ממש את הבהרת שרק אם זה לא תרי אני נמקתי שכול מה שלא תרי יש בו גם סכנה וגם רעיל אכן כך והחברות כאן בחצי פניקה. אנה ממל תני להם הרגעעעעעעעעה. מתוקה חג אורים שמח לך ולכולם חני
ממש בדיחה היכן את הגב' מאיוש לתגובה? והיכן את יוכילה לתת כאן תגובה מאוד יעילה על הצובר המככב כמעת בכול המנות עד עד למתוקים והוא המעדן של הפריכות . אגב גם האגוזים יש בהם מרירות ולצנובר אין חד משמעי? ועוד אם שתינו חלב שרק עבר שעה שפג תוקפו הוא מריר ואז יש הרעלה? וכול דבר שפג תוקפו הוא רעיל זה גם החיה בורחת ממנו אז קמת היגיון? אם היה נכון כך על פי הנאמר כאן? חצי עולם היה בא בתלונה והחצי השני היה שואל למה???????? הכול הזוי כנו צנוברים ויש בהם הטעם הכי טוב והכי חשוה זה לתת לקלות קצת זה כמו בישול ? ואז אוכלים לא קולי לא בה בחשבון. ותמיד יש תרי. גם בפריזה הוא נשאר תרי. עוד דבר אם לא היה משמין אני רק זה ההיתי אוכלת כול יום. וכול דבר שמפריזים בו הוא מזיק וכול דבר שפג תוקפו הוא רעיל גם לחם? כאן קונטרה והסבר יותר אמין וצודק. הערבים בלי זה הם לא חיים ומה עם שאר היהודים . ביחד זה כמעת עולם שלם? חג אורים שמח ויש לאמץ את עץ המדהים אצטרובל אגב הצנובר יותר יקר מכול האגוזים ושאר הפיצוחים?? בגרמים הוא לא רחוק מהזעפרן מחיר הזהב? להפנים זה חשוב כאן השיעור שאלו אותי על כול דבר אני כאן. חני באהבה יום טוב ואלנה תפחדו מכול כתבה. גם האקמול היה צריך להרוג חצי עולם והיום הוא מככב שוב ו..ב..ק"ח אגב אני גרה בנתרת עלית וזה קרוב לנצרת?תחתית?