבר וההינינו ילדים וכל הזמן דפקנו על הרצה את האצטרובלים ולא כאב שום בטן מוזר. מה למה לפחד גם כול מה שאתם אוכלים יכול להיות רעיל בן דקה אם פג תוקפו די עם השטיות של זה כך וזה כך לפעיל רק את כוח ההגה? יום הכי טוב לך .. וגם לצנובר המכן כאן אולי כך המחיר יצחיל לרדדת כול כך יקר הוא? חני

חני לא דיברתי על המרירות של הצנובר

עצמו כי לצנוברים עצמם לא היה הבדל בטעם. דיברתי על הצורך לשים לב לטריות של הצנוברים כי לא שמים לב לטעם ואחר כך יומיים יש טעם מרררררררר בפה. אין צורך לסנגר על הצנוברים כי אני יודעת כמה הם טעימים.

cial 1

New member
גולדה מאיר1 צהריים מתוקים../images/Emo136.gif../images/Emo215.gif

נו בדר רק רציתי לנמק שלא יפחדו וגם הצנובר הפך להיות כאן מסכנון בעוד שבחניות מחירו רק עולה. וגם השוקולד המריר הוא מריר. טוב זה רק להצחיק אותך קצת אבל באמת לפעמים יש בנו טעם לווי והוא מריר וזה מהכול כם ממערכת העקול שלנו. נו איך ישנת הבנתי קצת לא נורא אני זו שמבינה אותך לי יש בעיה גם כאשר אני הכי עייפה אם יש רק רעש הכי קטן אני לא יכולה לשיון וכך רק כמה שעות וגם אם יש משהו? ממתין כמו למסור או להכין אז בכלל הכול הלך כך הם החיים כול אחד שונה מהשני ויש דומים גם? והשינה היא הדבר הכי עדין שלנו. יום חם לך וחג אורים שמח . יוכי חסרה לנו כאן. אז נמסור לך דש עם שיר. כד קטן ? חני

יפית מן

New member
שכחתי גולדה -לה לענות לך יש לי מצלמה דיגיטלית

אני היום אוהבת לקנות את הכי משוכלל היתה לי מצלמה דיגיטלית של קנון והחלפתי לאחרת , מאוד משוכללת שרק יצאה עכשיו חדשה ואת הקנון שגם נהדרת נתתי לביתי ,וכן הפאלפון שלי הכי משוכלל דור 3.5 מה אין לי שם אינטרנט מהיר ביותר שיחות ודאיו וכל החידושים, הבן שלי צוחק עלי איך שבגילי אני רוצה הכל חדש הןא מאוד מעריך את זה הוא אומר שאין נשים בגילי שרק רוצים להתפתח , ולהשתכלל ארפילו צעירים איןם להם חשק כמו שלי (לא יפה דיברתי על עצמי יהללך זר ולא פיך, ואני אומרת יהללך זר..לו..אז פיך סתםםםםםםםםםםםםםםם.לא התרברבתי הכל ברוח טובה היום יש לי חתונה של בת חברה שהיא בת יחידה שנולדה להורים, אחרי שנים רבות מאחלת לה את כל טוב שבעולם אישה מיוחדת עובדת בתור פיזיוטרפיסטית בבית לוינשטין, אישה צדקנית רק אוהבת לעזור משכמה ומעלה אוהבת אותך פנינה..יקירתי הרבה אהבה שלוחה לך אם את רואה אותי עכשיו בפורם..

למעלה